eMAG – Telefoane Huawei Ieftine din cauza iPhone 8

eMAG are telefoane Huawei ieftine din cauza iPhone 8 si iPhone 8 Plus, lansarea telefoanelor Apple aducand reduceri pentru produsele chinezilor de la Huawei.

eMAG vinde telefoane Huawei ieftine dupa deschiderea precomenzilor pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, noil modele de smartphone-uri ale Apple generand pentru chinezi aceeasi reducere de preturi pe care o vede acum pentru telefoanele Samsung oferite la preturi mici.

eMAG are in aceasta pagina telefoanele Huawei cu pret redus cu pana la 1000 de LEI in momentul de fata, iar deschiderea precomenzilor pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus a produs o reducere suplimentara a preturilor fata de ceea ce era oferit pana in cursul zilei de vineri.

eMAG are zeci de modele de telefoane Huawei in oferta in momentul de fata, iar reducerile de pana la 1000 de LEI pentru diversele modele vandute de catre magazinul online rivalizeaza cu ceea ce este disponibil si pentru telefoanele mobile ale Samsung care sunt la reducere dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

eMAG listeaza pentru cei interesate de telefoane Huawei nu mai putin de 80 de modele cu preturi reduse cu pana la 1000 de LEI in aceasta pagina, promotiile fiind atat de bune dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus incat ar fi pacat sa nu profitati de ocazie pentru a le cumpara chiar in acest moment.

eMAG are iPhone 8 si iPhone 8 Plus la precomanda in aceasta pagina, insa livrarile unitatilor vor incepe abia in cursul zilei de 29 septembrie, asa ca mai aveti de asteptat pana cand vor ajunge la voi, in cazul in care veti dori aceste modele de telefoane si nu unul al companiei Huawei.

eMAG Telefoane Huawei Ieftine iPhone 8