iPhone 8 Plus e Cel mai Greu iPhone din Lume

iPhone 8 Plus este cel mai greu model de iPhone lansat vreodata si unul dintre cele mai grele telefoane mobile din lume, diferenta fiind considerabila.

iPhone 8 Plus este cel mai greu iPhone din lume conform specificatiilor tehnice oficiale oferite de catre compania Apple pentru noul sau produs lansat in cursul zilelor trecute in Romania. iPhone 8 si iPhone 8 Plus poate fi cumparat de aici din Romania chiar din stocul magazinelor, insa trebuie sa stiti ca al doilea model este cel mai greu iphone din lume, cei de la Apple reusind sa-i creasca greutatea peste orice alt model anterior.

iPhone 8 Plus este cu 10 grame mai greu decat iPhone 6S Plus, detinatorul recordului anterior de greutate pentru linia de telefoane ale Apple, deci in Cupertino nu s-a pus mare pret pe asta. Un telefon cu o greutate de 202 grame va fi mai greu de folosit cu o singura mana, iar in cazul utilizarii indelungate veti resimti greutatea suplimentara a iPhone 8 Plus, mai ales daca ii mai adaugati si o carcasa si venitide la un model mai mic.

iPhone 8 Plus este cel mai greu iPhone din lume

iPhone 8 Plus ocupa si pozitia a doua in topul celor mai grele telefoane din lume, Huawei P8 Max intrecandu-i cu vreo 20 de grame, dar cu un motiv foarte bun. Huawei P8 Max are un ecran cu diagonala de 6.8 inch, cu 1.3 inch mai mare decat cel al iPhone 8 Plus, asa ca diferenta in greutate este pe deplin justificata, acel telefon fiind destul de greu de gasit in momentul de fata pe piata.

iPhone 8 Plus este mai greu cu 28 de grame decat iPhone X, deci cu peste 10% din greutatea sa totala, asa ca daca veti cumpara viitorul model, nu aveti de ce sa va faceti griji. Desi este cel mai greu model de iPhone lansat vreodata si unul dintre cele mai grele telefoane, iPhone 8 Plus nu va avea probleme cu vanzarile din aceasta cauza, iPhone X reducandu-le suficient de mult pentru ca greutatea sa nu mai conteze.

iPhone 8 Plus Greu iPhone