iPhone 8 – Timpii de Incarcare Rapida si Wireless

iPhone 8 are timpii de incarcare rapida si wireless comparati intr-un nou test care ne spune cum putem incarca mai rapid si mai eficient telefoanele noastre.

iPhone 8 Plus are timpii de incarcare rapida si wireless testati cu o varietate de incarcatoare, iar in imaginea de mai jos puteti vedea ce fel de rezultate vor oferi acestea pentru cei interesati. V-am spus deja de ieri ca puteti cumpara din aceasta pagina incarcatoare wireless compatibile cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar acest cablu si acest tip de incarcator sunt absolut necesare pentru a va folosi de aceste noi tehnologii implementate de catre compania Apple.

iPhone 8 Plus a fost incarcat folosind un incarcator standard de 5W livrat de catre compania Apple in cutia produsului, cu unul wireless al Belkin, dar si cu cel de 29W al companiei Apple. Pentru incarcarea iPhone 8 Plus a fost folosit un cablu standard USB to Lightning, dar si un cablu USB-C to Lightning, diverse surse de incarcare fiind folosite pentru a incarca bateria telefonului.

iPhone 8 Plus are parte de cea mai rapida incarcare completa, in aproximativ o ora, cu incarcatorul de 29W si cablul USB-C to Lightning, acesta fiind sistemul de incarcare rapida. Utilizand aceasta tehnologie, iPhone 8 Plus este incarcat in putin peste o ora, de peste 2 ori mai repede decat in mod normal, compania Apple reusind sa ne ofere o imbunatatire majora in ceea ce priveste puterea de incarcare.

iPhone 8 – timpii de incarcare rapida si wireless

iPhone 8 incarcare rapida wireless

iPhone 8 Plus are parte de o incarcare usor mai inceata folosind incarcatorul de 12W sau portul USB-C al unui iMac, ambe oferind aproximativ aceeasi timpi. In continuare, incarcarea prin Lightning de la un iMac dureaza mai putin decat in celelalte cazuri, iPhone 8 Plus avand nevoie de aproape 2 ore pentru a avea o baterie completa, dar asta era de asteptat si daca aveti un model cu baterie mare, stiti asta.

iPhone 8 Plus are in final parte de cea mai inceata incarcare cu incarcatorul standard de 5W al companiei Apple si cu pad-ul de incarcare wireless. In aceasta situatie, incarcarea iPhone 8 Plus a necesitat 2 ore si jumatate, o perioada foarte lunga de timp, dar pentru asta a fost implementata incarcarea wireless de care toti clientii companiei Apple se pot bucura oricand doresc, cu cheltuieli suplimentare.

iPhone 8 Plus se poate incarca wireless, insa este nevoie de achizitionarea acestui cablu si a acestui tip de incarcator, altfel nimic nu va fi posibil. Tehnologia de incarcare rapida a Apple implementata in iPhone 8 si iPhone 8 Plus este foarte utila si poate reduce suplimentar timpul de incarcare, oferind 50% din energia bateriei in doar 30 de minute dupa conectarea la priza, lucru imposibil de optiuni pana acum.

16 COMENTARII

  1. Si cum afectează viața/calitatea bateriei diferitele încărcari ??? Adica nu are efecte negative faptul ca e încărcată mai repede???

  2. Si trebuie sa platesti inca 550 de lei (aprox) pt a ti incarca tel repede. Deja Apple imi provoaca repulsie. (Si nu sunt androist).

  3. Regula de bază:
    Trei lucruri deteriorează un acumulator:

    1. Ciclurile de încărcare – cu cât mai multe, cu atât mai slab e acumulatorul, logic.

    2. Repaosul îndelungat – lipsa utilizării unui acumulator afectează foarte mult performanțele acumulatorului.

    3. Încărcarea/descărcarea rapidă, dar aici vorbim de încărcare doar.

    Cu cât forțezi mai mult curent odată într-un acumulator, cu atât scurtezi durata de viață a lui. Încărcarea rapidă nu face decât să “bage” cu “presiune” mai mare curent în acumulator, lucru care îi dăunează acumulatorului, orice ar zice oricine.

    Ideea este că un smartphone este gândit, în această societate de consum, să fie folosit o perioadă scurtă de timp (ideal, cam un an; ideal pentru industrie, nu pentru noi), deci, nu apuci să-i distrugi prea tare bateria până-l schimbi.

  4. Nu am MAC. Am PC cu Windows. Nu sunt fan Apple. Imi place iphone-ul si nu concep altfel de SO pe telefon. Orice alt device facut de Apple mi se pare absolut inutil si scump. (Ex: un rahat de cablu – 200 de lei, e de toata jena). Dupa cum spuneam, Apple, imi provoaca repulsie, incepand de anul asta.

  5. Multe placi de baza desktop oferă încărcare rapida prin portul USB , luați in calcul și asta…va trebuie doar cablul

  6. Nu știm dacă ăsta este motivul pentru care încărcarea se face până la 50%. Procesul de încărcare poate să fie mult mai complex decât se vede, și e posibil ca Apple să nu dețină vreo tehnologie care face posibilă încărcarea 100%.
    Atâtea smartphone-uri au încărcare rapidă 100% fără nicio problemă..

  7. Mergi pe Android dacă vrei să:
    – beneficiezi de cel mai bun raport calitate/preț,
    – ai un smartphone cu tehnologii pe care iPhone-ul le va avea peste câțiva ani
    – nu îți crape smartphone-ul “premium” când îl încarci
    – nu te expui unor pericole de hacking de grâul pozelor furate de pe iCloud
    – te bucuri de aceeași viteză de lucru a smartphone-ului pentru mai mult de 6-8 luni
    – ai aplicațiile native Google la cel mai mai bun nivel
    – etc