Microsoft Edge Anuntat pentru iPhone si iPad

Microsoft Edge a fost anuntat pentru iPhone si iPad de catre compania Microsoft, browserul urmand a fi util pentru cei care folosesc si Windows 10.

Microsoft Edge a fost anuntat pentru iPhone si iPad de catre compania Microsoft, browserul fiind o versiune mobila a celui care este ferit in momentul de fata pentru Windows 10. Microsoft Edge pentru Windows 10 este o incercare a celor de la Microsoft de a convinge lumea sa mai acorde atentie browserului nativ din sistemul sau de operare in detrimentul Google Chrome, Firefox, sau Opera, dar fara prea mult succes.

Microsoft Edge vine acum pe iPhone, iPad sau Android pentru a ne face sa uitam de Safari sau Google Chrome, insa e putin probabil ca browserul companiei sa faca asta. In momentul de fata Microsoft Edge este disponibil in versiune beta pentru cei care fac parte din programul Windows Insider si testeaza Windows 10, el avand integrata inclusiv functia Continue on PC care permite continuarea navigarii pe calculatoare.

Microsoft Edge a fost anuntat pentru iPhone si iPad

Microsoft Edge urmeaza sa sincronizeze din iPhone si iPad tab-urile, istoricul, paginile favorite, etc, cu calculatoarele care ruleaza Windows 10, insa nu toata functionalitatea este acum disponibila. Windows 10 Creators Update va fi lansat pe 17 octombrie de catre compania Microsoft si va include functia Continue on PC, asa ca atunci am putea vedea si browserul Microsoft Edge in AppStore in mod oficial.

Microsoft Edge poate fi instalat deocamdata doar de catre cei care fac parte din programul Windows Insider, platforma TestFlight a celor de la Apple facilitand instalarea aplicatiei. In momentul in care Microsoft Edge va fi lansat in AppStore va voi anunta, dar daca nu folositi browserul Edge in Windows 10, atunci aplicatia va fi inutila pentru ca nu va deschide paginile web mai rapid decat Safari vreodata.

“Introducing Microsoft Edge for iOS/Android and Microsoft Launcher for Android, two apps designed to make it easy to move what you’re working on between your phone and PC. Microsoft Edge for iOS and Android brings familiar features like your Favorites, Reading List, New Tab Page and Reading View across your PC and phone, so, no matter the device, your browsing goes with you.”

Microsoft Edge iPhone iPad