iPhone 8 – Apple CONFIRMA Prima Mare Problema

iPhone 8 are confirmata prima mare problema de catre compania Apple, americanii anuntand si ca o vor rezolva prin lansarea iOS 11.0.2 in viitorul apropiat.

iPhone 8 are confirmata de Apple prima mare problema raportata de catre utilizatori, mai exact sunetele statice in timpul apelurior, deci nu vorbim despre ceva ce nu exista. Din moment ce Apple a confirmat problema iPhone 8 cu sunetele statice in timpul apelurilor, atunci este foarte clar ca vorbim despre ceva care afecteaza un numar foarte mare de clienti din lumea intreaga in momentul de fata.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au avut problema raportata de catre utilizatori din cel putin 3 continente dupa lansarea oficiala, deci vorbim despre o problema raspandita care afecteaza multa lume. In clipul video de mai jos aveti o scurta demonstratie a sunetelor statice care se aud in timpul apelurilor telefonice facute folosind iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, problema existand si in cazul apelurilor VoIP, sau video.

iPhone 8 nu are problema rezolvata de catre iOS 11.0.1 lansat in cursul serii trecute, insa compania Apple promite ca o actualizare ulterioara a sistemului de operare o va rezolva. Practic vorbim despre iOS 11.0.2 care ar trebui sa fie lansat pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus cel mai probabil saptamana viitoare, deoarece e putin probabil ca Apple sa mai lanseze o actualizare saptamana aceasta.

iPhone 8 – Apple confirma prima mare problema

iPhone 8 frustreaza multi clienti ai Apple care au intrat in posesia telefoanelor si trebuie sa suporte o problema deranjanta a telefoanelor lor, la care nu se asteptau. Desigur ca exista si o rezolvare temporara pentru aceasta problema cu sunetele statice in timpul apelurilor facute folosind iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa deocamdata ea este doar temporara, pana cand o va rezolva Apple.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus permit rezolvarea probleme sunetelor statice in timpul apelurilor prin simpla comutare intre difuzoare atunci cand aveti un apel pornit. Trucul va functiona si va permite folosirea iPhone 8 si iPhone 8 Plus fara probleme pentru apelul in care il folositi, insa cand veti initia un alt apel, va fi nevoie sa comutati din nou intre difuzoare pentru ca sunetele statice sa dispara.

“We are aware of the issue which is affecting customers in a small number of cases. Our team is at work on a fix, which will be included in an upcoming software release.”

iPhone 8 pare sa aiba aceasta problema din cauza iOS 11 si nu din cauza vreunei probleme cu o componenta, altfel ea nu ar fi disparut prin simpla comutare intre difuzoare. Problema nu are legatura nici cu vreun anumit operator de telefonie mobila, altfel nu s-ar fi manifestat in timpul apelurilor VoIP, sau a celor video, asa ca ramane de vazut ce fel de rezolvare va gasi compania Apple si cat va dura pana in momentul in care o va lansa pentru clientii sai.

12 COMENTARII

  1. Ce 10,vorbim de factorul X,pun pariu pe ce vreți voi ca la anul se schimba forma aia de display ciung ,vorba purcelusului designer True depth ?

  2. Cam ciudat ce se intampla in sectiunea de comentarii,pare ca nimeni nu ar fi deranjat daca telefonul lui iphone ar scoate astfel de zgomote.Daca era vorba de Samsung,deja erau zeci sau sute de comentarii in care se vorbea de mizerii,gunoaie,bla…Pacat,lumea e o mare cloaca perversa.

  3. Ma rog,eu nu consider pe nimeni oaie,fiecare face cu banii lui ce vrea,insa e aiurea ca unii sunt extrem de naivi…si nici asta nu ar fi o probleme,doar ca unii tin cu tot dinadinsul sa iasa in fata cu tot felul de afirmatii care uneori sunt de-a dreptul penibile.