iPhone 8 – Cat de usor se Indoaie ? (VIDEO)

iPhone 8 este cmparat cu iPhone 7 intr-un test al rezistentei la indoirea, iar rezultatul nu este absolut deloc surprinzator, confirmand afirmatiile Apple.

iPhone 8 a fost lansat si poate fi precomandat de aici, iar astazi vedem si un prim test care ne arata daca noul telefon al companiei Apple se indoaie cand aplicam presiune pe mijlocul carcasei. In clipul video de mai jos puteti vedea o comparatie intre iPhone 8 si iPhone 7 in ceea ce priveste usurinta cu care pot fi indoite telefoanele, iar noul model al celor de la Apple este, in mod surprinzator, mai rezistent.

iPhone 8 este mai rezistent decat iPhone 7 in acest test de indoire, iar asta ne arata cat de multe a invatat Apple din problemele de acum 3 ani cu iPhone 6. iPhone 8 are o carcasa dins ticla, dar suduri facute in interior pentru a intari carcasa, astfel ca el este imposibil de indoit in mod normal cand este aplicata presiune pe carcasa, in contrast cu iPhone 7, care se indoaie foarte usor, dupa cum veti vedea.

iPhone 8 – cat de usor se indoaie ?

iPhone 8 rezista extrem de bine la presiunea aplicata pe mijlocul carcasei sale, iar desi in partea dreapta jos marginea de aluminiu se desparte de carcasa, nu ete nimic grav. Singurul lucru care este distrus in aceasta situatie este rezistenta la apa si praf in acea regiune a carcasei iPhone 8, dar nimic nu este 100% rezistent cand aplici suficient de multa presiune asupra sa, dupa cum puteti vedea.

iPhone 8 uimieste prin rezistenta la indoire in comparatie cu iPhone 7, iar asta in conditiile in care multi se asteptau ca din cauza carcasei din sticla el sa fie chiar mai fragil decat predecesorul sau. Acestea fiind spuse, daca ati cumparat, sau veti cumpara, iPhone 8 si sunteti ingrijorati ca se va indoi, ei bine nu trebuie sa va faceti griji, iar iPhone 8 Plus ar trebui sa fie la fel de rezistent precum “fratele” sau mai mic.