iPhone 8 – Precomenzi mai Mici decat iPhone 7

iPhone 8 si iPhone 8 Plus inregistreaza precomenzi mai mici decat cele ale iPhone 7 si iPhone 6 in China, diferentele fiind mari intre cele trei serii.

21

iPhone 8 are precomenzi mai mici decat iPhone 7, sau decat seria iPhone 6, compania Apple inregistrand interes mult mai mic pentru acest model de telefon decat pentru cele anterioare. Analistii asiatici au discutat cu diverse surse din China pentru a afla care este situatia si au descoperit ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt la fel de cautate ca modelele anterioare, interesul pentru iPhone X parand sa tina lumea “in loc”.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate la noapte in Romania si pot fi precomandate de aici, insa in China au inregistrat vanzari care insumeaza mai putin de jumatate fata de cele ale iPhone 7. iPhone 8 a inregistrat precomenzi de 1.5 milioane de 1.5 milioane de unitati in primele 3 zile la cel mai mare retailer online din China, cu 2 milioane de precomenzi mai putin decat in cazul iPhone 7 in septembrie 2016.

iPhone 8 are precomenzi de 1 milion de unitati al China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobila din tara, cu 1.5 milioane mai putine decat pentru iPhone 7. Fata de iPhone 6, precomenzile iPhone 8 la China Mobile sunt cu 2.5 milioane de unitati mai mici, deci interesul oamenilor a fost mult mai scazut decat credeau multi, iar iPhone X este principalul “vinovat” pentru aceste diferente mari.

iPhone 8 – precomenzi mai mici decat iPhone 7

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt telefoane intermediare ale Apple pana in momentul lansarii iPhone X, iar acest lucru este vizibil din plin cu numarul de precomenzi inregistrate. Lansarea iPhone X va avea loc totusi cu un numar extrem de redus de unitati, asa ca foarte multa lume va fi dezamagita de ceea ce urmeaza sa ofere compania Apple pentru clienti incepand din luna noiembrie, dar asta e situatia.

iPhone 8 a fost prezentat ieri ca avand inregistrate precomenzi de 4 milioane de unitati numai in China, de 200 de ori mai multe decat cele pentru Samsung Galaxy Note 8. Informatiile de astazi, care au o alta sursa, confirma partia acea cifra, pentru ca la doar doi parteneri locali ai Apple s-au inregistrat precomenzi de 2.5 milioane de unitati pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar in calcul nu sunt luati ceilalti operatori de telefonie mobila si un alt retailer foarte mare.

“In China, the analyst said their research suggests that there were about 1.5 million iPhone 8 preorders on JD.com in the first three days, compared to the iPhone 7 with 3.5 million preorders in the first three day, They also believe China Mobile’s iPhone 8 preorder volume was around 1 million units, compared to 2.5 million units and 3.5 million units for the iPhone 7 and iPhone 6, respectively, for the first three days.”

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au inregistrat in China cel putin jumatate din precomenzile globale, iar acesta este un semn foarte bun pentru Apple, totusi. Daca Apple va vinde minim 8 milioane de iPhone 8 si iPhone 8 Plus in weekend-ul lansarii, vorbim despre un succes neasteptat de mare, pentru ca iPhone X are potentialul de a genera vanzari aproape la fel de mari, intrecand per total lansarea iPhone 7 de anul trecut.

iPhone 8 Precomenzi Mici iPhone 7