iPhone 8 si iPhone X – Incarcatoare Wireless Compatibile

iPhone 8 si iPhone X pot fi incarcate wireless, iar in acest articol aveti recomandari de incarcatoare potrivite pentru a fi flosite cu aceste telefoane.

iPhone 8 si iPhone X vor fi primele modele ale iPhone care vor avea incarcare wireless, compania Apple alegand intr-un final sa implementeze suport pentru aceasta tehnologie. Vorbim despre suport pentru tehnologia Qi implementata de catre compania Apple in iPhone 8 si iPhone X, aceasta urmand a permite incarcarea wireless a celor doua telefoane folosind orice fel de incarcatoare compatibile cu tehnologia, precum cele din aceasta pagina.

iPhone 8 si iPhone X nu au restrictii in ceea ce priveste incarcatoarele wireless Qi pe care le putem folosi cu ele, insa asta nu inseamna ca ar fi bine sa cumparati chiar orice produse. Compania Apple va lansa un incarcator wireless special pentru iPhone 8 si iPhone X, acesta avand denumirea AirPower, insa el va fi disponibil abia in cursul anului 2018 si cu siguranta va fi foarte scump, pretul putand depasi cu mult valoarea 100 de euro.

iPhone 8 si iPhone X au incarcare wireless, insa ea este limitata la doar 7.5W de catre compania Apple, asa ca nu vorbim despre ceva facut rapid, ci doar despre ceva facut fara cabluri. In aceasta idee, incarcarea bateriei de 2800 mAh a iPhone 8 Plus si iPhone X va necesita intre 1.5 si 2 ore, in cazul iPhone 8 incarcarea urmand a se face mai rapid pentru ca acest telefon are o baterie mult mai mica decat celelalte doua.

iPhone 8 si iPhone X – cum alegi un incarcator wireless

iPhone 8 si iPhone X pot fi incarcate cu oricare dintre incarcatoarele Qi din aceasta pagina, preturile pentru ele pornind de la doar 30 de lei in functie de producatorul de la care doriti sa cumparati produsul. Incarcatoarele Qi sunt vandute de catre diverse firme, peste 90% dintre ele fiind din China, asa ca veti avea parte de calitate pe masura, dar macar veti putea incarca iPhone 8 si iPhone X wireless.

iPhone 8 si iPhone X pot fi incarcate wireless oriunde doriti, atat timp cat aveti o sursa de curent si nu va trebuie vreun cablu pentru telefoane, nici sa activati vreo functie. Teoretic, cand plasati iPhone 8 si iPhone X pe un incarcator wireless Qi, incarcarea ar trebui sa inceapa imediat cu o notificare afisata pe ecranele telefoanelor noastre, insa durata de incarcare depinde de incarcator si bateria telefonului.

iPhone 8 si iPhone X, teoretic, nu pot fi afectate de tipul de incarcator wireless Qi folosit, asa cum se intampla la cabluri si incarcatoare contrafacute, deci nu ar trebui sa aveti probleme. Daca ar fi sa ma intrebati, v-as recomanda sa folositi incarcatoarele wireless Samsung pentru iPhone 8 si iPhone X, dar ele au si preturi pe masura calitatii oferite, asa ca decizia este in final la voi.

iPhone 8 iPhone X Incarcatoare Wireless Compatibile

35 COMENTARII

  1. Dacă tot va pune Apple la cheltuiala, va recomand încărcător wireless faster charging de Samsung S8.
    Eu am un 7 plus si un S8. S8 se încarcă foarte fain cu încărcătorul wireless original fast charging.

  2. Mi-am luat deja 3 de pe ali sa le testez, acuma astept sa se lanseze si iPhone 8 la noi, aveti idee cand se lanseaza la emag si operatorii de telefonie mobila ?

  3. Stiti ca incarcarea rapida e disponibila dar nu aveti charger in cutie compatibil cu fast charging, trebuie cumparat separat :))

  4. Eu îmi iau de la Anker,sunt cele mai bune. Am și cablu lightning de la ei învelit in fire de kevlar și dual-usb de mașina și o baterie externa. Sunt pana peste cap mulțumit de ele.

  5. Srb …. esti fenomenal …
    Ori ai max 20 de ani ( adica necopt rau de tot ) ori pur si simplu ai probleme grave la mansarda …

  6. Eu am avut 2 baterii externe de la Anker si le-am returnat pe ambele, erau varianta de 20.000mAh. Problema era că în realitate aveau pe undeva pe la 12.000mAh reali. Am probat multe mărci și modele și garantez că cele mai bune baterii externe sunt cele de la Xiaomi. Varianta de 20.000mAh oferta în jur de 17.000-18.000mAh, plus că are încărcare rapidă reală. Sunt singurele care folosesc acumulatori de la Samsung, LG, Panasonic. Restul au acumulatori chinezești.

  7. “Optimally charge your iPhone X, iPhone 8 Plus and iPhone 8, with no impact on your phone’s functionality”
    COMPATIBILITY
    iPhone X
    iPhone 8 Plus
    iPhone 8
    Ciudat, crezi ca altii nu l-ar putea folosi? 😀 m-as mira fiind Qi

  8. Orice acumulator are o rată de returnare a curentului stocat. În general, este absolut normal să fie între 70-90%.

    Deci, un acumulator extern de 10.000 mAh, încărcat maxim, va întoarce 7-9.000 mAh.

    Acum, depinde mult, bineînțeles, de producător și de calitatea celulei propriu-zise sau a circuitului de management al curentului intrat, DAR, mai depinde și de cum încarci acumulatorul extern. Cu cât folosești un încărcător de amperaj mai mic, cu atât se va încărca mai încet, dar mai bine. Același acumulator, din exemplul de mai sus, poate returna după o încărcare completă o dată 7.200 mAh și altă dată 8.700 mAh, diferența fiind dată doar de modul în care a fost încărcat, în speță, amperajul încărcătorului.

  9. Eu vorbeam despre incarcatoarele care sunt la vanzare in linkul din acest articol. Majoritatea sunt niște chinezării ordinare. Cât despre Belkin sau orice alt încărcător cu Qi, atâta timp cât sunt originale și certificate, sunt compatibile cu absolut orice smartphone cu încărcare Qi.

  10. Nu e adevărat,și Anker folosește celule de la Panasonic și LG.
    Uite răspunsul lor la întrebarea dacă pot sa-l incarc cu încărcătorul de iPad bateria Astro 2nd gen:

    Yes, you could charge the Astro with the iPad charger.
    The battery cell used in the portable charger is from LG.
    Hope the above information helps. Please feel free to contact us if you have further questions.
    Thank you for your support of Anker.

    Reference Ticket#7006593 if contacting a CSR by phone.
    Courtney
    AnkerDirect Customer Support
    1-800-988-7973
    Mon-Fri 9am to 5pm(PT)“

  11. L-am instalat și eu dar de abia acum observ ca nu mai e. Îți dai seama cât l-am folosit… E mai simplu pt mine cu double touch pe home.

  12. Salut , folosești Apple watch ? In caz ca ai instalat watchOS 4.1 zi-mi daca ai întâlnit un “bug” la aplicatie mesaje de pe ceas.De ex: ( Îți intra direct in mesajul pe care il ai ca si necitit atunci când deschizi mesaje din complications chiar dacă ai deschisă lista de mesaje si nu un anumit contact)