iPhone X – Lansarea iPhone 8 Intarzie Productia

iPhone X are lansarea intarziata de iPhone 8, compania Apple punand pauza livrarilor de componente pentru a incepe productia la cara industriala.

iPhone X are productia intarziata de lansarea iPhone 8, compania Apple cerandu-le partenerilor asiatici sa nu livreze deocamdata componentele pentru noul sau telefon mobil. Vorbim aici despre o sistare a unui proces care ar fi adus oricum la Apple doar 40% dintre componentele necesare pentru a initia productia la scara larga a iPhone X, asa ca decizia este destul de neobisnuita pentru Apple.

iPhone X are probleme cu productia unor componente si se pare ca unii parteneri ai Apple n-au fost capabili sa livreze nici macar minimul de 40% necesar pentru a initia productia. In aceasta idee, chiar daca Apple le-ar cere altor pateneri sa sisteze productia de componente pentru iPhone X, asta nu ar afecta in vreun fel productia in masa, pentru ca alti parteneri nu pot furniza componentele cerute.

iPhone X va intra in productie in masa abia undeva prin octombrie, compania Apple dorind sa vada si cum evolueaza vanzarile iPhone 8 si iPhone 8 Plus dupa lansare. Unii analisti spun ca Apple vrea sa vada si ce precomenzi inregistreaza pentru iPhone X, dar aici probabil se refera la cresterea substantiala a productiei, pentru ca Apple trebuie sa aiba cateva milioane de unitati disponibile pentru lansare.

iPhone X – lansarea iPhone 8 intarzie productia

iPhone X a afectat serios vanzarile iPhone 8 si iPhone 8 Plus ale companiei Apple, asa ca probabil cei din Cupertino si-au facut deja o idee clara cu privire la ceea ce trebuie sa faca. Imi vine greu sa cred ca productia iPhone X va fi redusa din cauza faptului ca lumea nu cumpara iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ci din contra, cred ca ea va fi suplimentata simtitor de catre compania Apple pentru a acoperi cererea.

iPhone X chiar si cu productia crescuta de catre compania Apple tot nu va fi disponibil in suficient de multe unitati pentru a acoperi cererea. In baza a ceea ce s-a vazut acum, cel putin jumatate dintre cei care cumpara anual noul model al iPhone asteapta lansarea iPhone X si au ignorat iPhone 8 si iPhone 8 Plus, deci vorbim despre cerere foarte mare asteptata de cam toata lumea.

“Apple has reportedly instructed component suppliers to withhold part of the component shipments prepared for the production of iPhone X devices. Apple is waiting to see the pre-sale orders of the iPhone X as well as the sales performance of the iPhone 8 and iPhone 8 Plus before pushing the production of iPhone X into full gear.”

iPhone X, daca ar avea Apple suficient de multe unitati disponibile, s-ar vinde cu siguranta in minim 7 milioane de unitati in weekend-ul lansarii, mai mult decat orice alt produs de o asemenea valoare. Desigur ca Apple nu va avea atat de multe unitati ale iPhone X disponibile si desigur ca se vor forma cozi lungi in fata magazinelor sale pentru a arata ca entuziasmul nu a disparut pentru produsele potrivite.

iPhone X Lansarea iPhone 8 Productia