iPhone X – Revolutia Pregatita 3 Ani de Apple

iPhne X a avut una dintre functiile revolutionare aflata in dezvoltare timp de 3 ani, nou chip A11 Bionic distrugand in performante toate telefoanele.

iPhone X are noutatea cea mai importanta dezvoltata in 3 ani de investitii de catre compania Apple, o perioada foarte lunga pentru orice fel de imbunatatire de acest gen. Vorbim despre o noutate revolutionara pentru lumea smatphone adusa de catre iPhone X si desigur ca nu ma refer la Face ID, pentru ca acest sistem nu are deocamdata dezvaluite in totalitate imbunatatirile aduse pentru iPhone.

iPhone X are un nou chip A11 Bionic integrat de catre compania Apple, acesta avand un procesor cu sase nuclee si 3 GB RAM, oferind performante record pentru un telefon mobil. Apple lauda acest nou chip A11 Bionic pe unde poate si ar trebui sa o faca, pentru ca iPhone X are performante exceptionale multumita lui, acestea fiind chiar mai bune decat cele ale unora dintre laptop-urile lansate in cursul anului 2017.

iPhone X are in noul chip A11 Bionic si un chip neural special care este gandit pentru a procesa tot ceea ce tine de inteligenta artificiala folosita in telefon. Fie ca vorbim despre Siri, inregistrarea de poze si clipuri video, folosirea realitatii augmentate, recunoasterea faciala pentru poze, sau orice face iPhone X si se bazeaza pe inteligenta artificiala, chip-ul neural din A11 Bionic se ocupa de procesarea functiilor.

iPhone X – revolutia pregatita 3 ani de Apple

iPhone X are acest chip neural dezvoltat in decursul a 3 ani de zile de catre Apple, impreuna cu procesorul cu sase nuclee, Apple afirmand ca asa gandeste aceste upgrade-uri. Compania sustine ca inginerii sai au inceput sa dezvolte acest chip A11 Bionic, cu toate cele integrate, pentru iPhone X cu 3 ani in urma, deci de aici se explica performantele avansate pe care noul chip le ofera pentru clienti.

iPhone X cu performantele pe care le are poate sa para ceva banal, pentru ca lumea incepe sa uite de performante, dar niciun alt telefon din lume nu-i va fi egal prea curand. Telefoanele Android au performante cu cel putin 50% mai slabe decat cele ale iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus, asa ca Apple va avea un avans enorm in fata competitorilor pentru cel putin jumatate de an multumita A11 Bionic.

iPhone X este o revolutie din punct de vedere al performantelor si nu doar o evolutie, pentru ca atunci cand oferi performante cu 50% mai bune decat ale competitorilor, revolutionezi cu adevarat. Desigur ca separat de fanii Apple, putini vor recunoaste suprematia iPhone X in lumea smartphone multumita noului chip A11 Bionic, dar cei care il vor folosi vor realiza cu siguranta ce schimbare majora este oferita.

iPhone X Revolutia 3 Ani Apple