iPhone 8 – Timpii de Incarcare Rapida si Wireless

iPhone 8 are timpii de incarcare rapida si wireless comparati intr-un nou test care ne spune cum putem incarca mai rapid si mai eficient telefoanele noastre.

iPhone 8 Plus are timpii de incarcare rapida si wireless testati cu o varietate de incarcatoare, iar in imaginea de mai jos puteti vedea ce fel de rezultate vor oferi acestea pentru cei interesati. V-am spus deja de ieri ca puteti cumpara din aceasta pagina incarcatoare wireless compatibile cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar acest cablu si acest tip de incarcator sunt absolut necesare pentru a va folosi de aceste noi tehnologii implementate de catre compania Apple.

iPhone 8 Plus a fost incarcat folosind un incarcator standard de 5W livrat de catre compania Apple in cutia produsului, cu unul wireless al Belkin, dar si cu cel de 29W al companiei Apple. Pentru incarcarea iPhone 8 Plus a fost folosit un cablu standard USB to Lightning, dar si un cablu USB-C to Lightning, diverse surse de incarcare fiind folosite pentru a incarca bateria telefonului.

iPhone 8 Plus are parte de cea mai rapida incarcare completa, in aproximativ o ora, cu incarcatorul de 29W si cablul USB-C to Lightning, acesta fiind sistemul de incarcare rapida. Utilizand aceasta tehnologie, iPhone 8 Plus este incarcat in putin peste o ora, de peste 2 ori mai repede decat in mod normal, compania Apple reusind sa ne ofere o imbunatatire majora in ceea ce priveste puterea de incarcare.

iPhone 8 – timpii de incarcare rapida si wireless

iPhone 8 incarcare rapida wireless

iPhone 8 Plus are parte de o incarcare usor mai inceata folosind incarcatorul de 12W sau portul USB-C al unui iMac, ambe oferind aproximativ aceeasi timpi. In continuare, incarcarea prin Lightning de la un iMac dureaza mai putin decat in celelalte cazuri, iPhone 8 Plus avand nevoie de aproape 2 ore pentru a avea o baterie completa, dar asta era de asteptat si daca aveti un model cu baterie mare, stiti asta.

iPhone 8 Plus are in final parte de cea mai inceata incarcare cu incarcatorul standard de 5W al companiei Apple si cu pad-ul de incarcare wireless. In aceasta situatie, incarcarea iPhone 8 Plus a necesitat 2 ore si jumatate, o perioada foarte lunga de timp, dar pentru asta a fost implementata incarcarea wireless de care toti clientii companiei Apple se pot bucura oricand doresc, cu cheltuieli suplimentare.

iPhone 8 Plus se poate incarca wireless, insa este nevoie de achizitionarea acestui cablu si a acestui tip de incarcator, altfel nimic nu va fi posibil. Tehnologia de incarcare rapida a Apple implementata in iPhone 8 si iPhone 8 Plus este foarte utila si poate reduce suplimentar timpul de incarcare, oferind 50% din energia bateriei in doar 30 de minute dupa conectarea la priza, lucru imposibil de optiuni pana acum.

Articolul precedentGoogle Maps Update aduce Functii noi
Articolul următorInstagram – noua actualizare oferita prin AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.