iPhone 8 vs Galaxy Note 8 – Problema Performantelor

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 sunt comparate in performante si dezvaluie o problema pe care noul telefon pe care Apple trebuie sa o rezolve.

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 apar intr-un nou test de performante astazi, care pare sa confirme o problema pe care noul telefon al companiei Apple pare sa o aiba. Mai exact, vorbim despre faptul ca iPhone 8 Plus nu mai tine aplicatiile deschise in fundal pentru la fel de mult timp precum iPhone 7 Plus, iar asa pierde testul de performante facut cu Samsung Galaxy Note 8 in clipul de mai jos.

iPhone 8 Plus are initial unele probleme la accesarea datelor din unele aplicatii, dar ele par sa aiba legatura cu optimizarea aplicatiilor, sau conexiunea cu serverele serviciilor. Avand in vedere modul in care s-a manifestat problema, e clar ca unele aplicatii mai trebuie optimizate pentru iPhone 8 Plus, insa nu aici a pornit ceea ce avea sa ingenuncheze in final noul telefon mobil al companiei Apple.

iPhone 8 Plus a deschis jocurile mai repede decat Samsung Galaxy Note 8, asa cum era de asteptat, insa cand a venit momentul redeschiderii lor din fundal, iOS 11 ne-a aratat ca nu mai stie sa tina aplicatiile deschise in fundal. Mai bine de jumatate dintre jocurile inchise in fundal au necesitat reincarcare pe iPhone 8 Plus, iar in cazul aplicatiilor vorbim despre exact aceeasi problema pe noul telefon.

iPhone 8 vs Galaxy Note 8 – problema performantelor

iPhone 8 Plus a trebuit sa reincarce multe aplicatii si jocuri dupa redeschidere din fundal, spre deosebire de Samsung Galaxy Note 8 care le-a redeschise pe toate fara probleme. Daca in cazul Samsung Galaxy S8 situatia a fost complet diferita, iata ca in cazul iPhone 8 Plus lucrurile stau asa cum le vedeti mai sus, iar noul telefon nu mai administreaza memoria RAM chiar atat de bine precum ar trebui.

iPhone 8 Plus are tot 3 GB RAM precum iPhone 7 Plus, asa ca tot ceea ce vedem acum este fie o problema adusa de iOS 11, fie o problema a aplicatiilor neoptimizate. iPhone 7 Plus a reusit in teste identice, sau mai complexe, sa tina aplicatii si jocuri deschise in fundal, iar iPhone 8 Plus nu poate, deci Apple a facut modificari software care au stricat sistemul de administrare a memoriei RAM.

iPhone 8 Plus ar mai avea nevoie de inca minim 1 GB RAM, daca ar fi sa judecam dupa rezultatul testului de mai sus, insa realitatea este ca el are nevoie de putina atentie din partea Apple. Cei din Cupertino a trebui sa modifice iOS 11 astfel incat sistemul de operare sa functioneze la fel de bine pe iPhone 8 Plus precum o face pe iPhone 7 Plus, iar asa s-ar evita situatiile in care Samsung Galaxy Note 8 ar pune in genunchi telefoanele Apple.

18 COMENTARII

  1. Am folosit un S8 Plus timp de o săptămâna , eu fiind un utilizator de IPhone 7 Plus , pot spune ca am rămas plăcut impresionat de calitatea finisajelor . Android-ul nu mai este ce-a fost înainte , merge pe drumul cel bun . Ecranul este pur și simplu spectaculos , și camera este la fel de buna , dacă ar elimina acel efect de beauty ar fi perfecta .

  2. Câinii latră, caravana trece… Care on fi problema ta cu utilizatorii Samsung, Dumnezeu știe, dar în psihologie se numește “Tulburare de Comportament”

  3. Sunt teste și majoritatea nu reflecta viata reala, dar și în teste se vede ca ios nu e optimizat perfect cum spun unii de aici
    P. S 4 GB ram? Smartphone urile android high end încă folosesc aceasta cantitate de ram (foarte puține 6 GB) , iar dacă Apple baga 4 GB ram pentru performanta, nu numai ca va ajunge din urma smartphone-urile high-end android, dar e clar cum a ajuns optimizarea ios (proasta) , de are nevoie de 4 GB ram (cică ios merge pe ram puțin ???)

  4. In momentul de fata ios 11 nu este optimizat, plus ca are probleme care in ios 10 nu au fost, sincronizare mail cu intarziere, lag la trecerea de pe o pagina pe alta, safari nu sincronizeaza bookmarks cu macbook-ul, search nu aduce toate rezultatele decat daca scrii cuvantul complet, aceeasi problema a foat si la prima versiune de ios 10 care s-au rezolvat ulterior. In rest merge impecabil, abia astept actualizarea urmatoare

  5. iOS 11 este un dezastru. Si nu o spun doar eu, sunt atâția pe toată planeta care se plâng de el. Tocmai ce am revenit la iOS 10.3.3 pe iPad-ul meu și așa o să moară. Din ce in ce mai dezamăgit de Apple.

  6. Fix pix testele astea….in viata de zi cu zi nu vezi nici o diferenta de performanta intre un iphone8/note 8/ lg& alte telefoane… Eu dupa alte criterii imi aleg telefonul.. daca apple vine cu acelasi design de 5 ani trebuie sa fiu prostalau sa cumpar iphone 8 de la 7…iphone x e tel de chinezi si pitipoance..si e urat cu spume. O sa stau cu note si o sa imi iau un pixel xl

  7. Iphone 8 si Note 8, se ofera aici la pachet .
    Compania T Mobile, vinde pentru o noua linie deschisa la ei si sa tii planul 4 luni, apoi ei ofera unlock la ambele Iphone 8 care le ofera

  8. Deschizi un nou plan prepaid, care trebuie sa-l mentii 4 luni, platesti primul Galaxi Note 8, si primesti un al doilea note 8, insa nu stiu exact care plan este inclus, cel mai eftin care e vre-o 25 $ luna, ori altele mai scumpe, si dupa ce ai platit acest nou sim cu plan 4 luni, ei ati ofera codil de unlock factori la ambele note 8, daca nu ma insel, la achizitionarea unui note 8, ai la alegere incarcatorul wireles, sau ceva camera asta noua, ori inca ceva