iOS 11 – ORA DE LANSARE in Romania

iOS 11 si ora cand se lanseaza in Romania pentru iPhone si iPad le aveti anuntate in acest articol, Apple oferind actualizarea incepand dea stazi pentru toti.

iOS 11 are ora de lansare in Romania doar ghicita de catre majoritatea pentru ca Apple nu a oferit informatii cu privire la ora la care va oferi public actualizarea pentru iPhone si iPad. Lansarea iOS 11 este cu siguranta programata pentru o anumita ora de catre compania Apple, insa cei din Cupertino n-au anuntat in mod public faptul ca noua versiune a sistemului de operare va fi lansata la o anumita ora, sau alta.

iOS 11 are ora de lansare in Romania cel mai probabil stabilita intre orele 18:00 – 20:00, pentru ca asa s-a intamplat in anii trecuti cu lansarile similare. Oricine va spune acum ca stie ora de lansare a iOS 11 in Romania nu face altceva decat sa ofere o estimare ca fiind ceva sigur, pentru ca Apple nu si-a anuntat decat angajatii cu privire la ora, iar pana acum n-au aparut informatii clare de la acestia privind distributia.

Lansarea iOS 11 in Romania pentru iPhone si iPad va avea cu siguranta loc intre orele 18:00 – 20:00, in anii trecuti compania Apple lansand actualizarile “la fix”. Mai exact, iOS 11 va fi lansat la 18:00, 19:00 sau 20:00, lansarile de actualizari intermediare fiind in mod normal oferite la ora 20:00, insa aceasta importanta ar putea fi oferita mai devreme din cauza traficului foarte mare generat de catre cei care o descarca.

iOS 11 – ORA DE LANSARE in Romania pentru iPhone si iPad

iOS 11 va fi lansat in Romania fie la ora 18:00, fie la 19:00, daca ar fi sa ma intrebati pe mine, Apple lansand actualizarile majore chiar si la ora 18:00 in anii trecuti. Cei de la Apple incearca in fiecare an sa evite supraaglomerarea serverelor si a retelelor de internet din lumea intreaga, asa ca ora de lansare iOS 11 in Romania ar putea fi 18:00, sau 19:00, pentru ca in alte tari sa “prinda” multi utilizatori in drum spre casa, astfel incat upgrade-ul sa fie facut progresiv la nivel global.

iOS 11 are ora de lansare cu siguranta in aceasta dupa-amiaza, deci nu va faceti sperante ca el va fi lansat inainte pe iPhone sau iPad, pentru ca va amagiti aiurea. iOS 11 se lanseaza la ora 18:00 cel mai devreme pentru ca Apple programeaza lansarea in functie de orarul american si programul de lucru al inginerilor sai, aceasta ora corespunzand cu ora 08:00 in Cupertino, unde este sediul Apple.

iOS 11 si ora cand se lanseaza in Romania pentru iPhone si iPad sunt cuprinse in estimarile facute de catre mine mai sus, asa ca daca nu va spun ceva sigur, priviti toate celelalte “certitudini” ca fiind doar estimari, desi sigur cineva va ghici bine. Inainte de lansarea iOS 11 pregatiti-va telefoanele si tabletele pentru actualizare “asa cum se cuvine”, dar pregatiti-va si cu multa rabdare pentru diseara.

iOS 11 ORA LANSARE Romania