iPhone 8 si iPhone X – Incarcatoare Wireless Compatibile

iPhone 8 si iPhone X pot fi incarcate wireless, iar in acest articol aveti recomandari de incarcatoare potrivite pentru a fi flosite cu aceste telefoane.

iPhone 8 si iPhone X vor fi primele modele ale iPhone care vor avea incarcare wireless, compania Apple alegand intr-un final sa implementeze suport pentru aceasta tehnologie. Vorbim despre suport pentru tehnologia Qi implementata de catre compania Apple in iPhone 8 si iPhone X, aceasta urmand a permite incarcarea wireless a celor doua telefoane folosind orice fel de incarcatoare compatibile cu tehnologia, precum cele din aceasta pagina.

iPhone 8 si iPhone X nu au restrictii in ceea ce priveste incarcatoarele wireless Qi pe care le putem folosi cu ele, insa asta nu inseamna ca ar fi bine sa cumparati chiar orice produse. Compania Apple va lansa un incarcator wireless special pentru iPhone 8 si iPhone X, acesta avand denumirea AirPower, insa el va fi disponibil abia in cursul anului 2018 si cu siguranta va fi foarte scump, pretul putand depasi cu mult valoarea 100 de euro.

iPhone 8 si iPhone X au incarcare wireless, insa ea este limitata la doar 7.5W de catre compania Apple, asa ca nu vorbim despre ceva facut rapid, ci doar despre ceva facut fara cabluri. In aceasta idee, incarcarea bateriei de 2800 mAh a iPhone 8 Plus si iPhone X va necesita intre 1.5 si 2 ore, in cazul iPhone 8 incarcarea urmand a se face mai rapid pentru ca acest telefon are o baterie mult mai mica decat celelalte doua.

iPhone 8 si iPhone X – cum alegi un incarcator wireless

iPhone 8 si iPhone X pot fi incarcate cu oricare dintre incarcatoarele Qi din aceasta pagina, preturile pentru ele pornind de la doar 30 de lei in functie de producatorul de la care doriti sa cumparati produsul. Incarcatoarele Qi sunt vandute de catre diverse firme, peste 90% dintre ele fiind din China, asa ca veti avea parte de calitate pe masura, dar macar veti putea incarca iPhone 8 si iPhone X wireless.

iPhone 8 si iPhone X pot fi incarcate wireless oriunde doriti, atat timp cat aveti o sursa de curent si nu va trebuie vreun cablu pentru telefoane, nici sa activati vreo functie. Teoretic, cand plasati iPhone 8 si iPhone X pe un incarcator wireless Qi, incarcarea ar trebui sa inceapa imediat cu o notificare afisata pe ecranele telefoanelor noastre, insa durata de incarcare depinde de incarcator si bateria telefonului.

iPhone 8 si iPhone X, teoretic, nu pot fi afectate de tipul de incarcator wireless Qi folosit, asa cum se intampla la cabluri si incarcatoare contrafacute, deci nu ar trebui sa aveti probleme. Daca ar fi sa ma intrebati, v-as recomanda sa folositi incarcatoarele wireless Samsung pentru iPhone 8 si iPhone X, dar ele au si preturi pe masura calitatii oferite, asa ca decizia este in final la voi.

iPhone 8 iPhone X Incarcatoare Wireless Compatibile