iPhone 8 – Prima Dezasamblare ii arata Secretele

iPhone 8 este dezasamblat astazi pentru a ni se arata secretele ascunse in acel model de telefon lansat astazi de catre compania Apple in zeci de tari.

iPhone 8 a fost deja dezasamblat de catre cei de la iFixIt, celebra companie specializata in repararea de iDevice-uri reusind sa intre in posesia noului telefon in Australia. iPhone 8 are interiorul carcasei extrem de similar cu cel al iPhone 7, iar asta era de asteptat avand in vedere ca telefoanele seamana extrem de bine si in exterior anul acesta, spre nemultumirea destul de multor fani ai companiei Apple.

iPhone 8 are totusi bobina pentru incarcare wireless integrata de catre compania Apple fata de iPhone 7 care nu ofera o asemenea functionalitate. In ceea ce priveste bateria, se pare ca iPhone 8 are intr-adevar una de 1821 mAh, cum ne-au spus autoritatile chineze, ea fiind cu 139 mAh mai mica decat cea implementata in iPhone 7 anul trecut, dar autonomia bateriei ar trebui sa fie identica, conform Apple.

iPhone 8 are si noul chip A11 Bionic pozat pentru prima oara intr-o unitate reala, 2 GB RAM DDR4 de la SK Hynix fiind folositi in unitatea dezasamblata acum. iPhone 8 are si un modem Qualcomm MDM9656 Snapdragon X16 care ii asigura conexiunea GSM si viteze 4G LTE de minim 600 Mbps, alte modele ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus avand integrat un modem Intel, dar deocamdata nu se stiu prea multe despre el.

iPhone 8 – prima dezasamblare ii arata secretele

iPhone 8 Dezasamblare Secretele

iPhone 8 are deasemenea un chip NFC NXP 80V18, care pentru prima oara poate fi accesat de aplicatii pentru a inlocui cardurile NFC utilizate zilnic de noi. iPhone 8 are deasemenea o noua garnitura pentru portul Lightning care il face mai rezistent, iar cablul care interconecteaza camera si antenele cu placa de baza a fost deasemenea modificat de catre cei de la Apple, dar fara a afecta functionalitatea.

iPhone 8 Dezasamblare Secretele 1

iPhone 8 nu mai are garnituri pentru suruburile pentalobulare care tin ecranul in loc in carcasa, iar acele suruburi in trei puncte din iPhone 7 nu mai sunt folosite pentru a tine in loc cablul care conecteaza ecranul cu placa de baza. Apple a aplicat deasemenea mai mult adeziv pentru a tine bateria in loc in interiorul carcasei iPhone 8, deci aceasta va fi mai greu de inlocuit de utilizatori.

iPhone 8 Dezasamblare Secretele 2

iPhone 8 are cea mai mare surpriza in faptul ca bateria are capacitate mai mica decat cea integrata in iPhone 7, aceasta fiind o adevarata dezamagire. Separat, se pare ca iPhone 8 nu are deocamdata secrete importante ascunse in carcasa sa, dar dezasamblarea nu s-a finalizat, asa ca ramane de vazut daca vor mai fi descoperite si alte informatii importante cu privire la schimbarile din telefonul lansat de Apple.

iPhone 8 Dezasamblare Secretele 3

iPhone 8 Dezasamblare Secretele 4

5 COMENTARII

  1. Ne fece funcționează deja și în iPhone șapte cu alte aplicații. Din păcate nu am reușit să împerecheze o boxă Bluetooth prin nfc.