iPhone X – Primele Clone deja Pacalesc Fanii

iPhone X are deja primele clone pe piata din China, mai exact GooPhone X este pus in vanzare de catre cunoscutul producator Goophone, care cloneaza toate modelele iPhone. Pentru iPhone X a fost facuta o versiune speciala a telefoanelor chinezilor, aceasta semanand cu iPhone X, dar avand marcate diverse caracteristici false pe carcasa si in unele dintre materialele promotionale.

iPhone X a fost clonat de catre cei de la GooPhone intr-un telefon care costa numai 130 de dolari pe website-urile din China, design-ul sau fiind extrem de apropiat de cel al produsului Apple. Asemanarile in design dintre iPhone X si GooPhone X nu ar trebui sa dea de inteles ca telefoanele au aceleasi specificatii tehnice, pentru ca realitatea este complet diferita, chinezii facand o clona care nu are nici jumatate din ceea ce ofera telefnul Apple.

iPhone X vine cu 1 GB RAM in Plus, un procesor cum nu exista in lumea smartphone, un ecran cu diagonala si rezolutie mai mari, o baterie ceva mai mica decat a GooPhone X, dar sigur mai buna. GooPhone X are doar 16 GB de memorie interna, dar pe carcasa sa sunt specificati 64 GB, ca la iPhone X, iar despre camera frontala nici nu mai trebuie sa vorbim pentru ca nu are nicio legatura cu cea TrueDepth din telefonul Apple.

iPhone X este reprodus destul de bine de catre cei de la GooPhone, mai putin cand vine vorba despre functii si culori, insa decupajul este prezent si in clona. Cu 130 de dolari orice chinez poate avea un telefon care seamana cu iPhone X, insa nu are nici pe departe aceleasi functii, iar calitatea este, desigur, mult inferioara celei oferite de catre produsele companiei Apple pentru clientii sai.

iPhone X Clone Pacalesc Fanii

iPhone X Clone Pacalesc Fanii 1