Apple Music are 30 de milioane de Abonati

Apple Music are 30 de milioane de abonati in lumea intreaga, serviciul de streaming audio al celor de la Apple reusind sa adune un numar impresionant de...

Apple Music are 30 de milioane de abonati in lumea intreaga, serviciul de streaming audio al celor de la Apple reusind sa adune un numar impresionant de oameni care platesc pentru el. Vorbim despre o crestere de doar 3 milioane de abonati fata de luna iunie, deci Apple a adunat cam 1 milion de abonati pe luna pana acum, o scadere substantiala a ratei de crestere fata de cea inregistrata pana acum.

Apple Music ar avea aceasta problema deoarece, conform omului care se ocupa de sistem, paltforma nu le-ar oferi oamenilor chiar ceea ce trebuie. El spune ca Apple actioneaza foarte bine ca nu este de acord sa ofere gratuit nelimitat platforma si cand refuza sa plateasca anumite sume incorecte de bani pentru a atrage noi artisti in platforma, dar exista loc de multe imbunatatiri pentru a putea creste.

Apple Music se indreapta in directia potrivita conform lui Jimmy Iovine, omul care coordoneaza proiectul, el fiind de parere ca in echipa exista si oamenii potriviti pentru a-l coordona. Desigur ca exista loc de a aduce artisti noi si de a crea continut mai atractiv, insa ramane de vazut in viitor cat de bine va reusi sa faca Apple toate acestea pentru a-si multumi abonatii care folosesc platforma.

Apple Music va avea si concurenta mai serioasa acum ca Spotify se extinde in noi tari, asa ca ramane de vazut cat va mai putea creste.

“I don’t believe that what exists right now is enough […] Just because we’re adding millions of subscribers and the old catalog numbers are going up, that’s not the trick. That’s just not going to hold. I believe we’re in the right place, we have the right people and the right attitude to not settle for what exists right now.””

apple music 30 milioane abonati