iPhone 8 – Lansare Trista si fara Entuziasm

iPhone 8 are lansarea trista si fara entuziasmul pe care l-am vazut in anii trecuti pentru vechile modele ale iPhone pe care compania Apple le-a lansat pentru clientii sai. Puteti vedea in imaginile de mai jos cat de putina lume a mers la magazinele Apple din Asia si Australia pentru lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, interesul pentru aceste doua modele de telefoane fiind mult mai mic decat spera chiar Apple, probabil.

iPhone 8 pot fi precomandate de aici si din Romania, unde lansarea urmeaza sa aiba loc pe data de 29 septembrie, dar interesul este mic si aici. Lansarea iPhne 8 in Romania va fi cu siguranta la fel de trista cu precomenzi la fel de mici inregistrate si pentru iPhone 8 Plus in comparatie cu seria iPhone 7, romanii parand deasemenea sa astepte iPhone X, in ciuda pretului foarte mare de vanzare pentru telefon.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 6

iPhone 8 are lansarea cu de pana la 10 ori mai putine persoane prezente in fata magazinelor Apple in cursul zilei de astazi si asta arata situatia trista in care s-a pus Apple. Daca in anii trecuti magazinele Apple adunau sute de persoane la coada in fata magazinelor Apple, pentru lansarea iPhone 8 lucrurile sunt complet diferite si numarul de persoane prezente in fata magazinelor este cu mult, mult mai mic.

iPhone 8 – lansare trista si fara entuziasm in Asia si Australia

iPhone 8 lansarea trista entuziasm

iPhone 8 nu putea avea parte de o lansare diferita pentru ca lumea pur si simplu nu este interesata de acest model si de iPhone 8 Plus, iar asta se vede din plin. Nici macar precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu sunt la fel de mari precum cele ale seriei iPhone 7, operatorii de telefonie mobila din Japonia confirmand acest lucru, dar mai toata lumea se astepta la o situatie de acest gen.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 5

iPhone 8 are surpriza cea mai mare in faptul ca lansarea este ignorata de catre oamenii care asteapta un iPhone X care costa cu minim 50% mai mult. V-am spus zilele trecute ca iPhone X sfideaza regulile economiei de piata si cu cat este mai scump un produs Apple, cu atat este mai cautat, dar vanzarile iPhone 8 si iPhone 8 Plus sufera inclusiv de pe urma faptului ca multe publicatii online nu recomanda cumpararea sa.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 4

“Apple Inc’s (AAPL.O) iPhone 8 launch in Sydney, one of the first cities to access the product in Australia, saw a bleak turnout as fans held out for the soon-to-be-released premium iPhone X. Hundreds of people usually gather at Apple’s Sydney city store with queues winding down the town’s main street, George Street, when there is a new product release. On Friday, there were fewer than 30 people lining up before the store opened, according to a Reuters witness.”

iPhone 8 lansare trista entuziasm 3

Lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus ne arata ca Apple poate avea si produse de prim-plan care nu atrag interesul consumatorilor si situatia ar trebui sa fie diferita pentru iPhone X. Daca nici macar in Asia nu exista entuziasm pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, atunci este destul de clar ca produsele pur si simplu nu sunt cele pe care lumea le doreste sau le asteapta, iar Apple se afla din nou intr-o situatie controversata.

iPhone 8 lansare trista entuziasm 1

50 COMENTARII

  1. o sa fie macel pt iPhone X….mai ales ca vor avea probabil 1-2 mil bucati GLOBAL ?!?! cine nu prinde primul val de stoc, probabil abia de Craciun, urmatorul

  2. si asta, dar uite asa cu productie problematica pt iphone x…..uite cum Apple va avea cerere pana in Iunie-Iulie 2018…
    probabil iPhone Plus de 6.5″ va fi interesant pt cei ce sunt obisnuiti cu Plus

  3. Da ramane de vazut ce zic reviewerii. Acum cu iPhone 8 multi n-au recomandat cumpararea si rezultatele se vad. Daca se intampla la fel cu iPhone X, e cam nasol.

  4. pai care ar fi motivul pt care iphone 8 nu este recomandat? din cauza iphone x? si atunci de ce nu s-ar recomanda iphone x? cred ca doar din cauza in care, doamne fereste are probleme hardware sau cine stie ce

  5. Nu mai exista nici entuziasmul care era la lansarea unui telefon, oamenii s au blazat, nu mai vad intr un smartphone ceva cu totul nou, s au obisnuit cu ele iar cai care si au achizitionat un device de 500, 600 sau mai scump, o sa ramana cu ele cel putin 2 ani, egal de la ce producator este.

  6. Compania care ar veni cu un smartphone complet pe piața plus o autonomie de 2 zile ar rupe tot ! As sta la coada pentru un tel de genu și as da ai 1000 pe el ! Deocamdată Rămân cu ce am 🙂

  7. Același telefon de la Ip 6 pana la Ip 8 și ce au mia schimbat ???
    Poziția pieselor ….și mai ce?
    Toate fac același rahat!!!!
    Ip fata JB este o laba de telefon !!!!!!!!!!!

  8. Ce sa mai asteptam dupa review-uri?crezi ca eu imi ieu telefonul dupa ce zice lumea?? Mie imi place si gata! Daca e sa fi teapa asta e.(dar nu prea cred).

  9. Cu ocazia asta poate Apple, deși nu prea cred, se vor gândi de 3X înainte de a lansa același design timp de 4 ani. Singura diferență între 6/6s și 7+/8, este camera duală, atât! Eu de aia am trecut de la 6 + la 7+, dar acum n-aș trece la 8/7s +, aștept să văd ce scoate Apple anul viitor în toamnă, sper să ne lase cu gura căscată. Între timp, presimt că Samsung cu S9 va rupe gura multora, iar Apple va ”împrumuta” un pic din design dacă va fi ceva spectaculos. Iar vizavi de iPhone X, dacă bloggeri nu vor recomanda iPhone X, căci multă, foarte multă lume se uită la review-uri pe net, Apple va fi ”forțată” să scoată ceva nou.

  10. orice ar zice bloggeri, rau sau bun fata de iphone x…Apple nu are ce face…pt ca deja ei lucreaza pt iphone de la anul si nu vor schimba multe, nu au cum, sunt un brand prea mic acolo sus
    La anul doar vom avea un iPhone 5.8″ si un iPhone 6.5″ cu A12, 3 gb Ram (sau poate 4), promotion si un display ce va avea brightness mai mare, probabil pe la 800-1000nits

  11. Cine, Apple, brand mic? Nu știu de ce le place lor să scoată același design timp de 4 ani, nu 1, nu 2, 4! Schimbă măcar la un 2 ani design-ul. I-am obișnuit noi așa cumpărându-le mereu upgrade-urile minore (seria S). Aștept să apară în magazine iPhone X să-l butonez să văd despre ce e vb, și dacă până la urmă în toamna lui 2018 nu e ceva interesant, o să rămân la ”bătrânul” 7+, mai duce 2-3 ani lejer.

  12. 100 de euro diferenta nu e un pret mult mai mic. Daca ai avea de ales intre iPhone 7 sau iPhone 8, fara sa fii restrans de bani, atunci n-are logica sa iei iPhone 7, pe bune ca nu are.
    Si chiar daca n-ai strans 1 an intreg sa iei iPhone 7, diferenta de 100 de euro merita pentru ca iti asigura nu doar noutatile, ci si o longevitate mai mare.

  13. Pe Apple Spania iPhone 7 este 639€ iar iPhone 8 809€. Deci diferența este de 170€, care pentru unii este destul de considerabilă. Că sa nu mai zic că pe Amazon îl găsești și cu 590€ sigilat. Deci este o diferență.

  14. oricum de la edge to edge design realizezi ca nu prea mai va conta design’ul, nu mai au unde sa mearga, poate sa mai schimbe materialele dar cam atat

  15. Asta cu display fără margini este ultima actualizare și noutate in materie de design. De aici nimic nu mai are cu ce sa vina nou. Aici se termina tot. De acum vor trebuia să regândească întreabă structură a unui smartphone că sa mai poată inova și designul. De exemplu Samsung lucrează la un dispozitiv portabil, care se face din telefon tableta, este un ecran total flexibil. Doar astea vor fi cu adevărat inovații.

  16. Nu știu cât de ok va fi dar cu siguranță chiar va revoluționa industria smartphone-urile. Sau acele brățări care se vor pune la mâna, cu un mic proiector, care vor proiecta o imagine/holograma cu ecranul unui smartphone.

  17. apple se bazeaza pe fandositii care au bani de la parinti o sa mearga pe acelasi design pina …. doar conteaza sa afisezi telefonul pe masa la un suc in centru de aia nu conteaza pentru multi pretul sau ce noutati daca sant in plus fata de modelul anterior gen iph 7,6 etc

  18. Cam multe schimbări în doar un an. Eu cred că o vor duce cu ecranul asta din iPhone X cel puțin 2 ani. Exemple: 5, 5s, 5c, 5SE…același ecran și tehnologie. 6, 6s, 6s plus, 7, 7 plus…același ecran și tehnologie.

  19. pai din moment ce vor revolutiona industria, cum sa nu stii cat de ok vor fi ?! nu poti revolutiona o industrie daca nu este f ok din toate punctele de vedere.
    As dori sa am 8″ si ca pe o clapeta sa il inchid si sa aiba dimensiuni de un telefon de 4″
    Tie ce viitor ti-ar placea?

  20. trebuie sa vina cu Plus UI, nu o pot duce asa inca 1 an doar fara…mai ales ca zvonurile de acum 1 luna despre iphone 6.5″ incep sa isi faca aparitia si sa fie logic totul

  21. ca tu nu iti permiti si nu esti nebun sa faci sacrificii pt un kkt de telefon, nu inseamna ca nu exista alti pt care suma aceea este un nimic si il vor cumpara

  22. Eu nu zic că nu va fi util sau revoluționar. Vroiam sa zic că probabil vor trece câțiva ani până vor perfecciona această tehnologie. La început vor avea probleme, sau poate nu. Poate Samsung a învățat din trecut și vor testa mai bine noile produse și tehnologii înainte de a le lansa pe piață. Oricum, in momentul de față Samsung este printre puținele companii care pot revoluționa lumea smartphone-urile. Se pare că și Red Hydrogen va contribui la această revoluție tehnologică. Designul modular de asemeni poate fi un viitor și o nouă revoluție în domeniu. Deja au ieșit zvonuri că noul Galaxy S9 va avea design modular.

  23. pai design modular parca a avut si nu stiu ce lg si nu prea a fost ce trebuia…la ce te referi design modular? sau cu ce ar fi diferit din partea Samsung?

  24. Da, și LG a avut dar se pare că nu a avut prea mare succes. Să vedem ce vor face cei de la Samsung, dacă vor avea mai mult succes. Bănuiesc că ai văzut prototipul Red Hydrogen, nu?

  25. de ce ești așa de sigur ? nu ai de unde sa știi ca la anul apple va lansa un iphone de 5.8″ și unul de 6.5″ acest iphone x a fost mai mult un telefon aniversar probabil la anul apple va lansa un iphone 11 fara mari diferențe fața de iphone x/iphone 8.

  26. da și acea inovație va fi facut a de samsung nu de apple cred ca peste 4-5 ani scoate și apple unul și îl numesc inovator.

  27. LG oricum erau producatori de OLD asta nu e o nautate oricum nu cred ca va exsita un iphone x Plus sau ceva de genul cel mai probabil vor merge ca pana acum iphone 11,12,etc aceste zvonuri pot sa fie și false.

  28. Zvonuri false despre iphone? Hai ca asta a fost tare dupa ce am avut atatea zvonuri ce ne-a spus absolut tot despre eventul apple.
    Lg face oled dar trebuie investitii ca sa poate face milioane de bucati

  29. ” If you’re upgrading from an iPhone 6/6s or iPhone 6s/iPhone 6s Plus, and can’t afford an iPhone X, then the improvements in the iPhone 8/iPhone 8 Plus like the A11 Bionic chip, Portrait mode with Portrait Lightning, second generation Touch ID, waterproofing are definitely worth an upgrade.

    If you’re looking to upgrade from iPhone 7/iPhone 7 Plus then I would recommend upgrading to an iPhone X. “

  30. Dacă as avea iPhone 7 pentru ce sa iau 8-ul???
    Doar pentru spatele de sticla ce permite încărcarea wireless?
    Toată suflarea așteaptă X-ul!

  31. Da pai daca nu-l gasesc pana in vara nu mai merita sa trec de pe S8 la X astept varianta Plus imi plac ecranele mari si Apple v face pasul asta deci PAA Android