Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 si 8 Plus – Asa le Incarci Wireless

iPhone 8 si 8 Plus – Asa le Incarci Wireless

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au sistemul de incarcare wireless demonstrat in primele clipuri video care ne arata cum va functiona noul sistem al companiei Apple.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au un sistem de incarcare wireless implementat de catre compania Apple pentru prima oara intr-un telefon mobil propriu. Acest sistem nu este perfect, deoarece iPhone 8 si iPhone 8 Plus au deocamdata incarcarea limitata de catre compania Apple, insa o actualizare viitoare a iOS 11 va permite incarcarea mai rapida cu de pana la 7.5W folosind pad-urile compatibile.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt compatibile cu orice fel de pad-uri pentru incarcare wireless care suporta standardul Qi, iar in aceasta pagina gasiti cam tot ce va intereseaza. Practic, oriunde gasiti un pad de incarcare Qi, veti putea pune iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a le incarca wireless, iar asta fara riscul ca ele sa se strice, sau cineva sa va preia datele prin cablu daca ii oferiti permisiuni fara sa stiti.

iPhone 8 si 8 Plus – asa le incarci wireless

iPhone 8 si iPhone 8 Plus trebuie totusi plasate in anumite pozitii pe pad-urile de incarcare wireless, pentru ca au bobina de incarcare chiar in mijlocul carcasei. Daca se intampla sa plasati iPhone 8 si iPhone 8 Plus prea spre marginea incarcatorului wireless, e posibil sa nu se faca o conexiune si sa nu se porneasca incarcarea, iar clipurile video de mai jos va vor arata clar ce probleme pot aparea.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi incarcate inclusiv cu pad-uri de incarcare wireless de la producatori ca Samsung, Huawei, LG, Sony, etc, deci daca le aveti, le puteti folosi. Deocamdata incarcarea wireless pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu este ceva demn de lauda, avand in vedere capacitatea limitata de a prelua energie, dar asta se va schimba in bine in viitor, multumita companiei Apple.

 • rbt88

  Ma așteptam sa vina cu o încărcare proprietara specifica lor și cu ceva wow inventiv nu cu o tehnologie care exista de vreo 4 ani se pare ca au uitat sa mai invetenze păcat

 • Viorel Predatorul

  Din păcate pentru Apple, concurența nu doarme. Apple și-a făcut un obicei de a scoate un produs șocant, dar care este imediat preluat de concurență și care îl îmbunătățește până acolo unde Apple nu mai are ce face.

  Gândește-te câte companii cu experiență în electronice s-au băgat în industria mobilă. Companiile astea inovează, în timp ce Apple doar face show-uri frumoase de prezentare.

 • Fosocle

  Deci chiar nu au mintit cand au spus ca wireless-ul e viitorul. Va functiona in viitor.

  Chiar nu pot sa inteleg cum de nu au reusit sa puna la punct pana la lansare o tehnologie atat de veche. Daca veneau cu ceva deosebit, intelegeam

 • gelu

  Vezi: periuta de dinti electrica!

 • Fosocle

  :)) Corect. Si eu ma gandesc la asta cand o pun la incarcat

 • Jayson Cirin

  Și eu am făcut aceasi asociere de multe ori, Haha! :))

 • qwerty

  Păi proorocul de serviciu spunea că Apple va veni cu încărcare wireless la distanta. Și ca încărcarea pe pad e o mizerie…
  Niciodată nu mi s-a părut o mizerie si apreciez Apple că a implementat-o. Dar sper ca proorocul a mai revenit puțin cu picioarele pe pământ.