Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Performante de Calculator in Telefon

iPhone 8 – Performante de Calculator in Telefon

iPhone 8 are performante de calculator inghesuite in carcasa unui telefon mobil, CEO-ul Geekbench fiind uimit de realizarea companiei Apple din acest an.

iPhone 8 are performante de calculator inghesuite in carcasa unui telefon mobil, conform fondatorului companiei care a dezvoltat celebra aplicatie de benchmarking, Geekbench. Intr-un interviu recent acesta a vorbit despre performantele uimitoare pe care le ofera produsele companiei Apple pentru clientii sai, acestea fiind cu mult, mult mai mari decat cele pe care le ofera platforma Android in momentul de fata.

iPhone 8 ofera in cursul acestui an cel mai mare spor de performante inregistrat vreodata pentru un nou model de telefon mobil lansat de catre vreun producator. CEO-ul Gekbench este uimit de realizarile companiei Apple cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus, spunand ca nu intelege de ce in cazul platformei Android nu exista cresteri similar in ceea ce priveste puterea de procesare a procesoarelor oferite in telefoane.

iPhone 8 are putere de procesare comparabia cu cea a calculatoarelor, nu neaparat cu cea a telefoanelor mobile, pentru ca nu exista vreun telefon mobil care sa se apropie de el in performante. Nici in cazul tabletelor cu procesoare ARM nu exista ceva similar, separat de tabletele iPad ale companiei Apple, iar ele nu prea conteaza in aceasta comparatie pentru ca sunt facute de catre acelasi producator.

iPhone 8 – performante de calculator intr-un telefon

iPhone 8 are performante mai bune decat cele ale unor laptop-uri lansate chiar anul acesta, iar aici includem si MacBook-urile companiei Apple, asa ca saltul este uimitor. CEO-ul Geekbench spune ca atunci cand a cumparat primul model de iPhone nu si-ar fi imaginat vreodata ca ar putea ajunge in punctul in care ar putea vedea asemenea putere de procesare precum cea a iPhone 8.

iPhone 8 are un nou chip A11 Bionic care ofera aceste performante uimitoare pentru orice fel de telefon mobil, fiind cu cel putin un ain inaintea competitorilor Android. Telefoanele Android au performante cu 50% mai slabe decat iPhone 8 si iPhone 8 Plus in testele sintetice si e greu de spus daca viitorul chip Qualcomm Snapdragon 845 se poate apropia de ceea ce ofera compania Apple in momentul de fata.

“The thing that I don’t fully understand is why performance has seemed to stagnate on the Android side. Where you don’t see these big leaps forward. I don’t understand what’s happening there. At this point, you’ve got desktop-class performance in a handset. There’s no way of looking at it any other way. I think there are all sorts of other cool things that we’re going to be able to do on our phones down the road that we can’t even necessarily comprehend right now.”

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au putere de procesare extrem de mare oferita de catre compania Apple, insa acest lucru nu este pe deplin vizibil in utilizarea zilnica a iOS 11. Din pacate, se pare ca sistemul de operare iOS 11 inca nu foloseste asa cum trebuie puterea de procesare a chip-ului A11 Bionic pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar probabil compania Apple va rezolva aceste probleme in viitor, asa ca ramane de vazut ce vom primi in actualizarile pregatite.

iPhone 8 Performante Calculator Telefon

 • Gigell Magda

  V-ati dat sufletu’ toți pe aici de emoție si fericire la cat de puternic e 8 -ul de nu mai comentează nimeni??…whorever…eu ramân in viața pana pun mâna pe IPhone X de 254 GB….sau măcar 8Pus de 254GB…

 • Matei Valentin

  adevarat,folosesc 8 plus de 2 Zile …esti pe alta planeta!

 • Srb Srb

  La android cumperi aceeasi mizerie 4-5 ani la rand

 • Heath

  Ce folos că are forța brută daca software e praf și trebuie dat restart din când în când că nu este in stare sa descarce aplicații? Las’ că poate mâine va fi mai bine cu un update sau ceva… hihihi
  Nu vorbesc despre android și Samsung, ci despre iOS și iPhone in 2017

 • La asa articol nu poti decat sa 😂😂😂

 • AndreiP

  Deja ma scarbesc comentariile astea…ce tare și mare e apple…nu contest ca nu este…dar in cazul telefoanelor, nu mi se pare mare evoluție de la un an ka altul…iar preturile sunt exagerate pentru ceea ce ofera…nu ma înțelegeți greșit, sunt fan 🍏 am ultimul Macbook și ipad pro, nu de fiță ci pt ca sunt utile și rapide..dar la telefoane mai au de evoluat, nu doar in benchmark

 • Viorel Predatorul

  Interesantă reacția lui Srb care în urmă cu câteva luni comenta că Samsung e o mizerie, pentru că nu face nimic decât să adauge “specs”.

 • Roasted Wookie

  8 64gb, 4285 single core, 10109 multi

 • George89

  La ce sa te aștepti de la cineva care vorbește în dodii când e vb de Samsung, da se schimba la 360 grade când vine vb de Apple

 • Sergiu Florian

  nu am intalnit aceasta problema niciodata:))) am iphone 6s de 2 ani si nu a fost niciodata nici macar resetat nici macar inchis pentru nimic.. totul a mers uns … legenda spune ca utilizatorii android pierd in jur de 10-15 minute pe zi la deschiderea aplicatiilor fata de un utilizator iphone .. deci daca pui zi langa zi .. ai sa vezi ca in decurs de 1 an pierzi zile uitandute la telefon in loc sa faci altceva:))

 • George89

  Performanta monstru pe hârtie fata de smartphone-urile android, experienta cam proasta în viata reala
  Ma mir ca în articol nu sa vb de faptul forța bruta nu face și treaba softului pus la punct, la fel ca în articolele android
  ios are lag și nu administrează bine memoria, iar acum se vb de performanta monstru… Mai crede cineva asa ceva
  Propaganda Apple (multe articole care spun cât de minunat e i8)

 • Heath

  Pai această problema nu a fost întâlnită până la ios11. Să vezi ce frumos se blochează iPhone 8 cu mușchii lui cu tot

 • .gelu

  Cred ca geekbench nu calculeaza bine . S-a mai vazut – in geekbench 3, S7 (exynos) era superior lui iPhone 7(A10) – in primele editii geekbench 4 , A10 era superior , apoi in ultima editie era din nou Exynos superior .
  Un spor de performanta de 50% , s-ar fi vazut destul de bine – in schimb nu se vede mai deloc si nu ma refer la deschiderea din fundal a aplicatiilor care nu are nimic de a face cu puterea de procesare ci cu memoria libera.
  Nu cred ca geekbench este reliable – de altfel nici nu a fost compatibil cu Android destul de mult timp .
  Antutu , pe de alta parte este un benchmark complex , nu se refera doar la processor si acolo sporul de performanta este departe de a fi la fel de mare.

 • Ca nu le vezi tu, e altceva, dar si Geekbench si AnTuTu sa fie prost gandite ? Plus alte aplicatii, cam dubios, nu?

 • .gelu

  Tocmai ca am mentionat ca in Antutu , sporul de performanta este mult mai mic – pare mai real .
  Nu stim dupa ce algoritm calculeaza Antutu scorul, dar acolo sporul este doar de 12-15% parca in conditiile in care procesorul are un spor de 80% peste A10, chipul video aduce si el performanta in plus , la aceeasi rezolutie , vitezele de scriere-citire au crescut .
  Concluzia – geekbench e dubios , nu antutu , mai ales ca au o istorie dubioasa de rezultate .
  Codarea video poate fi rezultatul unui algoritm bun in care e folosit efficient si CPU-ul si procesorul video. Apple a fost de obicei in fata la folosirea in parallel a chipului video in compunerea interfetei sau in aplicatii.

 • Sergiu Florian

  ins ca iphone 6s are mai multi muschi :))