Facebook Messenger Nu functioneaza pe iPhone

Facebook Messenger nu functioneaza pe iPhone si telefoanele Android din cauza unor probleme pe care aplicatia le are de mai bine de o zi in lumea intreaga.

Facebook Messenger nu functioneaza pe iPhone si iPad, plus alte modele de telefoane mobile, de cel putin o zi, aplicatia de mesagerie a companiei Facebook parand sa aiba probleme care ii blocheaza complet functionalitatea, ele avand legatura cu serverele la care se conecteaza aplicatia.

Facebook Messenger afiseaza pentru multa lume un mesaj care spune ca se conecteaza la serverele Facebook pentru a prelua date, apoi se deconecteaza si procesul continua asa pana cand utilizatorii se plictisesc si inchid aplicatia, lucru pe care l-am facut si eu de cateva ori.

Facebook Messenger nu merge din motive necunoscute deocamdata, insa se pare ca o solutie foarte simpla este stergerea aplicatiei din telefoane si reinstarea sa prin AppStore, sau Google Play, iar dupa aceea totul ar trebui sa revina la normal, sau cel putin asta a fost solutia la mine.

Facebook Messenger nu are probleme prea des, insa si cand are, devine complet nefunctionala, asa ca daca ati avut rabdare cu ea, ar trebui sa luat “masuri radicale” pentru a le rezolva.

Facebook Messenger Nu functioneaza pe iPhone

 

6 COMENTARII

  1. Si eu am avut probleme de dimineata cand intram in aplicatie se inchidea subit dar am sterso si am reinstalato si dupa mi am dat seama ca primisem niste linkuri si dupa ce le am sters functioneaza ca inainte pe iphone 7 ios 11