iPhone 8 – Performante de Calculator in Telefon

iPhone 8 are performante de calculator inghesuite in carcasa unui telefon mobil, CEO-ul Geekbench fiind uimit de realizarea companiei Apple din acest an.

iPhone 8 are performante de calculator inghesuite in carcasa unui telefon mobil, conform fondatorului companiei care a dezvoltat celebra aplicatie de benchmarking, Geekbench. Intr-un interviu recent acesta a vorbit despre performantele uimitoare pe care le ofera produsele companiei Apple pentru clientii sai, acestea fiind cu mult, mult mai mari decat cele pe care le ofera platforma Android in momentul de fata.

iPhone 8 ofera in cursul acestui an cel mai mare spor de performante inregistrat vreodata pentru un nou model de telefon mobil lansat de catre vreun producator. CEO-ul Gekbench este uimit de realizarile companiei Apple cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus, spunand ca nu intelege de ce in cazul platformei Android nu exista cresteri similar in ceea ce priveste puterea de procesare a procesoarelor oferite in telefoane.

iPhone 8 are putere de procesare comparabia cu cea a calculatoarelor, nu neaparat cu cea a telefoanelor mobile, pentru ca nu exista vreun telefon mobil care sa se apropie de el in performante. Nici in cazul tabletelor cu procesoare ARM nu exista ceva similar, separat de tabletele iPad ale companiei Apple, iar ele nu prea conteaza in aceasta comparatie pentru ca sunt facute de catre acelasi producator.

iPhone 8 – performante de calculator intr-un telefon

iPhone 8 are performante mai bune decat cele ale unor laptop-uri lansate chiar anul acesta, iar aici includem si MacBook-urile companiei Apple, asa ca saltul este uimitor. CEO-ul Geekbench spune ca atunci cand a cumparat primul model de iPhone nu si-ar fi imaginat vreodata ca ar putea ajunge in punctul in care ar putea vedea asemenea putere de procesare precum cea a iPhone 8.

iPhone 8 are un nou chip A11 Bionic care ofera aceste performante uimitoare pentru orice fel de telefon mobil, fiind cu cel putin un ain inaintea competitorilor Android. Telefoanele Android au performante cu 50% mai slabe decat iPhone 8 si iPhone 8 Plus in testele sintetice si e greu de spus daca viitorul chip Qualcomm Snapdragon 845 se poate apropia de ceea ce ofera compania Apple in momentul de fata.

“The thing that I don’t fully understand is why performance has seemed to stagnate on the Android side. Where you don’t see these big leaps forward. I don’t understand what’s happening there. At this point, you’ve got desktop-class performance in a handset. There’s no way of looking at it any other way. I think there are all sorts of other cool things that we’re going to be able to do on our phones down the road that we can’t even necessarily comprehend right now.”

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au putere de procesare extrem de mare oferita de catre compania Apple, insa acest lucru nu este pe deplin vizibil in utilizarea zilnica a iOS 11. Din pacate, se pare ca sistemul de operare iOS 11 inca nu foloseste asa cum trebuie puterea de procesare a chip-ului A11 Bionic pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar probabil compania Apple va rezolva aceste probleme in viitor, asa ca ramane de vazut ce vom primi in actualizarile pregatite.

iPhone 8 Performante Calculator Telefon