iPhone 8 si Rezistenta Ecranului la Zgarieturi

iPhone 8 are rezistenta ridicata la zgarieturi pentru ecranul implementat de catre Apple, fiind chiar superior iPhone 7 cu noua sticla de protectie.

iPhone 8 are rezistenta ecranului la zgarieturi testata in clipul video de mai jos, unde vedem o comparatie facut cu ceea ce ofera compania Apple pentru iPhone 7. In mod surprinzator, compania Apple a reusit sa faca iPhone 8, care poate fi precomandat de aici, mult mai rezistent la zgarieturi decat iPhone 7, iar asta spune foarte multe despre importanta pe care au acordat-o americanii imbunatatirii acestei caracteristici a telefonului.

iPhone 8 are un nivel de rezistenta mai bun decat iPhone 7 in ceea ce priveste protectia la zgarieturi atat pentru ecran, cat si pentru carcasa din sticla. Ieri am vazut un test similar care arata totusi un rezultat usor diferit, iPhone 8 fiind zgariat ceva mai usor acolo, insa astazi vorbim despre o diferenta imbucuratoare in ceea ce priveste zgarieturile care pot aparea pe ecran in caz de contact cu materiale dure.

iPhone 8 si rezistenta ecranului la zgarieturi

iPhone 8 ar trebui sa aiba un ecran care este protejat mult mai bine de zgarieturi in cazul in care tineti telefonul in buzunar cu chei sau monede cand plecati de acasa. Cei de la Apple stiu cat de importanta este rezistenta la zgarieturi pentru cei care nu tin iPhone 8 singur in buzunar, astfel ca noul telefon ar putea elimina necesitatea de a cumpara o folie pentru a-i proteja ecranului in folosirea zilnica.

iPhone 8 are cea mai rezistenta sticla pentru ecran, conform companiei Apple, ea fiind cel mai probabil un Goriila Glass 5, sau un material chiar mai dur. Apple nu are obiceiul de a face afirmatii pe care nu le poate sustine, iar din ceea ce vedem pana acum, se pare ca iPhone 8 este intr-adevar atat de rezistent precum ne-a tot spus compania Apple in atat de multe materiale de marketing.

6 COMENTARII

  1. wow, nice, deci rezistenta la apa este superba, la zgarieturi usoare pana la topaz nu are treaba..la socuri usoare la fel….sper ca si iphone X va rezista macar la fel sau aproape la fel

  2. Sunt multumit,nu e vorba de asta.Spuneam ca G6 e din sticla asa cum e si iphone X,si daca e sa imi cada din mana,buzunar,si asta se face praf.Da,o sa trec la iphone X,ti-am spus si de ce.Nu am vazut/testat nici macar prima varianta de Pixel.