iPhone 8 – Precomenzi mai Mici decat iPhone 7

iPhone 8 si iPhone 8 Plus inregistreaza precomenzi mai mici decat cele ale iPhone 7 si iPhone 6 in China, diferentele fiind mari intre cele trei serii.

iPhone 8 are precomenzi mai mici decat iPhone 7, sau decat seria iPhone 6, compania Apple inregistrand interes mult mai mic pentru acest model de telefon decat pentru cele anterioare. Analistii asiatici au discutat cu diverse surse din China pentru a afla care este situatia si au descoperit ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt la fel de cautate ca modelele anterioare, interesul pentru iPhone X parand sa tina lumea “in loc”.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi lansate la noapte in Romania si pot fi precomandate de aici, insa in China au inregistrat vanzari care insumeaza mai putin de jumatate fata de cele ale iPhone 7. iPhone 8 a inregistrat precomenzi de 1.5 milioane de 1.5 milioane de unitati in primele 3 zile la cel mai mare retailer online din China, cu 2 milioane de precomenzi mai putin decat in cazul iPhone 7 in septembrie 2016.

iPhone 8 are precomenzi de 1 milion de unitati al China Mobile, cel mai mare operator de telefonie mobila din tara, cu 1.5 milioane mai putine decat pentru iPhone 7. Fata de iPhone 6, precomenzile iPhone 8 la China Mobile sunt cu 2.5 milioane de unitati mai mici, deci interesul oamenilor a fost mult mai scazut decat credeau multi, iar iPhone X este principalul “vinovat” pentru aceste diferente mari.

iPhone 8 – precomenzi mai mici decat iPhone 7

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt telefoane intermediare ale Apple pana in momentul lansarii iPhone X, iar acest lucru este vizibil din plin cu numarul de precomenzi inregistrate. Lansarea iPhone X va avea loc totusi cu un numar extrem de redus de unitati, asa ca foarte multa lume va fi dezamagita de ceea ce urmeaza sa ofere compania Apple pentru clienti incepand din luna noiembrie, dar asta e situatia.

iPhone 8 a fost prezentat ieri ca avand inregistrate precomenzi de 4 milioane de unitati numai in China, de 200 de ori mai multe decat cele pentru Samsung Galaxy Note 8. Informatiile de astazi, care au o alta sursa, confirma partia acea cifra, pentru ca la doar doi parteneri locali ai Apple s-au inregistrat precomenzi de 2.5 milioane de unitati pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar in calcul nu sunt luati ceilalti operatori de telefonie mobila si un alt retailer foarte mare.

“In China, the analyst said their research suggests that there were about 1.5 million iPhone 8 preorders on JD.com in the first three days, compared to the iPhone 7 with 3.5 million preorders in the first three day, They also believe China Mobile’s iPhone 8 preorder volume was around 1 million units, compared to 2.5 million units and 3.5 million units for the iPhone 7 and iPhone 6, respectively, for the first three days.”

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au inregistrat in China cel putin jumatate din precomenzile globale, iar acesta este un semn foarte bun pentru Apple, totusi. Daca Apple va vinde minim 8 milioane de iPhone 8 si iPhone 8 Plus in weekend-ul lansarii, vorbim despre un succes neasteptat de mare, pentru ca iPhone X are potentialul de a genera vanzari aproape la fel de mari, intrecand per total lansarea iPhone 7 de anul trecut.

iPhone 8 Precomenzi Mici iPhone 7

21 COMENTARII

  1. Pai sincer de ce ți-ai lua iPhone 8 când ai iPhone x la dispoziție. Sau de ce ai schimba un iPhone 6s sau 7 pentru un 8. In plus al patrulea an la rând cu același design pentru un telefon e deja prea mult. Sper sa nu vândă mai mult de 2-3 milioane. Poate așa își revin și ei la realitate și pun osul la treaba.

  2. Asta este motivul pentru care găsești in piața sute de modele de mașini, oamenii sunt aceiași, cumpara aceleași cacaturi de zeci de ani.

  3. Dan Mihai. Buna asta. Dar dacă îți iei un 8 plus de 256 gb și dai vreo 5000 de lei pe el nu e tot aia ? Sau sa îți cumperi cea mai ieftină varianta de iPhone. Dacă ai 3500 lei mai poți pune încă 1500-2000 și îți cumperi ceva mai bun. Sau nu te încadrezi cu rata la prețul ăla ??

  4. este ok 8 si 8 plus pt cei ce vor design clasic cu buton si touchid. Adica decat sa lanseze doar iPhone X mai bine asa, acopera mai multa lume.
    De la anul probabil va fi alta situatia, vom avea iphone de 5.8″ si iphone plus de 6.5″

  5. Vrem o mică resuscitare Apple…..”pierdeți” vreo 200 de $ din pret si …precomenzile vor creste cu muuult decât a fost la i7….

  6. Eu am dat 969€ pe iPhone 8. Nu vreau X cu decupajul ăla aiurea acolo. Referitor la design: nu vă înțeleg ce design nou mai vreți? Ce vreți să mai facă la design? Să-l facă pătrat sau rotund? Sau triunghi? Wtf. Ăsta e standardul de ceva vreme cu update-uri la hardware și mici modificări la design. Nu mai tot visați aiurea. V-au tăiat din ecran la iPhone X; nu vă ajunge?

  7. Serban07 sa fim seriosi ti se pare normal ca de 4 ani sa fie acelasi telefon si sa platim 800-900€ anual doar pentru cateva schimbari ? Eu sunt fan apple si chiar imi schimb anual telefonul dar parca trebuia sa il mai schimbe . Multi internauti de pe acest site sunt de parere ca un iphone 4 cu dimensiunile unui iphone 7 sau 7 plus ai arata mult mai bine . Sa fin seriosi platesti 1000€ pt A11 sticla pe spate si incarcare wifi , nu e cam mult ?

  8. Merge netu pe i7. Esti dezinformat…
    Doar ca porneste WiFi si Bluetooth cand vrea plua lui. Am avut iOS 11 Beta de cateva luni si am tot sperat ca e un bug. Dar e o functie :))))