eMAG vinde Galaxy S8 Ieftin din cauza iPhone 8

eMAg vinde Samsung Galaxy S8 foarte ieftin dupa deschiderea precomenzilor iPhone 8, preturile scazand cu peste 1000 de LEI fata de momentul lansarii.

eMAG are Samsung Galaxy S8 la reducere dupa prezentarea iPhone X si iPhone 8, telefonul varf de gama al companiei Samsung avand acum concurenti pe masura de la Apple, iar pentru a nu risca o scadere a vanzarilor coreenii au decis sa mai ieftineasca modelele proprii.

eMAG are listate in aceasta pagina modele Samsung Galaxy S8 care beneficiaza de reduceri de pana la 500 de LEI, preturile de achizitie scazand pana la 2500 de LEI, deci cu aproape 1000 de LEI fata de pretul din aprilie, totul multumita iPhone X si iPhone 8 ale Apple.

eMAG vinde Samsung Galaxy S8 in orice model si combinatie doriti, aproape toate modelele fiind disponibile cu reduceri foarte bune astazi, deschiderea precomenzilor pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus aducand reduceri suplimentare in unele cazuri, iPhone X contribuind deasemenea.

eMAG vinde toate modelele Samsung Galaxy S8, iar in aceasta pagina le gasiti in momentul de fata, iPhone 8 si iPhone X reusind sa bage frica in compania Samsung chiar inainte de a fi prezentate, asa ca este normal sa vedem acum reduceri pentru ca vanzarile sa ramana ridicate.

eMAG vinde acum Samsung Galaxy S8 la reducere, insa daca iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu vor avea reducerile asteptate, atunci preturile pentru produsele Samsung ar putea reveni la valori mai normale pana cand iPhone X va fi lansat de catre Apple, adica in noiembrie.

eMAG Galaxy S8 Ieftin iPhone 8

Articolul precedentiPhone 8 – Marea Problema a Carcasei din Sticla
Articolul următor24 septembrie 2017 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.