eMAG – Galaxy Note 8 la Reducere din cauza iPhone 8

eMAG are Samsung Galaxy Note 8 la reducere din cauza iPhone 8, preturile fiind mai mici cu pana la 900 de LEI la modele noi si resigilate chiar acum.

0

eMAG are Samsung Galaxy Note 8 la Reducere dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, telefoanele companiei Samsung listate in aceasta pagina fiind cu pana la 900 de LEI mai ieftine pentru cei care sunt dornici sa se bucure de cele mai noi tehnologii ale corenilor in aceasta toamna.

eMAG vinde Samsung Galaxy Note 8 cu reduceri foarte bune pentru ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus au atras atentia a milioane si milioane de oameni de pe planeta, care s-au grabit sa cumpere telefonul in cadrul lansarilor care au avut loc saptamana trecuta si saptamana aceasta in zeci de tari de pe glob.

eMAG vinde telefoanele Samsung Galaxy Note 8 noi cu reduceri de pana la 900 de LEI in aceasta pagina, promotiile fiind foarte bune avand in vedere ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus abia si-au facut aparitia, dar e putin probabil sa mai creasca foarte mult pana in preajma Black Friday, care va fi peste 2 luni.

eMAG vinde si telefoane Samsung Galaxy Note 8 resigilate in aceasta pagina dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, reducerile pentru ele fiind de doar pana la 400 de LEI, insa cu preturi de pornire mai mici decat cele pentru modelele noi, asa cum este si normal de la telefoanele resigilate.

eMAG vinde nu doar Samsung Galaxy Note 8 la reducere dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ci si Samsung Galaxy S8 si alte modele de telefoane premium.

eMAG Galaxy Note 8 Reducere iPhone 8