iPhone 8 – Cum il Introduci in Recovery Mode

iPhone 8 poate fi introdus in Recovery Mode folosind o noua procedura de repornire pe care compania Apple a creat-o special din cauza noului iPhone X.

iPhone 8 are un nou mod de a fi introdus in Recovery Mode, compania Apple schimband modul de a il reporni, deci asta inseamna ca avem si o noua metoda de a activa modulul care permite o restaurare rapida in cazul in care telefonul s-a blocat, sau nu poate fi accesat.

iPhne 8 poate fi repornit folosind procedura descrisa in acel tutorial, iar aceeasi pasi trebuie urmati si pentru a introduce telefonul in Recovery Mode, un calculator si un cablu de incarcare fiind necesare pentru a indeplini procedura.

iPhone 8 are schimbata procedura de a fi repornit, sau introdus in Recovery Mode, deoarece Apple a eliminat butonul Home din iPhone X, asa ca toate telefoanele trebuie sa aiba acelasi sistem de repornire, deci toate vin cu ceva modificat in totalitate.

iPhone 8 poate fi introdus in Recovery Mode urmand pasii de mai jos :

  1. Conectati telefonul iPhone 8 sau iPhone 8 Plus la un calculator folosind un cablu de incarcare Lightning.
  2. Deschideti programul iTunes, preferabil cea mai recenta versiune.
  3. Cu cablul introdus in telefon si iTunes deschis, apasati rapid intai butonul de crestere a volumului, apoi pe cel de reducere a volumui si in final butonul lateral, pe care trebuie sa il tineti apasat pana cand apare pe ecran iconita iTunes cu un cablu de incarcare.

iPhone 8 poate fi acum trecut prin procesul de update, sau restore, folosind iTunes.

iPhone 8 Introduci Recovery Mode