Apple a Dezvaluit Data Prezentarii Rezultatelor Financiare pe T3 2017

In cursul noptii trecute compania Apple a confirmat faptul ca va anunta rezultatele financiare pentru T3 2017 in data de 2 noiembrie, deci peste mai bine de o luna. T3 2017 este de fapt al patrulea trimestru fiscal din anul fiscal al companiei Apple, in cazul sau anul incepand pe data de 1 octombrie si terminandu-se pe 30 septembrie a anului urmator, multe companii avand anii fiscali organizati in moduri similare.

Ca de obicei, Apple va organiza o conferinta audio in care va prezenta evolutia financiara din ultimele luni, asteptarile fiind, ca de obicei, foarte mari vis-a-vis de ceea ce urmeaza sa fie anuntat. Apple a estimat ca va avea incasari de maxim 52 miliarde de dolari in T3 2017, cheltuieli operationale de 6.8 miliarde de dolari si o marja de cost de pana in 37.5%.

Realitatea o vom afla pe data de 2 noiembrie, iar atunci managerii celor de la Apple vor oferi si alte detalii privind planurile lor pentru viitor. Atunci vom afla si detalii trunchiate privind vanzarile seriei iPhone 8, iar iPhone X va ajunge pe piata chiar a doua zi, deci lucrurile e anunta a fi extrem de interesante pentru inceputul lunii viitoare.

Apple Rezultate Financiare T3 2017