Apple va Vinde o noua Carcasa pentru AirPods

Apple va vinde o noua carcasa pentru AirPods care va fi capabila sa se incarce wireless cu ajutorul AirPower, sau a altor pad-uri de incarcare wireless, aceasta urmand a fi pusa in vanzare in perioada urmatoare de catre americani, dar detalii foarte multe cu privire la ea nu exista.

Apple vinde acum o carcasa pentru AirPods la pretul de 70 de dolari, dar acestea se incarca prin cablu, asa ca unii spera ca pretul carcasei cu incarcare wireless sa fie identic, dar desigur ca nimeni nu stie daca nu cumva Apple va decide sa o vanda mai scump din cauza noii functii.

Nu se stie nici daca Apple va inlocui vechea carcasa pentru AirPods cu cea noua care are incarcare wireless, mai ales daca preturile pentru cele doua produse vor fi diferite, insa o crestere a pretului pentru AirPods pare putin probabila in momentul de fata, desi castile sunt populare.

Apple Vinde Carcasa AirPods

Articolul precedentFacebook Va Introduce un Buton WhatsApp Special
Articolul următoriPhone X – Revolutia Pregatita 3 Ani de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.