iPhone X Plus cu ecran de 6.4 inch (CONCEPT)

iPhone X Plus cu ecran de 6.4 inch apare intr-un prim concept care ne arata telefonul pe care compania Apple trebuia sa il lanseze anul acesta.

iPhone X Plus cu ecran de 6.4 inch este telefonul pe care faorte multi fani ai companiei Apple si-ar fi dorit sa il vada lansat pe piata anul acesta, insa cei din Cupertino pregatesc un asemenea model pentru lansare abia in cursul anului viitor, dar desigur sub un alt nume.

iPhone X Plus cu ecran care are diagonala de 6.4 inch este totusi prezentat astazi intr-un concept care ne arata cum ar putea evolua actualul iPhone X cu ecran de 5.8 inch intr-un telefon al carui ecran are o diagonala cu 0.6 inch mai mare, diferentele fiind pe masura asteptarilor.

iPhone X Plus ar trebui sa aiba dimensiunile oricarui model Plus al iPhone, doar ca ecranul sau cu diagonala de 6.4 inch ar trebui sa ocupe intregul panou frontal al carcasei, asa cum se intampla in momentul de fata cu iPhone X, iar eu unul as cumpara si acum un model de acest gen.

iPhone X Plus concept ecran 6.4 inch 1

iPhone X Plus nu va exista vreodata, insa poate ca vom vedea un iPhone 8S Plus, iPhone 9 Plus, sau cine stie ce denumire va alege Apple, insa dimensiunea ecranului pentru modelul viitor al iPhone Plus va fi cea pe care o vedem in imaginile de mai jos.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

iPhone X Plus concept ecran 6.4 inch 2

iPhone X Plus concept ecran 6.4 inch 3

iPhone X Plus concept ecran 6.4 inch 4

iPhone X Plus concept ecran 6.4 inch 5

iPhone X Plus concept ecran 6.4 inch 5

iPhone X Plus concept ecran 6.4 inch 6

iPhone X Plus concept ecran 6.4 inch