Spotify – Lansarea in Romania Confirmata ?

Spotify are lansarea in Romania confirmata de o aparenta imagine care sugereaza faptul ca ni se va permite plata serviciilor cu carti de credit locale.

21

Spotify are lansarea in Romania aparent confirmata de catre o imagine care sugereaza faptul ca suedezii vor incepe in curand sa accepte inregistrarea in serviciu folosind o carte de credit din Romania. Puteti vedea mai jos imaginea cu pricina, ea spunandu-i unui utilizator ca pentru a plati cu un card emis in Romania trebuie sa isi schimbe regiunea de utilizare a Spotify pentru tara noastra.

Spotify nu permite in momentul de fata folosirea din Romania decat cu un proxy si nici platirea serviciilor cu un card de credit din tara noastra, insa se pare ca acest lucru se va schimba curand. Compania Spotify va permite plata serviciilor sale folosind carduri de credit emise in ROmania, dar va permite cu siguranta si folosirea serviciului gratuit, cu reclame, inclusiv din tara noastra.

Spotify ar intentiona sa isi lanseze serviciile in Romania incepand din aceasta toamna, data zvonita pe internet fiind de 19 octombrie, dar nimic nu este 100% sigur. Foarte multa lume asteapta aparitia serviciilor Spotify si in Romania, mai ales ca Apple Music este disponibil inca din cursul anului 2015, dar nu permite ascultarea gratuita a melodiilor pentru mai mult de 3 luni inainte de a impune cumprarea unui abonament.

Spotify – Lansarea in Romania Confirmata ?

Spotify lansare Romania

Spotify are in momentul de fata cel mai mare serviciu de streaming audio de pe planeta, cu preturi foarte apropiate de cele ale Apple Music, in multe tari. In Romania Spotify ar trebui sa coste maxim 5 euro daca vrea sa aiba vreo sansa de succes, pentru ca Apple Music este oferit la acest pret, dar Spotify are avantajul de a fi disponibil si intr-o versiune gratuita, chiar daca sunt redate reclame pentru utilizatori.

Spotify nu este disponibil in la fel de multe tari precum Apple Music, deci are foarte mult loc de a isi creste baza de utilizatori, iar in 19 octombrie ar putea fi disponibil nu doar in Romania. Exista multe tari in Europa de Est, sau de Sud Est in care Spotify nu este deocamdata oferit, asa ca acolo pot fi noi surse de venit pentru companie, daca preturile abonamentelor vor fi la fel de mici precum cele ale Apple Music.

Spotify nu a anuntat in vreun fel, sau altul, intentia de a isi lansa serviciile din Romania in data de 19 octombrie, sau in alta zi, asa ca ramane de vazut cand va fi facut anuntul. Spotify in Romania nu ar fi o mare surpriza, insa exista posibilitatea ca negocierile pe care compania le duce acum cu reprezentantii artistilor din Romania sa nu se finalizeze asa cum vor suedezii si serviciul sa nu fie lansat inca.

spotify cumpara soundcloud