iPhone 8 – Lansare Trista si fara Entuziasm

iPhone 8 are lansarea trista si fara entuziasmul pe care l-am vazut in anii trecuti pentru vechile modele ale iPhone pe care compania Apple le-a lansat pentru clientii sai. Puteti vedea in imaginile de mai jos cat de putina lume a mers la magazinele Apple din Asia si Australia pentru lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, interesul pentru aceste doua modele de telefoane fiind mult mai mic decat spera chiar Apple, probabil.

iPhone 8 pot fi precomandate de aici si din Romania, unde lansarea urmeaza sa aiba loc pe data de 29 septembrie, dar interesul este mic si aici. Lansarea iPhne 8 in Romania va fi cu siguranta la fel de trista cu precomenzi la fel de mici inregistrate si pentru iPhone 8 Plus in comparatie cu seria iPhone 7, romanii parand deasemenea sa astepte iPhone X, in ciuda pretului foarte mare de vanzare pentru telefon.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 6

iPhone 8 are lansarea cu de pana la 10 ori mai putine persoane prezente in fata magazinelor Apple in cursul zilei de astazi si asta arata situatia trista in care s-a pus Apple. Daca in anii trecuti magazinele Apple adunau sute de persoane la coada in fata magazinelor Apple, pentru lansarea iPhone 8 lucrurile sunt complet diferite si numarul de persoane prezente in fata magazinelor este cu mult, mult mai mic.

iPhone 8 – lansare trista si fara entuziasm in Asia si Australia

iPhone 8 lansarea trista entuziasm

iPhone 8 nu putea avea parte de o lansare diferita pentru ca lumea pur si simplu nu este interesata de acest model si de iPhone 8 Plus, iar asta se vede din plin. Nici macar precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt la fel de mari precum cele ale seriei iPhone 7, operatorii de telefonie mobila din Japonia confirmand acest lucru, dar mai toata lumea se astepta la o situatie de acest gen.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 5

iPhone 8 are surpriza cea mai mare in faptul ca lansarea este ignorata de catre oamenii care asteapta un iPhone X care costa cu minim 50% mai mult. V-am spus zilele trecute ca iPhone X sfideaza regulile economiei de piata si cu cat este mai scump un produs Apple, cu atat este mai cautat, dar vanzarile iPhone 8 si iPhone 8 Plus sufera inclusiv de pe urma faptului ca multe publicatii online nu recomanda cumpararea sa.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 4

„Apple Inc’s (AAPL.O) iPhone 8 launch in Sydney, one of the first cities to access the product in Australia, saw a bleak turnout as fans held out for the soon-to-be-released premium iPhone X. Hundreds of people usually gather at Apple’s Sydney city store with queues winding down the town’s main street, George Street, when there is a new product release. On Friday, there were fewer than 30 people lining up before the store opened, according to a Reuters witness.”

iPhone 8 lansare trista entuziasm 3

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus ne arata ca Apple poate avea si produse de prim-plan care nu atrag interesul consumatorilor si situatia ar trebui sa fie diferita pentru iPhone X. Daca nici macar in Asia nu exista entuziasm pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, atunci este destul de clar ca produsele pur si simplu nu sunt cele pe care lumea le doreste sau le asteapta, iar Apple se afla din nou intr-o situatie controversata.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 1

Articolul precedenteMAG – Husele Apple pentru iPhone 8
Articolul următoriPhone 8 – Prima Dezasamblare ii arata Secretele
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.