Prima Pagina MacBook Pro MacBook Pro transformat in Samsung DeX este hack-ul anului

MacBook Pro transformat in Samsung DeX este hack-ul anului

MacBook Pro devine un simplu dock Samsung DeX pentru Samsung Galaxy S8 in cel mai tare hack al anului si o dovada a faptului ca orice laptop poate fi modificat.

2

MacBook Pro, un model vechi din anul 2008, a fost transformat intr-un dock Samsung DeX, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza totul. Samsung Galaxy S8 a fost lansat in primavara cu un dock Samsund DeX precum acesta care permite transformarea unul simplu monitor intr-un caclulator, iar aici vorbim despre utilizarea monitorului din MacBook Pro in acest scop intr-un hack foarte interesant.

MacBook Pro a necesitat o eliminare a multora dintre componente si instalarea unui nou controller pentru LCD, plus a altor componente, insa in final a fost transformat intr-un Samsung DeX. Practic, vorbim despre o transformare a unui produs Apple intr-un dock pentru un Samsung Galaxy S8, modificarea fiind foarte dificila de realizat, dar extrem de interesanta si poate sta la baza altora mai importante.

https://imgur.com/gallery/NIeGc

Daca un MacBook Pro vechi a putut fi transformat intr-un dock Samsung DeX pentru un Samsung Galaxy S8, atunci alte laptop-uri aparent inutile pot fi transformate la fel. Desigur ca este nevoie de foarte multa indemanare pentru a face asta, insa o persoana cu multa creativitate, experienta si timp la dispozitie, poate face orice, chiar si o modificare atat de substantiala pentru MacBook Pro.