Microsoft Edge Anuntat pentru iPhone si iPad

Microsoft Edge a fost anuntat pentru iPhone si iPad de catre compania Microsoft, browserul urmand a fi util pentru cei care folosesc si Windows 10.

Microsoft Edge a fost anuntat pentru iPhone si iPad de catre compania Microsoft, browserul fiind o versiune mobila a celui care este ferit in momentul de fata pentru Windows 10. Microsoft Edge pentru Windows 10 este o incercare a celor de la Microsoft de a convinge lumea sa mai acorde atentie browserului nativ din sistemul sau de operare in detrimentul Google Chrome, Firefox, sau Opera, dar fara prea mult succes.

Microsoft Edge vine acum pe iPhone, iPad sau Android pentru a ne face sa uitam de Safari sau Google Chrome, insa e putin probabil ca browserul companiei sa faca asta. In momentul de fata Microsoft Edge este disponibil in versiune beta pentru cei care fac parte din programul Windows Insider si testeaza Windows 10, el avand integrata inclusiv functia Continue on PC care permite continuarea navigarii pe calculatoare.

Microsoft Edge a fost anuntat pentru iPhone si iPad

Microsoft Edge urmeaza sa sincronizeze din iPhone si iPad tab-urile, istoricul, paginile favorite, etc, cu calculatoarele care ruleaza Windows 10, insa nu toata functionalitatea este acum disponibila. Windows 10 Creators Update va fi lansat pe 17 octombrie de catre compania Microsoft si va include functia Continue on PC, asa ca atunci am putea vedea si browserul Microsoft Edge in AppStore in mod oficial.

Microsoft Edge poate fi instalat deocamdata doar de catre cei care fac parte din programul Windows Insider, platforma TestFlight a celor de la Apple facilitand instalarea aplicatiei. In momentul in care Microsoft Edge va fi lansat in AppStore va voi anunta, dar daca nu folositi browserul Edge in Windows 10, atunci aplicatia va fi inutila pentru ca nu va deschide paginile web mai rapid decat Safari vreodata.

“Introducing Microsoft Edge for iOS/Android and Microsoft Launcher for Android, two apps designed to make it easy to move what you’re working on between your phone and PC. Microsoft Edge for iOS and Android brings familiar features like your Favorites, Reading List, New Tab Page and Reading View across your PC and phone, so, no matter the device, your browsing goes with you.”

Microsoft Edge iPhone iPad

13 COMENTARII

  1. Pe device-urile mobile asa este. Safari mi se pare genial pe mobil. Pe desktop și laptop chrome face legea chiar și-n curtea apple.

  2. nope, chrome pe android face legea, iar safari pe iphone/ipad. pe mac, safari face legea…nu are niciun rost sa folosesti alta mizerie cand safari este cel mai performant pe H Sierra si cel mai privat
    Daca pui chrome pe orice macbook, iti scade autonomia bateriei cu vreo 2 ore. Safari este gandit intern hardware soft sa mearga superb in ecosistemul apple..nu are rival nici pe ios nici pe mac

  3. Eu folosesc Chrome și pe mac. Am desktop și nu am treaba cu bateria insa și persoanele care le cunosc eu folosesc Chrome pentru ca este mult mai customizabil cu chestii utile. Interfata lui safari pe mac os oribila în comparație cu Chrome.

  4. pt mine safari conteaza sa imi fac treaba nu sa imi fac customizare. Pur si simplu ca sunt pe macbook sau pe imac, safari e peste mai ales in Sierra si H sierra. Acuma oricine poate folosi orice ii place.
    Nu inteleg ce este oribil la o interfata web…dar ma rog, mi se pare childish…ce vrei sa ai curcubeu in UI ?! sau sa foloseasca putine resurse si sa mearga perfect si rapid ?!

  5. La genul asta de customizare ma refer. Chrome are foarte multe extensii care ma ajută să-mi fac treaba mult mai bine. Încă o chestie geniala care o are Chrome este ca poți avea mai multi useri. Pe safari nu este posibil, trebuie să creezi un user nou pe mac insa nu este tot asa de convenabil. Plus ca eu folosesc și windows, în general folosesc mai mult windows că-mi place mai mult iar Chrome ma ajuta să am totul sincronizat oriunde, inclusiv cu safari pe iphone.

  6. Pe telefon ma dispera reclamele pe youtube prin aplicatie … Pe pc în schimb am extensia addblock for youtube si nu am treaba .. nici o reclama nu imi întrerupe vizionarea ….