Spotify Domina Apple Music la numarul de Abonati

Spotify domina fara drept de apel Apple Music cand vine vorba despre numarul de abonati pe care platforma de streaming audio ii are, aceasta anuntand astazi un nou record. Mai exact, Spotify are in momentul de fata nu mai putin de 60 de milioane de utilizatori care platesc abonamente pentru a asculta muzica disponibila in cadrul retelei de streaming audio, acesta fiind un adevarat record in piata.

Spotify are, practic, mai mult deca dublul numarului de abonati ai Apple Music, iar asta pentru ca Apple anuntase mai putin de 30 de milioane de abonati in luna iunie. Anuntul celor de la Spotify vine cu doar cateva luni inainte de listarea companiei suedeze pe bursa americana, insa pana atunci numarul ar trebui sa mai creasca, deci pretul actiunilor va fi unul pe masura succesului companiei.

Spotify anuntase in martie ca are 50 de milioane de abonati ai platformei, deci vorbim despre o crestere de 10 milioane de unitati in doar 4 luni de zile, o adevarata performanta. Spotify are un tirm de crestere mult mai mare decat cel al Apple Music, iar asta cel mai probabil multumita faptului ca ofera optiuni mai bune in ceea ce priveste abonamentele, inclusiv un modul de ascultare gratuita, dar cu reclame.

Spotify reuseste in continuare sa tina Apple Music la distanta, iar asta in conditiile in care managerii companiei Apple sunt de parere ca lumea ar trebui sa plateasca mai mult pentru aceste serviii. Cu o asemenea mentalitate in spate, Apple Music nu va ajunge Spotify vreodata, iar cei de la Apple vor continua sa se chinuie in aceasta piata, desi au o platforma foarte mare in care tot promoveaza serviciul de streaming audio.

Spotify Domina Apple Music Abonati