iPhone X – Presa Reactioneaza dupa Lansarea iPhone 8

iPhone X genereaza reactii din presa americana dupa lansarea iPhone 8, aceasta incepand sa recomande achizitia telefonului mai ieftin, care este ignorat.

iPhone X urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in noiembrie, insa ieri au fost lansate iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar intreaga lume a vazut ca Apple poate fi vulnerabila. Mai exact, multi dintre fanii companiei Apple au decis sa astepte iPhone X si sa nu cumpere iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, iar asta a afectat serios vanzarile celor din Cupertino, presa avand un rol destul de interesant in aceasta poveste.

iPhone X a fost recomandat de catre foarte multi dintre cei care au facut review-uri pentru iPhone 8, acestia spunand ca telefonul mai scump merita asteptarea. Unii jurnalisti au spus clar ca nu recomanda achizitia iPhone 8, fara a spune neaparat ca fanii Apple trebuie sa astepte iPhone X, iar o combinatie a acestui tip de review-uri, multe de altfel, au avut drept efect multi utilizatori care au avut decizia de achizitie influentata.

iPhone X inca este departe, insa presa americana incepe sa reactioneze dupa lansarea iPhone 8, atat de trista si lipsita de entuziasm, si incepe sa recoande cumpararea telefonului. Publicatiile care zilele trecute nu recomandau achizitionarea iPhone 8 prin review-uri, au acum alte articole in care alti jurnalisti recomanda de fapt cumpararea noului telefon si spun ca a astepta dupa iPhone X nu “merita”, pentru ca iPhone 8 este suficient de bun.

iPhone X – presa reactioneaza dupa lansarea iPhone 8

iPhone X va fi lansat abia peste cateva saptamani si cu stocuri foarte mici, insa sunt surprins de modul in care s-a schimba atitudinea in presa americana cu privire la recomandarea iPhone 8. Foarte multi au fost surprinsi sa vada primul produs Apple din ultimii ani pentru care s-au oferit recomandari de a nu il cumpara si de a astepta iPhone X, iar acum lucrurile se intorc la 180 de grade, in favoarea Apple.

iPhone X se dovedeste a fi o problema foarte mare pentru compania Apple, iar ieri am vazut in premiera si imagini din culisele lansarii iPhone 8. Compania Apple a vrut neaparat sa arate ca lansarea iPhone 8 si iPhone 8 a fost un succes, anticipand practic uimirea de acum si oferind in mod complet surprinzator acces in culilsele lansarii, pentru a mai lua gandul de la iPhone X.

iPhone X este, din pacate, pentru Apple, o problema mult mai mare decat credea compania, iar asta pentru ca desi este foarte scump, lumea tot il vrea mai mult decat iPhone 8. Lansarea trista pentru iPhone 8 va fi cu siguranta inlocuita de cozi lungi pentru lansarea iPhone X, deoarece stocurile atat de mici vor tine foarte multa lume la coada sa cumpere noul model de telefon mobil, readucand stralucirea care i-a lipsit acestei lansari.

iPhone X Presa Lansarea iPhone 8