eMAG – Reduceri la iPhone, Samsung si Huawei

eMAG are reduceri la iPhone, Samsung, si Huawei in campania Weekend Superstars, telefoanele nefiind singurele produse cu preturi foarte mici.

eMAG are reduceri la iPhone, Samsung si Huawei intr-o noua campanie de weekend denumita Weekend Superstars, magazinul online oferindu-le clientilor posibilitatea de a cumpara din aceasta pagina nu doar aceste telefoane mobile, ci si multe altele, la preturi extrem de bune azi si maine.

eMAG are in primul rand reduceri la telefoanele iPhone ale Apple in aceasta lista, ele fiind comparabile cu cele ale telefoanelor Samsung si Huawei, magazinul online oferind produsele Apple la preturi mai mici cu pana la 1300 de LEI, modelele fiind toate noi, deci aveti parte de reduceri extrem de bune.

eMAG are telefoanele Samsung in oferta in aceasta pagina, reducerile fiind comparabile cu cele pentru iPhone si Huawei, de pana la 1200 LEI, iar aici vorbim inclusiv despre modele precum Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8, sau chiar Samsung Galaxy Note 8, deci inclusiv modelele noi au promotii bune.

eMAG are telefoanele Huawei disponibile la pret promotional in lista aceasta reducerile in comparatie cu cele pentru iPhone sau Samsung fiind mai mici, dar asta nu inseamna ca nu le puteti cumpara la un pret foarte bun, chiar daca oferta finala nu e la fel de buna precum la alti producatori.

eMAG are in campania Weekend Superstars reduceri de pana la 40% nu doar la telefoane, ci si la tablete, televizoare, camere foto, camere video console, accesorii pentru terminale mobile, Apple Watch, laptop-uri, bratari de fitness, componente pentru calculatoare, jocuri, carti si orice va doriti.

eMAG Reduceri iPhone Samsung Huawei