iPhone 8 si Functia Ascunsa a noii Camere

iPhone 8 si functia ascunsa a noii camere te vor ajuta sa faci poze mult mai bune cu noile telefoane ale companiei Apple in orice fel de conditii de folosire.

iPhone 8 are o functie ascunsa pentru noua camera integrata de catre compania Apple, iPhone 8 Plus beneficiind de exact acelasi lucru, fara ca vreun avertisment sa fie afisat pe undeva. Mai exact, pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus compania Apple a schimbat modul standard de inregistrare a pozelor in indeea de a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta pentru a surprinde momentele din viata lor care merita intr-adevar salvate.

iPhone 8 are aplicatia Camera din iOS 11 setata sa faca in mod standard poze cu HDR activat automat la inregistrare, lucru care pana acum nu era impus de catre Apple. Primele poze facute cu noua camera a iPhone 8 si iPhone 8 Plus pareau a avea o saturatie a culorilor tipica pentru pozele HDR, mai ales in comparatie cu cele facute cu alte telefoane, iar in meniul de setari al telefoanelor exista noua optiune.

iPhone 8 si iPhone 8 au HDR activat automat pentru toate pozele inregistrate de catre utilizatori, sistemul fiind folosit, sau nu, in functie de conditiile de inregistrare. Pana acum HDR trebuia activat automat, insa Apple nici macar nu mai afiseaza aceasta optiune in aplicatia Camera a iOS 11 pe iPhone 8 si iPhone 8 Plus de la bun inceput, ea aparand abia dupa ce functia este dezactivata din aplicatia de setari.

iPhone 8 si functia ascunsa a noii camerei

iPhone 8 Functia Ascunsa Camerei

iPhone 8 le ofera utilizatorilor obisnuiti, atehnici, un avantaj in fata altora din aceeasi situatie care nu stiu cum sa activeze functii precum cea HDR a telefoanelor. Este vizibil fara discutie in orice situatie ca o poza facuta folosind HDR este mai buna decat una facuta fara acest sistem, iar standard iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt configurate sa faca poze de calitate superioara altor telefoane cu setari standard.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au cel mai probabil aceasta functie oferita in tandem cu noul procesor de imagine folosit de catre Apple pentru a imbunatati calitatea pozelor. Apple spune ca foloseste si inteligenta artificiala pentru noua camera a iPhone 8 si iPhone 8 Plus, aceasta facand procesare inteligenta pentru pozele facute de catre noi in ideea de a oferi cea mai buna calitate pentru materialele finale salvate in telefoane.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au functia pentru activarea sau dezactivarea HDR disponibila in meniul de setari al aplicatiei Camera nativa in iOS 11. Recomandarea mea este sa faceti intotdeauna poze cu functia HDR activa si sa alegeti salvarea pozei normale in telefoane pentru a avea optiunea de a alege cea mai buna poza facuta in timpul inregistrarii, dar asta ca consuma mai mult spatiu.