RollerCoaster Tycoon® 3 este disponibil la Reducere

RollerCoaster Tycoon® 3 este unul dintre cele mai populare jocuri lansate vreodata pentru PC-uri, iar incepand de astazi el este disponibil inclusiv pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile din lumea intreaga prin intermediul App Store.

Conform companiei dezvoltatoare, RollerCoaster Tycoon® 3 este un port fidel al versiunii lansate pentru calculatoare cu foarte mult timp in urma, insa este desigur modificat special pentru a putea fi utilizat fara probleme pe terminalele noastre mobile care ruleaza sistemul de operare iOS.

In baza descrierii facute in App Store, RollerCoaster Tycoon® 3 promite sa ne ofere experienta de joc pe care am primi-o daca am instala jocul pe un calculator, o buna parte din povestea creata pentru ele fiind deasemenea disponibila pentru terminalele mobile.

ROLLERCOASTER TYCOON® 3 (RCT3) IS THE CLASSIC BESTSELLING PC STRATEGY SIMULATION THAT NOW BRINGS THE FUN OF A ROLLER COASTER PARK RIGHT TO YOUR IPHONE OR IPAD! WITH A NEW MOBILE-FRIENDLY UI, THE CREATIVITY, DEPTH AND SOPHISTICATION OF THE CLASSIC PC GAME IS ALL HERE – WITH NO IN-APP PURCHASES.

Mai exact, RollerCoaster Tycoon® 3 ne pune la dispozitie un motor grafic de exceptie, un sistem care ne permite sa modificam sau sa cream harti dupa bunul plac, dar si 18 scenarii care sunt disponibile in versiunea originala a jocului, astfel ca nu veti vedea ceva diferit.

Mai mult decat atat, jocul are 5 teme specifice pe care le putem incerca, are o multitudine de obiective pe care trebuie sa le indeplinim pentru a avansa in el, intreaga experienta prezentata de catre dezvoltatori fiind extrem de interesanta.

  • Create your ultimate theme park in stunning 3D!
  • Let your imagination run free in Sandbox mode.
  • Play through all 18 scenarios from the original PC game.
  • Watch your guests react to your park as you try to make them happy.
  • Happy guests earn you more in-game money to build out your parks even more.
  • Design your parks using 5 fun themes: Generic, Spooky, Western, Adventure and Sci-fi.
  • See every spine tingling detail with fully controllable cameras.
  • Grab a front seat for the ride of your life with the jaw-dropping Coaster Cam.
  • Cope with challenging objectives, changing weather patterns and enjoy beautiful vistas, sunsets, moonlight, and more.

RollerCoaster Tycoon® 3 este disponibil pentru DESCARCARE din App Store intr-un format compatibil doar cu iPhone si iPod Touch.