Twitter – Cea mai Mare Schimbare din Ultimii ani

Twitter pregateste cea mai mare schimbare din ultimii ani, anuntul fiind facut de catre compania americana in cursul noptii trecute pentru utilizatori.

Twitter anunta cea mai mare schimbare din ultimii ani, compania americana pregatindu-se sa creasca substantial limita de caractere pentru mesajele care pot fi partajate de catre utilizatori. Twitter a anuntat in cursul acestei zile ca urmeasa sa creasca la 280 de caractere limita de mesaje care pot fi trimise prin intermediul platformei sale de mesagerie, aceasta fiind practic o dublare a limitei actuale.

Twitter spune ca face aceasta modificare pentru a-i ajuta pe utilizatorii sai sa devina mult mai expresivi in mesajele pe care el publica, iar dublarea limitei cu siguranta va contribui la asta. Twitter a inceput deja sa permita scrierea de mesaje care au maxim 280 de caractere, astfel ca unii utilizatori se pot folosi de noua functie si multi altii le pot vedea mesajele, deci in curand s-ar putea sa vedeti mesaje mult mai lungi in feed.

Twitter anunta cea mai mare schimbare din ultimii ani

Twitter Mare Schimbare ani

Twitter spune ca utilizatorii sunt frustrati din cauza limitei actuale si ca doar 9% din mesaje au exact 140 de caractere, semn ca lumea isi regandeste mesajele initiale pentru a le face mai scurte. In aceasta idee, o dublare a numarului maxim de caractere pentru mesajele trimise prin Twitter va contribui la o crestere a numarului de mesaje publblicate si la o reducere a frustrarii utilizatorilor.

Twitter nu a spus pentru ce perioada de timp intentioneaza sa deruleze acest test pentru dublarea limitei de caractere, dar cu siguranta nu pentru mult timp. Nu se stie nici cand va fi lansata oficial noua functie, dar cand va fi disponibila va voi anunta, aplicatia Twitter fiind actualizata astazi, deci e posibil sa va puteti bucura de noua optiune chiar acum in telefoanele voastre.

“We want every person around the world to easily express themselves on Twitter, so we’re doing something new: we’re going to try out a longer limit, 280 characters, in languages impacted by cramming (which is all except Japanese, Chinese, and Korean).”