iPhone 8 vs Galaxy Note 8 – Problema Performantelor

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 sunt comparate in performante si dezvaluie o problema pe care noul telefon pe care Apple trebuie sa o rezolve.

18

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 apar intr-un nou test de performante astazi, care pare sa confirme o problema pe care noul telefon al companiei Apple pare sa o aiba. Mai exact, vorbim despre faptul ca iPhone 8 Plus nu mai tine aplicatiile deschise in fundal pentru la fel de mult timp precum iPhone 7 Plus, iar asa pierde testul de performante facut cu Samsung Galaxy Note 8 in clipul de mai jos.

iPhone 8 Plus are initial unele probleme la accesarea datelor din unele aplicatii, dar ele par sa aiba legatura cu optimizarea aplicatiilor, sau conexiunea cu serverele serviciilor. Avand in vedere modul in care s-a manifestat problema, e clar ca unele aplicatii mai trebuie optimizate pentru iPhone 8 Plus, insa nu aici a pornit ceea ce avea sa ingenuncheze in final noul telefon mobil al companiei Apple.

iPhone 8 Plus a deschis jocurile mai repede decat Samsung Galaxy Note 8, asa cum era de asteptat, insa cand a venit momentul redeschiderii lor din fundal, iOS 11 ne-a aratat ca nu mai stie sa tina aplicatiile deschise in fundal. Mai bine de jumatate dintre jocurile inchise in fundal au necesitat reincarcare pe iPhone 8 Plus, iar in cazul aplicatiilor vorbim despre exact aceeasi problema pe noul telefon.

iPhone 8 vs Galaxy Note 8 – problema performantelor

iPhone 8 Plus a trebuit sa reincarce multe aplicatii si jocuri dupa redeschidere din fundal, spre deosebire de Samsung Galaxy Note 8 care le-a redeschise pe toate fara probleme. Daca in cazul Samsung Galaxy S8 situatia a fost complet diferita, iata ca in cazul iPhone 8 Plus lucrurile stau asa cum le vedeti mai sus, iar noul telefon nu mai administreaza memoria RAM chiar atat de bine precum ar trebui.

iPhone 8 Plus are tot 3 GB RAM precum iPhone 7 Plus, asa ca tot ceea ce vedem acum este fie o problema adusa de iOS 11, fie o problema a aplicatiilor neoptimizate. iPhone 7 Plus a reusit in teste identice, sau mai complexe, sa tina aplicatii si jocuri deschise in fundal, iar iPhone 8 Plus nu poate, deci Apple a facut modificari software care au stricat sistemul de administrare a memoriei RAM.

iPhone 8 Plus ar mai avea nevoie de inca minim 1 GB RAM, daca ar fi sa judecam dupa rezultatul testului de mai sus, insa realitatea este ca el are nevoie de putina atentie din partea Apple. Cei din Cupertino a trebui sa modifice iOS 11 astfel incat sistemul de operare sa functioneze la fel de bine pe iPhone 8 Plus precum o face pe iPhone 7 Plus, iar asa s-ar evita situatiile in care Samsung Galaxy Note 8 ar pune in genunchi telefoanele Apple.