iPhone – Primul Model de 6 Inch in Dezvoltare

iPhone este in dezvoltare cu doua noi modele care au ecrane de 5.85 inch si 6.46 inch, compania Apple intentionand sa le lanseze in cursul anului 2018.

35

iPhone are primul model de 6 inch in dezvoltare in momentul de fata la compania Apple, iar 2018 va fi anul in care acesta ar urma sa fie lansat pe piata. iPhone 8S, iPhone 9, iPhone XS, sau cine stie cum va numi compania Apple viitorul model al iPhone, va avea un ecran cu diagonala de 6.46 inch, deci va fi practic un model Plus care va avea tot panoul frontal acoperit de ecran si va avea sigur un decupaj superior.

iPhone X ar putea fi primul model de iPhone cu ecran de 5.8 inch, deoarece la anul seria iPhone 8 ar putea fi transformata pentru a avea ecrane de 5.85 inch si 6.46 inch. Apple ar fi intentionat sa dezvolte viitoarele modele ale iPhone cu ecrane de 5.28 inch si 6.46 inch, insa se pare ca modelul mai mic ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 5.85 inch, deci va fi practic un iPhone X evoluat.

iPhone 2018 ar urma sa fie format dintr-o serie de telefoane cu ecrane ce au diagonala de 5.8 inch si 6.46 inch, insa se pare ca ar urma sa existe si un model cu ecarn LCD de 6 inch. De ce ar lua Apple decizia de a mai lansa noi modele ale iPhone cu ecrane LCD de 6 inch e greu de spus, dar probabil totul are legatura cu imposibilitatea de a cumpara suficient de multe ecrane OLED pentru telefoane.

iPhone – primul model de 6 Inch in dezvoltare

iPhone X nu a fost lansat inca si Apple are probleme foarte mari cu achizitia de ecrane OLED, iar pentru modelele din 2018 este asteptat acelasi lucru. Apple ar fi comandat de la Samsung ecrane OLED pentru trei noi modele ale iPhone, cu ecrane de 5.28, 5.85 si 6.46 inch, insa ar fi renuntat la primul dintre ele din cauza faptului ca lumea nu ar fi interesata sa cumpere un model de iPhone cu un asemenea ecran.

iPhone are, se pare, comenzi finale de la Apple pentru Samsung doar pentru cele doua ecrane OLED de diagonala mai mare, planurile companiei Apple parand sa fie de a nu renunta la ideea de a oferi telefoane mai mari si mai mici. Cred ca Apple vrea sa lanseze noi modele ale iPhone in 2018 care sa aiba doar ecrane de 5.85 si 6.46 inch, dar daca nu va putea cumpara suficiente ecrane, atunci va lansa si un model cu ecran LCD cu diagonala de peste 6 inch.

“Apple had originally given panel orders to Samsung Display, its sole OLED supplier, under a plan to launch three OLED iPhones next year — 5.28-, 5.85-, and 6.46-inch models. …the development work for the 5.28-inch model has recently been suspended possibly due to the low marketability of the smaller version.”

iPhone trece printr-o evolutie majora in momentul de fata, insa Apple se lupta cu incapacitatea partenerilor sai de a-i indeplini comenzile pentru componentele telefoanelor. Din cate se pare, Apple are planuri uriase pentru iPhone in urmatorul an, insa evolutia lor depinde de capacitatea sa de a cumpara componentele pe care le vrea.

iPhone Model 6 Inch Dezvoltare