eMAG – Incarcatoare rapide pentru iPhone 8

eMAg are incarcatoare rapide pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, impreuna cu cablurile recomandate de catre compania Apple pentru a le folosi cu ele.

eMAG are incarcatoare rapide pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus in oferta sa in momentul de fata din aceasta pagina, acolo fiind listate incarcatoarele originale ale companiei Apple pe care le puteti folosi pentru a va incarca telefoanele cu pana la 50% in doar 30 de minute.

eMAG are nu doar incarcataore rapide pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ci si acest cablu care este absolut necesar pentru ca intreaga procedura sa functioneze, compania Apple spunand ca in lipsa sa nu ne vom putea bucura de sistemul de incarcare rapida pe care telefoanele il ofera.

eMAG vinde aceste accesorii originale ale Apple la preturile standard, ele fiind scumpe, dar daca pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus doriti si alternative mai ieftine, ei bine in aceasta pagina aveti listate toate incarcatoarele echivalente cu cele pe care le vinde compania Apple si sunt capabile sa faca incarcare rapida.

eMAg vinde aceste incarcatoare la preturi mult mai mici decat cele originale ale companiei Apple, dar atat timp cat ele au puterea necesara si sunt gandite cu cap, ar trebui sa va permita sa incarcati rapid orice iPhone 8, sau iPhone 8 Plus, imediat dupa ce le cumparati.

eMAG vinde deasemenea si adaptoare ca acesta care ar trebui sa va permita sa faceti incarcarea rapida fara a mai cumpara un cablu USB-C, dar desigur ca nimenu nu va poate garanta acest lucru, asa ca aici cumparati pe propria raspundere, mai ales ca Apple recomanda expres folosirea cablurilor sale originale.

eMAG Incarcatoare rapide iPhone 8