iOS 11 – Aplicatii ce NU MERG pe iPhone si iPad

iOS 11 nu va rula unele aplicatii pe iPhone si iPad din cauza unei modificari facute de catre Apple, iata cum le identifici pe cele blocate de companie.

iOS 11 se lanseaza astazi pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare fiind pregatita pentru distributie de catre compania Apple. iOS 11 va fi lansat de catre compania Apple cu eliminarea compatibilitatii pentru unele dintre aplicatiile pe care dezvoltatorii le-au publicat in AppStore pentru iPhone si iPad, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru ceea ce nu veti mai putea folosi de diseara.

iOS 11 NU va rula aplicatiile care sunt dezvoltate exclusiv pentru iPhone si iPad cu procesoare de 32 biti, compania Apple anuntand dezvoltatorii si utilizatorii de ceva vreme de aceasta schimbare. iOS 11 va rula NUMAI aplicatiile care sunt dezvoltate pentru procesoare de 64 biti ale iPhone si iPad, insa in AppStore nu veti putea vedea care dintre aplicatiile lansate de catre dezvoltatori sunt pentru procesoare de 32 biti si 64 biti.

iOS 11 n-are cum sa va spuna in prealabil pe care dintre aplicatiile din AppStore nu le puteti instala, compania Apple eliminand oricum o buna parte dintre cele compatibile doar cu procesoare de 32 biti. iOS 11 nu va poate ajuta in prealabil, insa iOS 10.3.2 va permite sa aflati din timp ce aplicatii instalate in telefoanele voastre vor putea fi utilizate in iOS 11, sau la care va trebui sa renuntati pana cand vor fi actualizate.

iOS 11 – aplicatii care nu merg pe iPhone si iPad

iOS 11 nu va rula aplicatiile compatibile doar cu procesoare de 32 biti ale iPhone si iPad, insa daca aveti iOS 10.3.2 veti putea afla foarte rapid ce va functiona. Trebuie sa mergeti in Settings > General > About > Apps, Configurari > General > Informatii > Aplicatii si daca aveti aplicatii instalate carenu vor fi compatibile cu iOS 11, ele vor fi afisate in sectiunea Aplicatii/Apps, pe care o puteti accesa din acea sectiune.

iOS 11 nu va rula pe iPhone si iPad aplicatiile care sunt listate in respectiva sectiune, iar daca aveti neaparata nevoie de ele, trebuie sa evitati sa instalati actualizarea in telefoane sau tablete. Din pacate, doar dezvoltatorii pot actualiza acele aplicatii pentru a le face 100% compatibile cu iOS 11, asa ca nu aveti cum sa rezolvati voi problema, ci va trebui sa asteptati pana in momentul in care ele vor fi actualizate.

iOS 11 a fost gandit in acest mod de catre compania Apple pentru ca telefoanele si tabletele cu procesoare de 32 biti nu mai pot rula aceasta versiune a sistemului de operare. Eliminarea suportului pentru ele a permis implementarea de functii noi in iOS 11 din partea companiei Apple, asa ca verificati aplicatiile din timp inainte de a afla ca ele nu mai pot fi rulat ele iDevice-urile voastre.

iOS 11 Aplicatii care NU MERG iPhone iPad

24 COMENTARII

  1. omule nu vezi ce penibil ai ajuns ? android nu are nici o legatura cu asta aduci mereu ba samsung ba android în discuție cu toate ca ele sunt mult peste apple din orice punct de vedere e ca și cum te-ai contrazice singur.

  2. așa e SRB aduce mereu android ba samsung în discuție cu toate ca nu are nici o legatura acest subiect cu android sau orice e legat de el.

  3. da ai dreptate nu are nici o legatura cu subiectul așa cum nici comentariul tau nu are nici o legatura cu acest subiect.

  4. cum sa nu..este vorba despre aceasta functie pe care nu o regasim in alte platofrme…deci la mine ESTE legat de subiect…sau logic nu poti gandi?

  5. nu e o funcție chiar așa de utila poate ca înca mai exsita utilizatori pe android care au telefoane cu procesoare 32 bit cu iei ce faci ? îi dai la o parte pur și simplu ?

  6. multumesc frumos,dar nu are legatura, ca oricum ios11 nu merge decat pe iphone ipad de 64 bit..este vorba de aplicatii daca sunt adaptate pt ios11 sa le verifici on device, si daca ai de ex twitter sa zicem ce inca nu a fost updatata pt 64 bit aplicatia, si tu folosesti zilnic acea app, sa nu faci update in seara aceasta, sau pana nu twitter o face app de 64 bit

  7. e clar ca buna ziua ca srb srb e zoane de ce ? pentru ca mereu cand zic ceva de srb ce nu îi convine lui i-au ban plus ca majoritatea comentarilor care îl deranjaza pe srb adica zoane sunt automat șterse sau ne aprobate e clar cine e srb srb plus multe alte dovezi.

  8. nu mint am mai avut vreo 9 conturi înainte de asta toate banate plus ca toate comentarile mele și nu numai al altor utilizatori sunt șterse cand e vorba de tine și zoane de ce ?

  9. Ei bine, deși am spus că astept cu nerăbdare să instalez IOS11 pe 7 plus, îmi cam trece. De când am Iphone, de la 4 încoace, am strâns o grămadă de documente excel, word si pdf, pe care le utilizez la munca, intr-o aplicatie numita Office2plus. Se pare ca odata cu IOS11 Apple a decis ca munca mea nu valorează nimic, din marea sa grija pentru securitatea softului IOS.
    Multumesc Apple.
    PS. Poate sa ma ajute cineva cu o idee cum aș putea salva toate aceste documente in IOS11, adică avem șansa ca asemănător Android sa avem ceva de genul Fisierele Mele? Va multumesc anticipat.