iPhone X – Presa Reactioneaza dupa Lansarea iPhone 8

iPhone X genereaza reactii din presa americana dupa lansarea iPhone 8, aceasta incepand sa recomande achizitia telefonului mai ieftin, care este ignorat.

iPhone X urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in noiembrie, insa ieri au fost lansate iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar intreaga lume a vazut ca Apple poate fi vulnerabila. Mai exact, multi dintre fanii companiei Apple au decis sa astepte iPhone X si sa nu cumpere iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, iar asta a afectat serios vanzarile celor din Cupertino, presa avand un rol destul de interesant in aceasta poveste.

iPhone X a fost recomandat de catre foarte multi dintre cei care au facut review-uri pentru iPhone 8, acestia spunand ca telefonul mai scump merita asteptarea. Unii jurnalisti au spus clar ca nu recomanda achizitia iPhone 8, fara a spune neaparat ca fanii Apple trebuie sa astepte iPhone X, iar o combinatie a acestui tip de review-uri, multe de altfel, au avut drept efect multi utilizatori care au avut decizia de achizitie influentata.

iPhone X inca este departe, insa presa americana incepe sa reactioneze dupa lansarea iPhone 8, atat de trista si lipsita de entuziasm, si incepe sa recoande cumpararea telefonului. Publicatiile care zilele trecute nu recomandau achizitionarea iPhone 8 prin review-uri, au acum alte articole in care alti jurnalisti recomanda de fapt cumpararea noului telefon si spun ca a astepta dupa iPhone X nu “merita”, pentru ca iPhone 8 este suficient de bun.

iPhone X – presa reactioneaza dupa lansarea iPhone 8

iPhone X va fi lansat abia peste cateva saptamani si cu stocuri foarte mici, insa sunt surprins de modul in care s-a schimba atitudinea in presa americana cu privire la recomandarea iPhone 8. Foarte multi au fost surprinsi sa vada primul produs Apple din ultimii ani pentru care s-au oferit recomandari de a nu il cumpara si de a astepta iPhone X, iar acum lucrurile se intorc la 180 de grade, in favoarea Apple.

iPhone X se dovedeste a fi o problema foarte mare pentru compania Apple, iar ieri am vazut in premiera si imagini din culisele lansarii iPhone 8. Compania Apple a vrut neaparat sa arate ca lansarea iPhone 8 si iPhone 8 a fost un succes, anticipand practic uimirea de acum si oferind in mod complet surprinzator acces in culilsele lansarii, pentru a mai lua gandul de la iPhone X.

iPhone X este, din pacate, pentru Apple, o problema mult mai mare decat credea compania, iar asta pentru ca desi este foarte scump, lumea tot il vrea mai mult decat iPhone 8. Lansarea trista pentru iPhone 8 va fi cu siguranta inlocuita de cozi lungi pentru lansarea iPhone X, deoarece stocurile atat de mici vor tine foarte multa lume la coada sa cumpere noul model de telefon mobil, readucand stralucirea care i-a lipsit acestei lansari.

iPhone X Presa Lansarea iPhone 8

21 COMENTARII

  1. Parerea mea e ca disponibilitatea o sa fie mare problema a iPhone-ului X, nu pretul, cel putin in USA. La $1100 de dolari cu taxe, nu e chiar un pret astronomic, cel putin pentru noi care ne-am invatat cu preturi nesimtite. Daca ai drum in State si prin minune prinzi un iPhone X, la 4300 de lei poti zice ca e chilipir. La noi nu prea merita, deoarece ~6000 de lei e furt pe fata si sunt mari sanse sa-l iei prin Aprilie.

  2. @vlad sigur o sa-l poți cumpara in Noiembrie si in România la prețul de jaf la drumul mare. Va fi cea mai mică problemă …in rest susțin ce ai scris

  3. La 5400 roni si ecran samsung de acum 2 ani nu cred ca voi avea nici o problema sa-mi primesc X-ul in 3 noiembrie de la Vodafone

  4. Ziariștii aia cred ca au fost mituiti. Tare as vrea sa aibe vânzări slabe X-ul sa se trezească Haplea la realitate,dar nu cred ca va fi așa. Eu o sa ma hotărăsc între 8 plus și X după cel puțin o săptămâna de review-uri la ambele. La X fata de 8 plus pierd plus UI,poate și autonomie sa nu mai zic de decupaj. Eu unul m-am obișnuit cu mărimea plus-ului,asta nu ar fi o problema,in schimb 192 grame cât are 6S plus și 202 grame cât are 8 plus…
    La X câștig un pic la camera,la ecran și la STBR,sunt intr-o mare dilema dar ma lămuresc eu pana la urma.
    Dacă in urma review-urilor se dovedește ca pierd la capitolele cheie ce ma interesează pe mine îmi bag picioarele in el și mai trag un an de 6S plus care merge chiar foarte bine cu iOS 11.

  5. trebuie sa iei in considerare 1. frumusetea i8 fata de i7 sau i6 ,2. incarcarea rapida ,3. performantele noului procesor ….la minusuri as trece rezolutia ecranului si bordurile dar astea le ai si pe 6 sau 7

  6. Am sa văd in urma review-urilor cum se descurca aplicațiile cu decupajul și autonomia lui.
    Pe 8+ l-au dezasamblat cei de la ifixit și se pare ca are o baterie de 2691 mah. Fata de 6S plus-ul meu de 2750 mah nu e o așa mare diferența dar fata de 7 plus cu 2900 mah cam e. Vedem cât are bateria X-ul și cum se descurca cu super uber oled-ul cel economic.
    https://youtu.be/SVa2UnRypbw

  7. N-ați văzut ca pana și tata Schiller a prezentat 8/8+ pe repede înainte,parca ii era rusine sa vorbească despre el? Sticla,mai rapid,mai performant,portret și gata,hai sa schimbam subiectul ca nu mai pot! Nu a pomenit absolut nimic de design,ce sa mai zic sa zică ceva Ive despre el cum s-a chinuit el un an de zile sa schimbe carcasa de aluminiu cu una de sticla.
    Pt mine e o mare dezamagire 8 și 8+,la 6 plus era Ok anul viitor la 6S plus nu ma așteptăm la ceva wow ca știam ca in buna tradiție Apple S-ul va arăta la fel cu îmbunătățiri pe partea hardware și rezolvarea problemelor(bendgate) apărute la modelul fără S. La 7+ dezamăgirea era mai mare,la 8+ nu mai pot,cum naiba poți sa scoți 4(PATRU!!!!) ani la rând același kkt de design??? 2691 mah in 8+? Pe bune? Cea mai mică baterie ever intr-un model plus! Sa ma lase pe mine cu 10 nm,mai economic,gestionează mai bine bateria,bla bla bla,mah sunt mah,cu cât mai mult cu atât mai bine. Sa nu mai zic de bateriile de cea mai proasta calitate care sunt folosite de către Apple,eu mi-am schimbat deja odată bateria la 6S plus,de la începutul lui Ianuarie 2016 pana in la sfârșitul lui februarie 2017 battery wear level era peste 20%,Apple zice ca se întâmpla asta după 2 ani. Țin minte ca pe 1 Martie 2017 mi-a venit telefonul din service cu bateria schimbată cu una noua originala. Acum,după 7 luni am 12.7% battery wear level sau 2400 mah disponibil din 2750 mah! Pana in Noiembrie-Decembrie sigurat va depăși 20% și îl voi schimba încă odată cât timp e in garantie(pana in 4-5 Ianuarie 2018)și îl voi vinde cu baterie noua sau îl voi tine încă un an de zile dacă IPhone X va fi o dezamagire in urma review-urilor. Tot ce am zis mai sus pot demonstra cu acte,acum sunt plecat dar am acasă fisa de reparație care atesta schimbarea bateriei+adeziv la 6S plus. Voi aștepta pana la anul și sper ca Srb sa aibe dreptate cu 8S plus de 6” in corp de plus. Dar sa mai umble naibii și la design. Sau va veni și un XS fără decupaj…

  8. Prea mult spus ca “am stat” cu el in service. L-am dus luni dimineața sa zicem in magazinul VDF din Timisoara și miercuri pe la ora 12-13 am primit mesaj ca tel meu a ajuns și pot sa merg sa-l ridic. Deci nu m-i se pare ca am stat mult după el,poate ca o avea de-a face și faptul ca sunt client Titanium la ei și am prioritate in service.

  9. Da, mă ține bateria foarte bine. Eu îmi încarc smartphone-urile printr-o baterie externă.
    Eu folosesc mai multe telefoane, nu doar unul, și la niciunui numai am avut probleme de service, decât atunci când l-am scăpat jos și a trebuit schimbat ecranul (am cumpărat altul decât să schimb ecranul).

  10. Cum am mai spus telefonul nu are/avea nici o problema in afara de autonomia micșorată când l-am dus la service,nu consider schimbarea unei banale baterii ca fiind echivalenta cu repararea telefonului,drept dovada ca mi-au schimbat bateria și mi-au dat același telefon înapoi. Eu am modelul cu faimosul procesor fabricat de Samsung,am crezut ca poate îmi dau altul cu procesor TSMC. O avea și procesorul vreo vina in scăderea autonomiei. Am întrebat de curiozitate la Vox înainte de schimbarea bateriei si in afara garanției dacă vrea muschiu meu ma costa 80€+ TVA,adică 96€. De ce sa plătesc suma asta dacă pot beneficia de ea gratuit?
    Tu dacă îți duci mașina sa-ti schimbi uleiul anual consideri ca o faci ca mașina îți e stricata? Poate e un pic exagerata comparația asta dar e pe aproape.

  11. Dacă ar fi mașini cărora să nu trebuiască să le schimb uleiul, da: aș considera că schimbatul uleiului la mașina mea este treabă de service.
    Dacă doar asta ai avut cu iPhone-ul, atunci este ok, e un produs bun.

  12. Într-un mesaj de plângi de Apple iar in următorul le cauți scuze. Cine să te mai înțeleagă…Prietena mea are un Galaxy S6, are peste 2 ani jumate și bateria ca in prima zi. Eu galaxy S7 Edge de peste 1 an jumate, bateria ca in prima zi. Cunosc persoane cu telefoane de 200€ care au și peste 4 ani și au bateria originala. Totuși eu cred ca tu ai avut ghinion cu al tău pentru ca anul asta eu am vândut un iPhone 5s, luat din Apple Store de când a apărut iar bateria la fel ca in prima zi, nu exagerez. Tu pe al tău l-ai luat din România? Te întreb asta pentru ca am mai auzit cazuri rare care pe afara nu prea se aud și ma gândesc ca cele care se vând in România poate au fost și reparate sau umblate pe la ele…ca la noi se practica, nu m-ar mira așa ceva.

  13. L-am luat de la Vodafone la prelungire de ab,sigilat țiplă. Am verificat cu ibackupboot și avea 1 ciclu de încărcare,la fel ca și la bateria nou schimbată. Am și aplicația battery life instalată care e foarte corecta. Faza e ca am un singur joc instalat (Real Racing 3) pe care îl joc destul de intens când am timp. S-ar putea sa fie și din cauza asta,nu știu ce sa zic.