iPhone 8 – Lansare Trista si fara Entuziasm

iPhone 8 are lansarea trista si fara entuziasmul pe care l-am vazut in anii trecuti pentru vechile modele ale iPhone pe care compania Apple le-a lansat pentru clientii sai. Puteti vedea in imaginile de mai jos cat de putina lume a mers la magazinele Apple din Asia si Australia pentru lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, interesul pentru aceste doua modele de telefoane fiind mult mai mic decat spera chiar Apple, probabil.

iPhone 8 pot fi precomandate de aici si din Romania, unde lansarea urmeaza sa aiba loc pe data de 29 septembrie, dar interesul este mic si aici. Lansarea iPhne 8 in Romania va fi cu siguranta la fel de trista cu precomenzi la fel de mici inregistrate si pentru iPhone 8 Plus in comparatie cu seria iPhone 7, romanii parand deasemenea sa astepte iPhone X, in ciuda pretului foarte mare de vanzare pentru telefon.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 6

iPhone 8 are lansarea cu de pana la 10 ori mai putine persoane prezente in fata magazinelor Apple in cursul zilei de astazi si asta arata situatia trista in care s-a pus Apple. Daca in anii trecuti magazinele Apple adunau sute de persoane la coada in fata magazinelor Apple, pentru lansarea iPhone 8 lucrurile sunt complet diferite si numarul de persoane prezente in fata magazinelor este cu mult, mult mai mic.

iPhone 8 – lansare trista si fara entuziasm in Asia si Australia

iPhone 8 lansarea trista entuziasm

iPhone 8 nu putea avea parte de o lansare diferita pentru ca lumea pur si simplu nu este interesata de acest model si de iPhone 8 Plus, iar asta se vede din plin. Nici macar precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt la fel de mari precum cele ale seriei iPhone 7, operatorii de telefonie mobila din Japonia confirmand acest lucru, dar mai toata lumea se astepta la o situatie de acest gen.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 5

iPhone 8 are surpriza cea mai mare in faptul ca lansarea este ignorata de catre oamenii care asteapta un iPhone X care costa cu minim 50% mai mult. V-am spus zilele trecute ca iPhone X sfideaza regulile economiei de piata si cu cat este mai scump un produs Apple, cu atat este mai cautat, dar vanzarile iPhone 8 si iPhone 8 Plus sufera inclusiv de pe urma faptului ca multe publicatii online nu recomanda cumpararea sa.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 4

“Apple Inc’s (AAPL.O) iPhone 8 launch in Sydney, one of the first cities to access the product in Australia, saw a bleak turnout as fans held out for the soon-to-be-released premium iPhone X. Hundreds of people usually gather at Apple’s Sydney city store with queues winding down the town’s main street, George Street, when there is a new product release. On Friday, there were fewer than 30 people lining up before the store opened, according to a Reuters witness.”

iPhone 8 lansare trista entuziasm 3

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus ne arata ca Apple poate avea si produse de prim-plan care nu atrag interesul consumatorilor si situatia ar trebui sa fie diferita pentru iPhone X. Daca nici macar in Asia nu exista entuziasm pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, atunci este destul de clar ca produsele pur si simplu nu sunt cele pe care lumea le doreste sau le asteapta, iar Apple se afla din nou intr-o situatie controversata.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 1