Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8, 8 Plus – ATENTIE la Huse si Carcase

iPhone 8, 8 Plus – ATENTIE la Huse si Carcase

iPhone 8 si iPhone 8 Plus NU sunt compatibile cu orice huse si carcase existente pe piata, diferentele in dimensiuni facand unele accesorii incompatibile.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost lansate de catre compania Apple ieri in Romania si pot fi cumparate de aici din stocul fizic al magazinelor, daca inca nu v-ati hotarat sa cumparati vreun model. Daca totusi ati cumparat iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, atunci trebuie sa fiti foarte atenti la husele si carcasele pe care le cumparati pentru telefoanele voastre, deoarece unele dintre ele NU se vor potrivi pe noile telefoane Apple.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt mai groase decat seria iPhone 7, iar asta inseamna ca unele huse si carcase facute pentru a se potrivi perfect pe cel din urma, nu se vor potrivi pe primul. Va spun asta dupa ce am cautat fizic astazi o carcasa pentru iPhone 8, separat de ceea ce vinde Apple, si negasit alternative, am probat cateva pentru iPhone 7, dar niciuna nu s-a potrivit suficient de bine incat camera sa nu fie fortata, sau ecranul sa nu rama expus deasupra marginii carcasei.

iPhone 8 este cu 0.2mm mai gros, 0.1mm mai inalt si 0.2mm mai lat decat iPhone 7, in timp ce iPhone 8 Plus este cu 0.2mm mai inalt, lat si gros decat iPhone 7 Plus. Diferentele par mici, insa in cazul unor huse sau carcase, precum multe din aceasta lista, veti observa ca accesoriul nu se potriveste asa cum trebuie pe iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, deci NU va oferi protectia de care are nevoie telefonul si asta v-ar putea costa.

iPhone 8, 8 Plus – ATENTIE la huse si carcase

iPhone 8 si iPhone 8 Plus NU SUNT 100% compatibile cu orice huse sau carcase existente pe piata, iar cine va spune asta va minte, deci NU va incredeti in orice vanzatori. In momentul de fata exista foarte putine huse sau carcase facute special pentru dimensiunile iPhone 8 si iPhone 8 Plus, cele de la Apple fiind create pentru a se potrivi perfect, insa exista si alti parteneri autorizati Apple care au produse.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au acum, in vasta majoritate, carcase si huse produse in China in baza specificatiilor preluate din schite furate din fabricile partnerilor Apple. Din experienta mea va spun ca vasta majoritate a acestor accesorii NU se vor potrivi 100% corect pe iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, asa cum se potriveste o husa facuta special pentru dimensiunile celor doua noi telefoane si trebuie sa stiti asta.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi cu siguranta compatibile intr-o adecvata masura cu multe carcase si huse existente deja, DAR asta pentru ca ele au o limita de toleranta de 0.2mm, sau mai mare, din fabricatie. Cele care nu au o limita de toleranta de 0.2mm, sau mai mare, NU se vor potrivi pe iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar asta veti vedea abia cand le veti pune pe telefoanele voastre.

iPhone 8 8 Plus Huse Carcase

 • Dragosh

  Nici alea originale de 7/7+ nu se potrivesc?

 • Tony

  alea originale se potrivesc 100%. doar mizeriile astea ieftine nu se potrivesc. ele nu se potrivesc bine nici pentru modelul pentru care sunt facute

 • slike

  A incercat cineva originalul de 7+ din piele pe 8+?

 • Roasted Wookie

  Mi-am luat de tpu de la temperedglass ro pt 8. E facuta prost, nu va luati de acolo. Le-am scris ca nu e ok, la butoanele de volum nu e ok

 • Claudiu8Plus

  Am 8 plus am probat astazi 5,6 huse de la firme de renume si nu se potrivesc deloc cele de 7 plus,e diferenta vizibila ca 8 plus este mai gros

 • doctoracu

  Husa de Silicon originala Apple se potrivește 100% de la 7 la 8. Intra doar o idee mai greu 8-le. Oricum eu îl țin fără husa si folie. E prea frumos si nici nu aluneca ca 7-le ca sa îl țin in husa.

 • Cata15

  Pfff…maine vroiam sa merg sa imi iau si eu o husa/carcasa pentru 8+. Dar tot voi merge, poate poate gasesc ceva. Ca nu vreau sa stau cu el asa pana apar altele. Dar ca si folie de sticla, cea de 7+ se potriveste? Oricum din ce am mai auzit astazi, daca iei cumva o carcasa/husa de 7+ decupata pentru a se vede logo pe spate, exista o diferenta de pozitioanare a acestuia intre 7+ si 8+, prin urmare nu se va potrivi.

 • Daca intra mai greu inseamna ca nu se potriveste :)))

 • Poti incerca, e posibil sa nu.

 • Nu e general valabil lucrul asta. Sunt dimensiuni diferite pentru telefoane, n-ai cum sa spui asa ceva.

 • Porto91

  Confirm ca se potriveste perfect husa Apple de 7 plus pe 8 plus. E un baiat pe olx din Bucuresti ce vinde originale sigilate la 75lei 🙂

 • Porto91

  Husa silicon de 7 plus se potriveste perfect pe 8 plus

 • slike

  Husa de piele se potriveste de pe 7+ la 8+. Azi l-am incercat.