iPhone – Primul Model de 6 Inch in Dezvoltare

iPhone este in dezvoltare cu doua noi modele care au ecrane de 5.85 inch si 6.46 inch, compania Apple intentionand sa le lanseze in cursul anului 2018.

iPhone are primul model de 6 inch in dezvoltare in momentul de fata la compania Apple, iar 2018 va fi anul in care acesta ar urma sa fie lansat pe piata. iPhone 8S, iPhone 9, iPhone XS, sau cine stie cum va numi compania Apple viitorul model al iPhone, va avea un ecran cu diagonala de 6.46 inch, deci va fi practic un model Plus care va avea tot panoul frontal acoperit de ecran si va avea sigur un decupaj superior.

iPhone X ar putea fi primul model de iPhone cu ecran de 5.8 inch, deoarece la anul seria iPhone 8 ar putea fi transformata pentru a avea ecrane de 5.85 inch si 6.46 inch. Apple ar fi intentionat sa dezvolte viitoarele modele ale iPhone cu ecrane de 5.28 inch si 6.46 inch, insa se pare ca modelul mai mic ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 5.85 inch, deci va fi practic un iPhone X evoluat.

iPhone 2018 ar urma sa fie format dintr-o serie de telefoane cu ecrane ce au diagonala de 5.8 inch si 6.46 inch, insa se pare ca ar urma sa existe si un model cu ecarn LCD de 6 inch. De ce ar lua Apple decizia de a mai lansa noi modele ale iPhone cu ecrane LCD de 6 inch e greu de spus, dar probabil totul are legatura cu imposibilitatea de a cumpara suficient de multe ecrane OLED pentru telefoane.

iPhone – primul model de 6 Inch in dezvoltare

iPhone X nu a fost lansat inca si Apple are probleme foarte mari cu achizitia de ecrane OLED, iar pentru modelele din 2018 este asteptat acelasi lucru. Apple ar fi comandat de la Samsung ecrane OLED pentru trei noi modele ale iPhone, cu ecrane de 5.28, 5.85 si 6.46 inch, insa ar fi renuntat la primul dintre ele din cauza faptului ca lumea nu ar fi interesata sa cumpere un model de iPhone cu un asemenea ecran.

iPhone are, se pare, comenzi finale de la Apple pentru Samsung doar pentru cele doua ecrane OLED de diagonala mai mare, planurile companiei Apple parand sa fie de a nu renunta la ideea de a oferi telefoane mai mari si mai mici. Cred ca Apple vrea sa lanseze noi modele ale iPhone in 2018 care sa aiba doar ecrane de 5.85 si 6.46 inch, dar daca nu va putea cumpara suficiente ecrane, atunci va lansa si un model cu ecran LCD cu diagonala de peste 6 inch.

“Apple had originally given panel orders to Samsung Display, its sole OLED supplier, under a plan to launch three OLED iPhones next year — 5.28-, 5.85-, and 6.46-inch models. …the development work for the 5.28-inch model has recently been suspended possibly due to the low marketability of the smaller version.”

iPhone trece printr-o evolutie majora in momentul de fata, insa Apple se lupta cu incapacitatea partenerilor sai de a-i indeplini comenzile pentru componentele telefoanelor. Din cate se pare, Apple are planuri uriase pentru iPhone in urmatorul an, insa evolutia lor depinde de capacitatea sa de a cumpara componentele pe care le vrea.

iPhone Model 6 Inch Dezvoltare

35 COMENTARII

  1. E superb sau nu, SRB? ?☺️
    Ori ne-au crescut palmele, ori a gafat-o Apple cand spunea ca 4” e dimensiunea perfecta?? ???

  2. Pai nu mai degraba ipad mini sau Pro 13”? :d
    Mai tii minte ce spuneai de Note..?
    Viata ne arata ca apple copie mai mult decat o face samsung!!

  3. Ipad mini nu mai exista,decat ce a mai ramas. Dar ipad mini inca e departe pt ca nu este edge to edge
    Totusi conteaza fizicul,eu oricum nu il voi lua, dar ma bucur ca ofera asta pt utilizatorii de plus
    Doar sa nu mareasca fizicul ca deja devine urat

  4. versiunea plus cu 6.5 ” suna a naibii de interesant. daca va avea decupaj practict nu voi mai acea ce sa cumpar de la ei si voi reveni la android dupa 6 ani

  5. Nu era unu pe aici care facea show legat de dimensiunea lui S8+ si Note 8?
    Ce face Apple? Copiaza strategia Samsungde a lansa telefoane si mai mari?
    Cum zicea unu pe aici? Dc sa mai asteptati Iphone 9 candva puteti lua un Ipad Pro de 12″ sa-l folositi pe post de telefon că oricum in cativa ani va ajunge la aceeasi dimensiune :))

  6. da faceam show legat de dimensiunea FIZICA…nu scrie nicaieri ca iphone plus va fi si mai mare ca obiect…fa si tu o diferenta. Pe mine ma deranjeaza ca de la note 7 la note 8 pe langa display au crescut cu 1cm inaltimea fizica a device’ului

  7. Cât rahat poți să mănânci prin toate posturile, toți înțelegem greșit vorbele tale. Doar in capul tau face sens ce spui. Nu am văzut om mai ticălos, care sa își întoarcă vorbele la 180° doar sa nu recunoască faptul că vorbește numai prostii. Ești fenomenal.

  8. SrB daca ei nu vad greata din ochii untilizatorilor anul asta si vor mentine acel decupaj horror acolo , inseamna ca Jony si cu Cuc se vor satisface reciproc in spate la Apple Park pentru ca a venit vremea ca ambii sa fie inlocuiti

  9. Ce e greu de inteles? toti am inteles , 7 -8 plus sa aiba toata partea frontala ecran dar fizic sa ramana la dimeniunile de acum PUNCT
    Ar fi ceva de vis ??

  10. te rog vino cu argunmente sau dovezi ca nu este asa…altfel, legal, sunt doar atacuri nefondate dragul meu Daniel coaja de Purcel

  11. Lasă că peste câțiva ani va trebui sa umbli cu poșeta,să îți poți ține iphone-ul.Apple,mulțumim că îți bați joc de utilizatorii tai,cei care slăveau dimensiunea perfecta.

  12. Srb Srb
    o lună în urmă
    “Ce tampenie…au inceput de la 5.3″ si au zis ca este de ajuns si ca nu se va mai mari, ca este pt cei ce vor ecran mai mare si ca exista o limita…
    si uite asa au dublat buzunarul si manuta, probabil androistii neavand bani si carisma pt a avea femei, au facut treaba manuala si le-a crescut mana 1 data cu Note ”

    Srb Srb
    2 luni în urmă
    ” Vedeti? V-am zis de 2 zile. Stiati de la mine mai intai. Ce anume stiati?
    Ca samsung va introduce acest produs ca un ajutor pt barca, pe post de vasla, si uitati, samsung isi prezinta acest produs ca atare,pe orizontala si un luung dreptungi”
    Srb Srb
    2 luni în urma
    “deci de la 6.2″ la 6.3″ diferenta este 159.5 x 73.4 la 162×75
    Samsung du-te acasa si lasa-mi oamenii si prietenii in pace…nu le mai baga tablete in buzunare”

  13. Srb Srb
    o lună în urmă
    “In 2 ani vom vorbi despre 8.4

    Srb Srb
    2 luni în urmă
    ” eu tot cred ca va veni pe la 160×76, mi se pare mai ok asa…da-o draq de telecomanda…si asa S8+ era una lunga acum chiar nu au limita bunului simt?
    Eu inteleg ca userii samsonisti sunt orbiti cu cateun mm anual dar deja li se pune in buzunar o bazooka”

    Srb Srb
    2 luni în urma
    “Peste 5 ani, vom avea STBR 100% si display de 10″ la 170×80 si samsonistii vor spune, domne, pt asa display chiar este compact…nu incape pe nicaieri decat in geanta de voiaj dar nu e problema CA PT ce display are este chiar compact
    Ca sa arat asa cum gandesc androistii ca nu degeaba sunt saraci, asa gandeste si samsung dar are profit pt ca el se bazeaza pe populatia aceasta ce reprezinta cel mai mare procent de pe planeta”

  14. Tu ai încetat a fi bine in momentul in care Apple ți-a dat peste nas și a lansat iPhone 5 și a răsturnat ceea ce credeai despre dimensiune perfecta.

  15. poftim? cand am zis eu care este dimensiunea perfecta?? eu tot timpul am zis, ca pt mine FIZICUl este important, si am tot zis ca un maxim la mine ar fi 150mmx78mm, si in acest fizic poate sa aiba 3.5″ sau 1000″ i dont care daca il pot folosi prin gesturi

  16. Nu-i mai baga in seama,astia confunda inchii cu dimensiunea fizica.Stii ca am S8 Plus si ca te-am mai criticat dar astia sunt cu adevarat tampiti.

  17. SRB hai ca bag si eu. Note 8 merge super fluid, autonomie foarte bună ă acumulatorului si asa cum ti-am mai precizat are si un grip nu m- gripul devine perfect cu o husa Samsung din piele Alcantara.

  18. Merge bine S8 ecranul este foarte tare aici doar la X poate o sa gasim calitatea asta..in rest o usoara incetinire cand deschid aplicatiile ..inca nu i-am dat un reset cred ca de aia 🙂