iPhone 8 si 8 Plus – Asa le Incarci Wireless

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au sistemul de incarcare wireless demonstrat in primele clipuri video care ne arata cum va functiona noul sistem al companiei Apple.

7

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au un sistem de incarcare wireless implementat de catre compania Apple pentru prima oara intr-un telefon mobil propriu. Acest sistem nu este perfect, deoarece iPhone 8 si iPhone 8 Plus au deocamdata incarcarea limitata de catre compania Apple, insa o actualizare viitoare a iOS 11 va permite incarcarea mai rapida cu de pana la 7.5W folosind pad-urile compatibile.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt compatibile cu orice fel de pad-uri pentru incarcare wireless care suporta standardul Qi, iar in aceasta pagina gasiti cam tot ce va intereseaza. Practic, oriunde gasiti un pad de incarcare Qi, veti putea pune iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a le incarca wireless, iar asta fara riscul ca ele sa se strice, sau cineva sa va preia datele prin cablu daca ii oferiti permisiuni fara sa stiti.

iPhone 8 si 8 Plus – asa le incarci wireless

iPhone 8 si iPhone 8 Plus trebuie totusi plasate in anumite pozitii pe pad-urile de incarcare wireless, pentru ca au bobina de incarcare chiar in mijlocul carcasei. Daca se intampla sa plasati iPhone 8 si iPhone 8 Plus prea spre marginea incarcatorului wireless, e posibil sa nu se faca o conexiune si sa nu se porneasca incarcarea, iar clipurile video de mai jos va vor arata clar ce probleme pot aparea.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi incarcate inclusiv cu pad-uri de incarcare wireless de la producatori ca Samsung, Huawei, LG, Sony, etc, deci daca le aveti, le puteti folosi. Deocamdata incarcarea wireless pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu este ceva demn de lauda, avand in vedere capacitatea limitata de a prelua energie, dar asta se va schimba in bine in viitor, multumita companiei Apple.