Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 3 Genereaza Batai de Cap Europenilor

Apple Watch 3 Genereaza Batai de Cap Europenilor

Apple Watch 3 genereaza batai de cap mari pentru europenii care nu-si pot activa internetul 4G exact precum americanii care au cumparat deja ceasul.

Apple Watch 3 le genereaza multe batai de cap Europenilor, nu doar americanilor, acestia avand probleme foarte mari cu activarea functiei 4G a ceasului inteligent al companiei Apple. Din pacate am vazut acum mai bine de o saptamana ca americanii au avut probleme mari in a activa functia 4G a Apple Watch 3 in SUA, iar acum se pare ca si Europenii, unde exista suport, trec prin probleme similare cu ceasul.

Apple Watch 3, care poate fi cumparat de aici din Romania, ar trebui sa permita activarea functiei 4G LTE direct din iPhone cu o simpla conetare a ceasului la un abonament existent, unde ar trebui sa fie activata si o optiune speciala. Se pare ca procedura in sine nu este chiar atat de simpla, astfel ca in Marea Britanie clientii Apple au descoperit ca Apple Watch 3 nu poate avea functia 4G activata usor, operatorii de telefonie mobila trebuind contactati pentru activare.

Apple Watch 3 le genereaza Batai de cap europenilor

Apple Watch 3 afiseaza o varietate de erori pentru clientii care incearca sa activeze functia 4G pe ceas, activarea in sine putand dura pana la 2 ore, conform operatorilor. Clientii care vad erori sunt obligati sa contacteze telefonic operatorii de telefonie mobila pentru activarea Apple Watch 3, asa ca procedura devine si mai complicata decat trebuie.

“Go to the Apple Watch app on your phone and select “Mobile Data”. If it says “Activating” that means it’s working and all you need to do is wait for it to complete. It can take up to 2 hours, but may complete quicker.”

Apple Watch 3 nu functioneaza fara probleme nici dupa activare, deoarece multe persoane au raportat faptul ca internetul 4G nu functioneaza chiar atat de grozav precum ar trebui. Apple stie despre toate aceste probleme ale Apple Watch 3 si a promis ca le va rezolva, insa nu se stie cand va fi lansata actualizarea care va readuce la normal lucrurile pentru clientii care au cumparat ceasurile celor din Cupertino.

Apple Watch 3 Batai Cap Europeni

 • sterescugabriel

  zaone cei de la emag vand apple watch doar cu gps. Nu exista in romania apple watch cu gsm

 • Serios ?

 • Cosmin

  Sunt multi care refuză să înțeleagă ca mentalitatea companiei Apple s-a schimbat si nu mai lanseaza produse care pur si simpli functioneaza simplu si usor.

 • sterescugabriel

  Da serios. Verifica si tu 🙂

 • Has A

  O intrebare aveti si voi probleme cu messenger pe apple watch ? nu se incarca sau pe iphone te scoate din aplicatie ?

 • Srb Srb

  era ironic zaone cand te-a intrebat…pt ca logic,cu gsm DOAR vodafone si orange vor oferi in mare parte dupa ce se incheie colaborarea pt tara noastra…
  deci nu de la emag vei gasi varianta cu gsm…ci la VDF sau Orange…si nu anula acesta

 • De ce sa nu vanda si eMAG, sau restul partenerilor. In alte tari vand si partenerii, trebuie doar optiunea separata pentru abonamente.

 • Srb Srb

  din cauza eSIM…dar sa vedem, eu oricum ma refeream la inceput, cand va intra in RO, eu banuiesc ca mai intai Vdf si orange le vor primi alaturi de oferte de date

 • TheDog

  are cineva idee daca si cand o sa avem si noi eSIM disponibil in RO?

 • 2018.

 • Adi

  Daca as cumpara unul din Germania de exemplu si la anul apare suport la Orange pentru el, poate fi activat? Sau are vreo serie speciala sau blocat cumva?

 • Din ce se stie acum, nu doar ca vor fi codate pe operator, dar nici nu vor avea roaming.