eMAG – iPhone 8 – PRET cu Precomanda acum

eMAG are iPhone 8 cu pret bun la precomanda din Romania, iPhone 8 Plus fiind deasemenea disponibil pentru cumparare in ziua lansarii din 29 septembrie.

eMAG are iPhone 8 cu pret bun la precomanda din Romania si livrare, cel mai probabil, tot in data de 29 septembrie, magazinul evitand sa afiseze data la care va livra telefoanele, insa avand in vedere ca lansarea n-a fost una cu mult intere spentur fani, e destul de sigur sa primiti comanda vinerea viitoare.

eMAG vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus in momentul de fata in aceasta pagina pentru toti cei interesat sa cumpere noile modele de telefoane ale Apple si puteti precomanda orice fel de combinatie de culoare si spatiu de stocare cu livrare incepand cu data de 29 septembrie, asa cum a anuntat Apple.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus in vanzare impreuna cu noile huse Apple pentru cele doua telefoane, pe care le puteti gasi in aceasta pagina din website-ul magazinului online, cumpararea uneia fiind obligatorie din moment ce primele teste de rezistenta confirma fragilitatea carcasei de sticla.

eMAG vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus la preturi decente pentru Romania impreuna cu noile accesorii pe care compania Apple le are disponibile in aceasta pagina, asa ca puteti comanda pachetul complet de la magazin cu livrare incepand din data de 29 septembrie si veti avea telefonul protejat.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus in oferta pentru precomanda chiar acum si avand in vedere ca este cel mai mare magazin online din Romania, va avea stocuri pe masura, deci exista sanse foarte mari sa primiti comanda incepand cu 29 septembrie.

eMAG iPhone 8 PRET Precomanda