iPhone X – Multe Unitati Defecte Fabricate

iPhone X are multe unitati defecte fabricate de catre Foxconn, problema fiind uriasa pentru cei din Cupertino in momentul de fata, fara o rezolvare rapida.

iPhone X are foarte multe unitati defecte fabricate de catre compania Foxconn, rata de unitati inutilizabile iesite de pe linia de productie finid una extrem de mare in acest moment. Conform analistilor americani, doar 10% dintre telefoanele iPhone X fabricate de catre cei de la Foxconn ar fi suficient de bine asamblate pentru a fi puse in vanzare, procentul fiind unul extrem de mic pentru orice fel de produs.

iPhone X ar avea aceasta informatie privind rata de productie a telefoanelor dezvaluita de catre o sursa apropiata celor de la Apple, sau cel mai probabil direct de la Foxconn. Stiam ca iPhone X are probleme foarte mari cu productia, insa ceea ce aflam acum ne spune ca Apple are de fapt mai mult decat o simpla problema, iar cei de la Foxconn trebuie sa o rezolve pentru ca ei fac asamblarea pentru noul iPhone X.

iPhone X a avut initial productia intarziata din cauza faptului ca noua camera TrueDepth nu poate fi produsa in cantitati suficient de mari pe cat are nevoie compania Apple. Cei de la Foxconn au inceput tarziu productia pentru iPhone X din aceasta cauza, iar acum nu pot face telefoanele suficient de repede pe cat are nevoie compania Apple, o rata atat de mica pentru productia de unitati fara defecte fiind o problema uriasa.

iPhone X – multe unitati defecte fabricate

iPhone X are o rata de productie de unitati utilizabile ce este de minim 4 – 5 ori mai mica decat ceea ce ar trebui sa fie in mod normal si ce a fost pentru vechi modele. In mod normal, minim 5 – 7 dintre telefoanele iPhone noi asamblate de catre Foxconn ar trebui sa fie suficient de bune pentru a fi puse in vanzare, insa acum vorbim despre 1 din 10 telefoane iPhone X care pot fi puse in vanzare de Apple.

iPhone X Unitati Defecte 1

iPhone X era produs in cateva zeci de mii de unitati zilnic acum doua saptamani, insa acum e posibil ca aceasta rata de productie sa fie scazut chiar mai mult decat atat. Ganditi-va ca daca doar 1 din 10 iPhone X asamblate este suficient de bun pentru a fi vandut, oare cat de dificila va fi producerea numarului necesar pentru a acoperi cererea existenta pe piata in momentul de fata, ea urmand a creste in viitor.

iPhone X este telefonul cel mai greu de produs pentru compania Apple si poate pentru Foxconn, camera TrueDepth fiind doar una dintre componentele cu probleme. Cu atatea probleme in fata, analistii sustin ca Apple ar putea amana livrarea primului milion de unitati ale iPhone X pentru luna decembrie, lucru destul de usor de crezut avand in vedere modul in care se prezinta lucrurile in acest moment.