eMAG – Casti Beats pentru iPhone 8 cu Reducere

eMAG are casti Beats pentru iPhone 8 la reducere cu pana la 700 de LEI, ele fiind compatibile si cu alte telefoane, laptop-uri sau calculatoare acum.

eMAG are casti Beats pentru iPhone 8 cu reducere de pana la 700 de LEI astazi, ele fiind compatibile cu iPhone 8 Plus, sau orice alte modele de telefoane mobile, laptop-uri, etc, atat timp cat au integrata conectivitate Bluetooth din partea producatorului care le-a lansat.

eMAG listeaza in aceasta pagina cateva zeci de modele de casti Beats care au reduceri de pana la 700 de LEI dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, unele preturi putand fi ajustate dupa ce telefoanele au fost puse in vanzare pentru a impulsiona achizitiile de casti Bluetooth, mai ales ca Apple nu mai include porturi audio de 3.5mm in iPhone.

eMAG are foarte multe casti Bluetooth in vanzare, insa cele Beats ale companiei Apple fac parte din categoria premium, iar daca veti cumpara iPhone 8, sau iPhone 8 Plus, atunci ar fi bine sa aveti si o pereche de casti pe masura in cazul in care va place sa ascultati multa muzica zilnic.

eMAG are disponibile in aceasta pagina toate modelele de casti Beats pe care le puteti cumpara si folosi nu doar cu eMAG, iar aici vorbim despre casti on-ear, in-ear, sau casti cu banda, astfel ca veti gasi toate modelele de casti pe care cei de la Apple le au acum in oferta si le vand cu reduceri bune.

eMAG vinde castile Beats cu reduceri foarte bune dupa lansarea iPhone 8 pentru ca este normal sa avem si reduceri bune la produsele Apple si va recomand sa profitati de ocazie.

eMAG Casti Beats iPhone 8 Reducere

Articolul precedentApple TV 4K a fost Dezasamblat, iata Noutatile
Articolul următorTwitter – noua actualizare pentru aplicatia iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.