iOS 11 Readuce o Functie Foarte Utila pe iPhone

iOS 11 readuce o functie foarte utila pentru iPhone, aceasta fiind bazata pe sistemul 3D Touch si fiind pregatita pentru reintroducere in curand de Apple.

iOS 11 va readuce o functie foarte utila pe iPhone, care a fost eliminata de catre cei din Cupertino in aceasta actualizare majora pentru sistemul de operare, dar se pare ca totul este temporar, cel putin pana cand iPhone X va fi lansat oficial pe piata de catre cei din Cupertino.

iOS 11 a eliminat gestul 3D Touch pe care il vedeti in clipul video de mai jos, acesta permitand trecerea de la o aplicatie la alta, sau accesarea task switcher-ului printr-o simpla apasare puternica pe marginea ecranului si o glisare spre mijlocul acestuia pentru activare.

iOS 11 a avut confirmata eliminarea intentionata a acestei functii de catre inginerii companiei Apple, insa vicepresedintele senior Craig Federighi a confirmat astazi faptul ca totul este doar o problema temporara care va fi rezolvata intr-o actualizare ulterioara a iOS 11.x.

iOS 11 va avea functia readusa deoarece a fost eliminata din cauza unei probleme tehnice, conform celor de la Apple, ea urmand a fi rezolvata in viitorul apropiat, astfel ca noiembrie ar fi cea mai apropiata luna in care functia ar putea fi oferita din nou pentru noi.

“Hi Adam, We regretfully had to temporarily drop support for this gesture due to a technical constraint. We will be bringing it back in an upcoming iOS 11.x update. Thanks (and sorry for the inconvenience)! “

8 COMENTARII

  1. mai trebuie sa aduca 3d touch pe iconitele de wifi si bt sa putem inchide de tot, si deja este sistemul perfect din punct de vedere al utilizarii si al logicii

  2. Here’s the email:

    Question from Zahn: Could we at
    least make the 3D Touch app switch gesture an option in iOS 11 so that I
    could retain the ability to switch apps that way instead of having to
    double tap the home button?

    Response from Federighi: Hi Adam,

    We regretfully had to temporarily drop support for this gesture due
    to a technical constraint. We will be bringing it back in an upcoming
    iOS 11.x update.

    Thanks (and sorry for the inconvenience)!

    – craig