MacBook Pro transformat in Samsung DeX este hack-ul anului

MacBook Pro devine un simplu dock Samsung DeX pentru Samsung Galaxy S8 in cel mai tare hack al anului si o dovada a faptului ca orice laptop poate fi modificat.

MacBook Pro, un model vechi din anul 2008, a fost transformat intr-un dock Samsung DeX, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza totul. Samsung Galaxy S8 a fost lansat in primavara cu un dock Samsund DeX precum acesta care permite transformarea unul simplu monitor intr-un caclulator, iar aici vorbim despre utilizarea monitorului din MacBook Pro in acest scop intr-un hack foarte interesant.

MacBook Pro a necesitat o eliminare a multora dintre componente si instalarea unui nou controller pentru LCD, plus a altor componente, insa in final a fost transformat intr-un Samsung DeX. Practic, vorbim despre o transformare a unui produs Apple intr-un dock pentru un Samsung Galaxy S8, modificarea fiind foarte dificila de realizat, dar extrem de interesanta si poate sta la baza altora mai importante.

New Samsung DeX Laptop

Daca un MacBook Pro vechi a putut fi transformat intr-un dock Samsung DeX pentru un Samsung Galaxy S8, atunci alte laptop-uri aparent inutile pot fi transformate la fel. Desigur ca este nevoie de foarte multa indemanare pentru a face asta, insa o persoana cu multa creativitate, experienta si timp la dispozitie, poate face orice, chiar si o modificare atat de substantiala pentru MacBook Pro.