Apple Acuzata ca a Provocat un Handicap Permanent unei Femei

Direct din SUA vine astazi un proces in care compania Apple este acuzata ca i-a provocat un handicap permanent unei femei care a vizitat unul dintre magazinele sale. Vorbim despre o femeie care a vizitat un Apple Store din Wellington Green, Florida, acolo cazandu-i pe mana o bara metalica, din display-urile care tin carcasele vandute de catre companie, care se pare ca i-a provocat rani destul de serioase.

Incidentul s-a intamplat cand un angajat al Apple cauta o carcasa pentru iPhone-ul femeii, iar acum aceasta sustine ca are un handicap permanent din cauza loviturii. In cererea de chemare in judecata femeia avocatul femeii nu prezinta dovezi care sa-i sustina afirmatiile femeii, dar afirma ca ea a incercat sa obtina ajutor medical pentru rezolvarea problemei, desi se pare ca nimic nu o poate ajuta.

Avocatul femeii nu specifica in cererea de chemare in judecata si o suma pe care aceasta ar dori sa o primeasca drept despagubiri pentru incidentul din Apple Store. Acum ramane de vazut ce vor decide judecatorii, dar am o vaga impresie ca avocatii celor de la Apple vor reusi sa convinga instanta sa respinga cererea si sa-si lase compania sa-si vada de treaba in continuare.

The Apple Inc employee dropped a sharp metal shelf bolder on the Plaintiff’s left arm while locating an iPhone case for her iPhone. Plaintiff Lovey Love Harris was severely and seriously injured; suffered and will continue to suffer pain and injury; has become lame and disabled and upon information and belief, will be permanently injured.