Apple Watch 3 Genereaza Batai de Cap Europenilor

Apple Watch 3 genereaza batai de cap mari pentru europenii care nu-si pot activa internetul 4G exact precum americanii care au cumparat deja ceasul.

Apple Watch 3 le genereaza multe batai de cap Europenilor, nu doar americanilor, acestia avand probleme foarte mari cu activarea functiei 4G a ceasului inteligent al companiei Apple. Din pacate am vazut acum mai bine de o saptamana ca americanii au avut probleme mari in a activa functia 4G a Apple Watch 3 in SUA, iar acum se pare ca si Europenii, unde exista suport, trec prin probleme similare cu ceasul.

Apple Watch 3, care poate fi cumparat de aici din Romania, ar trebui sa permita activarea functiei 4G LTE direct din iPhone cu o simpla conetare a ceasului la un abonament existent, unde ar trebui sa fie activata si o optiune speciala. Se pare ca procedura in sine nu este chiar atat de simpla, astfel ca in Marea Britanie clientii Apple au descoperit ca Apple Watch 3 nu poate avea functia 4G activata usor, operatorii de telefonie mobila trebuind contactati pentru activare.

Apple Watch 3 le genereaza Batai de cap europenilor

Apple Watch 3 afiseaza o varietate de erori pentru clientii care incearca sa activeze functia 4G pe ceas, activarea in sine putand dura pana la 2 ore, conform operatorilor. Clientii care vad erori sunt obligati sa contacteze telefonic operatorii de telefonie mobila pentru activarea Apple Watch 3, asa ca procedura devine si mai complicata decat trebuie.

“Go to the Apple Watch app on your phone and select “Mobile Data”. If it says “Activating” that means it’s working and all you need to do is wait for it to complete. It can take up to 2 hours, but may complete quicker.”

Apple Watch 3 nu functioneaza fara probleme nici dupa activare, deoarece multe persoane au raportat faptul ca internetul 4G nu functioneaza chiar atat de grozav precum ar trebui. Apple stie despre toate aceste probleme ale Apple Watch 3 si a promis ca le va rezolva, insa nu se stie cand va fi lansata actualizarea care va readuce la normal lucrurile pentru clientii care au cumparat ceasurile celor din Cupertino.

Apple Watch 3 Batai Cap Europeni