iPhone 8 – 4 Milioane de Precomenzi DOAR in China

iPhone 8 are 4 milioane de precomenzi inregistrate in China, de 200 de ori mai multe decat cele facute pentru Samsung Galaxy Note 8 in aceeasi tara.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar fi inregistrat 4 milioane de precomenzi doar in China, conform unor informatii oferite de catre presa din China, care umileste Samsung Galaxy Note 8 de cateva zile incoace. De ce ataca in mod constant chinezii Samsung Galaxy Note 8 nu se stie, insa ei sustin ca telefonul a inregistrat vanzari de 20.000 de unitati in China, in timp ce iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar fi inregistrat 4 milioane de precomenzi, ele fiind disponibile de maine in Romania prin aceasta pagina.

iPhone 8 este si mult mai ieftin decat Samsung Galaxy Note 8 in China, pretul telefonului coreenilor fiind de 1061 de dolari, cu 200 mai mare decat cel al produsului Apple. Mai mult decat atat, cei de la Samsung cer si o taxa de rezervare de 15 dolari pentru achizitia Samsung Galaxy Note 8 in baza unei precomenzi, lucru pe care compania Apple nu il percepe in cazul iPhone 8 si iPhone 8 Plus, acesta putand fi un motiv pentru numarul mult mai mare de precomenzi.

iPhone 8 are, conform presei din China, un numar de precomenzi ce este de 200 de ori mai mare decat cel inregistrat de Samsung Galaxy Note 8 pana in 19 septembrie. Cifra este uimitoare si umilitoare pentru Samsung Galaxy Note 8, deoarece daca este adevarata, atunci dovedeste din nou cat de populare sunt iPhone 8 si iPhone 8 Plus in China, acolo precomenzile epuizand extrem de rapid stocurile initiale, in contrast cu Europa.

iPhone 8 – 4 milioane de precomenzi doar in China

iPhone 8 cu 4 milioane de precomenzi doar in China are sanse foarte mari de a fi inregistrat intre 6 – 8 milioane de precomenzi la nivel global, cu peste 50% mai multe decat ceea ce se estima pentru seria iPhone 7 anul trecut. Desigur ca vorbim despre cifre estimative deocamdata, pentru ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu au datele oficiale privind vanzarile publicate de Apple si nu stim ce s-a intamplat in alte tari.

iPhone 8 cu 4 milioane de precomenzi numai in China sugereaza faptul ca Apple a gasit telefonul cu care sa poata incepe o recucerire a pietei din China, pe care a pierdut-o de ceva vreme. Samsung Galaxy Note 8, pe de alta parte, este in dizgratia clientilor din China, pentru ca numai 20.000 de precomenzi inregistrate inseamna chiar mai putin de 10% din ceea ce s-a inregistrat in Coreea de Sud, de unde nu sunt date privind iPhone 8.

“Preorders of the Samsung Galaxy Note 8 reached 8,310 and 5,292, respectively, at JD.COM and Alibaba’s Tmall, the two largest online retail marketplaces in China, as of 2:40pm on September 19. Considering preorders through Samsung Electronics’ official websites and stores, the figure is estimated at over 20,000. A Chinese IT news outlet said, “The iPhone 8 received more than 4 million preorders but the Samsung Note 8 received only thousands of preorders.””

iPhone 8 si iPhone 8 Plus ar putea avea in final un numar impresionant de precomenzi si vanzari inregistrate, in ciuda a ceea ce este aparent acum. iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor inregistra fara dubiu mai multe vanzari decat Samsung Galaxy Note 8, care ramane un telefon de nisa, cu vanzari mici, dar mult marketing pus in spatele sau de catre Samsung, dar fara rezultate chiar atat de bune.

iPhone 8 4 Milioane Precomenzi China