eMAG – Pret MIC la iPhone dupa Lansarea iPhone 8

eMAG are pret mic la iPhone dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, preturile fiind mai mici cu pana la 1150 de LEI in aceste zile.

eMAG are pret mic la multe modele iPhone dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, noile telefoane putand fi cumparate de aici, in timp ce modelele mai vechi beneficiaza de reduceri de pana la 1150 de LEI in momentul de fata, promotiile fiind excelente pentru multe dintre ele.

eMAG are in aceasta lista cateva zeci de modele ale iPhone care sunt vandute cu preturi mai mici cu pana la 1150 de LEI dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, reducerile fiind aplicate chiar si la telefoanele actualizate in cursul acestui an de catre compania Apple pentru noi.

eMAG vinde toate modelele iPhone de la iPhone 5S si iPana la iPhone 7 Plus, reducerile pentru ele ajungand pana la 1150 de LEI in cursul acestei zile, majoritatea preturilor scazand dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru ca si Apple a scazut preturile de baza pentru telefoanele sale.

eMAG este reseller autorizat de produse Apple, iar in aceasta pagina gasiti listate toate cele 100 de modele de telefoane iPhone pe care magazinul le vinde, o buna parte dintre ele avand reduceri dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, asa ca va puteti bucura de un deal foarte bun astazi.

eMAG nu are doar telefoane iPhone disponibile la reducere astazi, ci si modele de telefoane Samsung, Huawei, Xiaomi si multe altele, impreuna cu reduceri la alte zeci de mii de produse.

eMAG Pret MIC iPhone iPhone 8