iOS 11 Merita Instalat pe iPhone si iPad ?

iOS 11 merita instalat pe iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita din 19 septembrie pentru toate iDevice-urile celor de la Apple.

iOS 11 merita instalat pe iPhone si iPad ? Stiu ca multi dintre voi inca va intrebati daca merita instalat iOS 11 pe iPhone si iPad la doua zile dupa lansare, avand in vedere tot ceea ce s-a descoperit despre el. iOS 11 nu este un sistem de operare perfect, iar ceea ce s-a publicat pe internet in ultimele zile a confirmat fara dubiu acest lucru, asa ca merita instalat iOS 11 pe iPhone si iPad in aceste conditii ?

iOS 11 a aparut in iunie pentru o prima oara si inca de atunci il folosesc pe iPhone sau iPad, iar progresul facut de la prima versiune beta si pana acum este unul spectaculos. In ciuda acestui lucru, iOS 11 inca mai are unele probleme cu interfata, cu functiile, cu performantele, cu autonomia, cu aplicatiile terte care sunt disponibile pentru el, dar si cu alte mici probleme care au fost descoperite pana in prezent.

iOS 11 merita instalat pe iPhone si iPad in ciuda tuturor acestor deficiente care apar la orice versiune noua a unui sistem de operare, indiferent cine il dezvolta. iOS 11 este departe de a fi perfect, iar acest lucru este vizibil fara dubii, insa in ciuda acestor lucruri, cred ca problemele nu sunt chiar atat de mari incat sa nu puteti trece peste ele pentru a folosi noile functii pe care le ofera compania Apple prin actualizare.

iOS 11 merita instalat pe iPhone si iPad ?

iOS 11 merita instalat pe iPhone si iPad pentru ca vine cu destule functii noi, in special pe tablete, afecteaza performantele intr-o masura foarte mica, aproape insesizabila, iar cu bateria se intampla acelasi lucru. Nu toate aplicatiile existente in AppStore sunt 100% compatibile cu iOS 11, dar majoritatea vor functiona bine pe iDevice-urile voastre, asa ca ar trebui sa aveti parte de o experienta destul de buna.

iOS 11 merita instalat pe iPhone si iPad in baza experientei pe care am avut-o pana acum pe iPhone 7 Plus, dorinta mea de a reveni la iOS 10.3.3 fiind zero. Desigur ca in cazul unor iPhone sau iPad mai vechi exista posibilitatea ca iOS 11 sa functioneze mai prost si sa aiba autonomie mai mica, insa lumea nu se prea plange de asta, ci mai mult de unele aplicatii care trebuie actualizate de dezvoltatori.

iOS 11 nu este cea mai buna versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad lansata pana acum de catre Apple si este bine sa stiti asta de la bun inceput. iOS 11 merita totusi incercat, pentru ca s-ar putea sa nu mai doriti sa reveniti la iOS 10 multumita schimbarilor pe care le ofera Apple.

iOS 11 Merita Instalat iPhone iPad