iPhone 8 – Apple CONFIRMA Prima Mare Problema

iPhone 8 are confirmata prima mare problema de catre compania Apple, americanii anuntand si ca o vor rezolva prin lansarea iOS 11.0.2 in viitorul apropiat.

iPhone 8 are confirmata de Apple prima mare problema raportata de catre utilizatori, mai exact sunetele statice in timpul apelurior, deci nu vorbim despre ceva ce nu exista. Din moment ce Apple a confirmat problema iPhone 8 cu sunetele statice in timpul apelurilor, atunci este foarte clar ca vorbim despre ceva care afecteaza un numar foarte mare de clienti din lumea intreaga in momentul de fata.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au avut problema raportata de catre utilizatori din cel putin 3 continente dupa lansarea oficiala, deci vorbim despre o problema raspandita care afecteaza multa lume. In clipul video de mai jos aveti o scurta demonstratie a sunetelor statice care se aud in timpul apelurilor telefonice facute folosind iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, problema existand si in cazul apelurilor VoIP, sau video.

iPhone 8 nu are problema rezolvata de catre iOS 11.0.1 lansat in cursul serii trecute, insa compania Apple promite ca o actualizare ulterioara a sistemului de operare o va rezolva. Practic vorbim despre iOS 11.0.2 care ar trebui sa fie lansat pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus cel mai probabil saptamana viitoare, deoarece e putin probabil ca Apple sa mai lanseze o actualizare saptamana aceasta.

iPhone 8 – Apple confirma prima mare problema

iPhone 8 frustreaza multi clienti ai Apple care au intrat in posesia telefoanelor si trebuie sa suporte o problema deranjanta a telefoanelor lor, la care nu se asteptau. Desigur ca exista si o rezolvare temporara pentru aceasta problema cu sunetele statice in timpul apelurilor facute folosind iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa deocamdata ea este doar temporara, pana cand o va rezolva Apple.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus permit rezolvarea probleme sunetelor statice in timpul apelurilor prin simpla comutare intre difuzoare atunci cand aveti un apel pornit. Trucul va functiona si va permite folosirea iPhone 8 si iPhone 8 Plus fara probleme pentru apelul in care il folositi, insa cand veti initia un alt apel, va fi nevoie sa comutati din nou intre difuzoare pentru ca sunetele statice sa dispara.

“We are aware of the issue which is affecting customers in a small number of cases. Our team is at work on a fix, which will be included in an upcoming software release.”

iPhone 8 pare sa aiba aceasta problema din cauza iOS 11 si nu din cauza vreunei probleme cu o componenta, altfel ea nu ar fi disparut prin simpla comutare intre difuzoare. Problema nu are legatura nici cu vreun anumit operator de telefonie mobila, altfel nu s-ar fi manifestat in timpul apelurilor VoIP, sau a celor video, asa ca ramane de vazut ce fel de rezolvare va gasi compania Apple si cat va dura pana in momentul in care o va lansa pentru clientii sai.

Articolul precedentApple ramane cel mai Valoros Brand de pe Planeta
Articolul următorTwitter – Cea mai Mare Schimbare din Ultimii ani
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.