iOS 11 – Aplicatii ce NU MERG pe iPhone si iPad

iOS 11 nu va rula unele aplicatii pe iPhone si iPad din cauza unei modificari facute de catre Apple, iata cum le identifici pe cele blocate de companie.

iOS 11 se lanseaza astazi pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare fiind pregatita pentru distributie de catre compania Apple. iOS 11 va fi lansat de catre compania Apple cu eliminarea compatibilitatii pentru unele dintre aplicatiile pe care dezvoltatorii le-au publicat in AppStore pentru iPhone si iPad, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru ceea ce nu veti mai putea folosi de diseara.

iOS 11 NU va rula aplicatiile care sunt dezvoltate exclusiv pentru iPhone si iPad cu procesoare de 32 biti, compania Apple anuntand dezvoltatorii si utilizatorii de ceva vreme de aceasta schimbare. iOS 11 va rula NUMAI aplicatiile care sunt dezvoltate pentru procesoare de 64 biti ale iPhone si iPad, insa in AppStore nu veti putea vedea care dintre aplicatiile lansate de catre dezvoltatori sunt pentru procesoare de 32 biti si 64 biti.

iOS 11 n-are cum sa va spuna in prealabil pe care dintre aplicatiile din AppStore nu le puteti instala, compania Apple eliminand oricum o buna parte dintre cele compatibile doar cu procesoare de 32 biti. iOS 11 nu va poate ajuta in prealabil, insa iOS 10.3.2 va permite sa aflati din timp ce aplicatii instalate in telefoanele voastre vor putea fi utilizate in iOS 11, sau la care va trebui sa renuntati pana cand vor fi actualizate.

iOS 11 – aplicatii care nu merg pe iPhone si iPad

iOS 11 nu va rula aplicatiile compatibile doar cu procesoare de 32 biti ale iPhone si iPad, insa daca aveti iOS 10.3.2 veti putea afla foarte rapid ce va functiona. Trebuie sa mergeti in Settings > General > About > Apps, Configurari > General > Informatii > Aplicatii si daca aveti aplicatii instalate carenu vor fi compatibile cu iOS 11, ele vor fi afisate in sectiunea Aplicatii/Apps, pe care o puteti accesa din acea sectiune.

iOS 11 nu va rula pe iPhone si iPad aplicatiile care sunt listate in respectiva sectiune, iar daca aveti neaparata nevoie de ele, trebuie sa evitati sa instalati actualizarea in telefoane sau tablete. Din pacate, doar dezvoltatorii pot actualiza acele aplicatii pentru a le face 100% compatibile cu iOS 11, asa ca nu aveti cum sa rezolvati voi problema, ci va trebui sa asteptati pana in momentul in care ele vor fi actualizate.

iOS 11 a fost gandit in acest mod de catre compania Apple pentru ca telefoanele si tabletele cu procesoare de 32 biti nu mai pot rula aceasta versiune a sistemului de operare. Eliminarea suportului pentru ele a permis implementarea de functii noi in iOS 11 din partea companiei Apple, asa ca verificati aplicatiile din timp inainte de a afla ca ele nu mai pot fi rulat ele iDevice-urile voastre.

iOS 11 Aplicatii care NU MERG iPhone iPad

Articolul precedentiOS 11 – ORA DE LANSARE in Romania
Articolul următoreMAG – Reduceri de 1050 LEI la iPhone SE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.