Siri: Imnul National al Bulgariei este Despacito

Siri afirma ieri ca imnul national al Bulgariei este Despacito, asistentul personal al companiei Apple fiind destul de confuz in legatura cu valorile pe care poporul bulgar pe are si cu cantecul ales de catre ei sa ii reprezinte la nivel international.

Siri este reprezentat in imaginea de mai jos aratand drept rezultat melodia Despacito drept imn national Bulgariei, aceasta fiind o greseala mare pe care compania Apple a facut-o, dar pe care inginerii sai au corectat-o in cursul noptii trecute, asa cum e normal.

Despacito a fost acum cateva saptamani in centrul atentiei multumita popularitatii subite pe care o irnegistreaza pe retelele de socializare, insa se pare ca si i nrandul inginerilor companiei Apple, care considera ca ea ar trebui sa fie imnul national al Bulgariei.

10 COMENTARII

  1. avand in vedere ca a fost postat pe mspoweruser mi se pare, unde fanboystii Microsoft viseaza in continuare la cai verzi pe pereti…

  2. Acum aproape un an?!?! Uită-te câte vizualizări are pe YouTube, apoi intră peste 10 minute și mai verifică o dată. Poți posta diferența într-un răspuns.