iPhone 8 – Marea Problema a Carcasei din Sticla

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor avea un cost foarte mare pentru inlocuirea carcasei de sticla, procedura fiind foarte dificila de realizat pe telefoane.

iPhone 8 si marea problema a carcasei din sticla sta in faptul ca s-ar putea sa ramaneti foarte dezamagiti de pretul pentru inlocuirea acestei componente. iPhone 8 are o carcasa din sticla promovata de catre compania Apple ca fiind foarte rezistenta, iar primele teste au demonstrat ca ea poate suporta impactul destul de bine prima oara, insa dupa aceea se crapa si bucati din ea incep sa sara, ceea ce nu se intampla la alte telefoane.

iPhone 8 are o carcasa din sticla ce este foarte rezistenta, insa in cazul in care o veti grapa, veti avea probleme destul de mari in a o inlocui la un pret decent. Dezasamblarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus a dezvaluit faptul ca Apple a lipit pe carcasa din sticla o structura de rezistenta speciala pentru bobina de incarcare wireless, aceasta neputand fi desprinsa fara a fi deformata de catre specialistii in reparatii de telefoane.

iPhone 8 – marea problema a carcasei din sticla

iPhone 8 are un pret mult mai mare pentru inlocuirea carcasei decat a ecranului in cadrul programului AppleCare+ al Apple, cei din Cupertino cerand 100 de dolari pentru asta. Nu se stie daca Apple inlocuieste efectiv carcasa din sticla a iPhone 8 si iPhone 8 Plus, sau inlocuieste telefoanele cu totul, dar e posibil sa fie cea de-a doua situatie avand in vedere dificultatea de a desprinde acea structura de rezistenta pentru bobina.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu au decodata dezvaluite preturile standard pentru inlocuirea carcasei de sticla in afara AppleCare, asa ca ramane de vazut ce surpriza neplacuta vom avea aici. Indiferent de situatie, este bine sa protejati carcasa din sticla a iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru ca Apple si service-urile neautorizate vor percepe preturi mari pentru a va rezolva aceasta problema.