iPhone 8 e Greu de Deosebit fata de iPhone 7 (COMIC)

iPhone 8 este foarte greu de deosebit de iPhone 7 pentru unii dintre fanii companiei Apple, ne arata un youtuber care i-a intrebat in plina strada.

iPhone 8 a fost scos la plimbare de un youtuber care a dorit sa vada cati dintre britanici reusesc sa deosebeasca noul telefon al companiei Apple de vechiul iPhone 7, iar rezultatul este exact asa precum vi l-ati imaginat, multa lume nu prea stie sa faca diferenta, desi detine un iPhone.

iPhone 8 a fost prezentat ca vechiul model, adica iPhone 7, iar iPhone 7 a fost prezentat ca noul model si aproape toti cei care le-au avut in mana n-au sesizat realitatea, desi printre persoane se aflau si unii posesori de iPhone, ba chiar ai modelelor din seria iPhone 7.

iPhone 8 trece prin acelasi test ca si predecesorii sai, iar de fiecare data rezultatele sunt aceleasi, pentru ca sunt prezentate doar persoanele care n-au reusit sa faca diferenta intre modele.

Articolul precedentFacebook Messenger Nu functioneaza pe iPhone
Articolul următoriPhone X – Presa Reactioneaza dupa Lansarea iPhone 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.